פרק 7

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפרק 7../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

+
אזאזא... היום נדע מה אומר בוקי בקשר לזה שדני ודני היתנשקו ... התקציר של הפרק: דני הוליווד: פרק 7 מיה "המשרתת" די מיואשת מהעבודה החדשה שלה. בוקי מאיים על דני ומנסה לסחוט אותו ודניאלה המומה לפגוש את עופר ונועה. הצצה לפרק: http://yes.walla.co.il/?w=1/7312/1221569 סליחה שפתחתי מאוחר פשוט אני היתכוננתי למבחן בפיזיקה! ><"

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifלמרוק שהפרק לא היה משהו

הייתי מהופנטת כזה . XD

מי היה מאמין שזה היה ניראה ככה

ונשים אפילו לא היתלוננו עוד רינגו אמר(חמוד) "שאנחנו בסיקטיז וצריך לכבד נשים" תאכלס עדיין שם מיתנהגים כמו בימיי הבניים............(אני מדברת על מה שעזריעל עשה למיה) נ.ב איה מיה איה מיה איה............

מוגה1

New member
ריננגוו ../images/Emo99.gif

לא הכי אהבתתי תפרקק הייה ד משעמםם הייוו יותר טוביםם אבלל ריננגוו אממא אייזה חמווד הווא

הוא שלי %#^$%../images/Emo38.gif

~התקף פאנגרל~ #%&%^*%&*(&*)^7908^&#*<#^>$%<!@#$?%<#$%<#$>^$<%^$%>^!@<$^>#@$%?>@^><?%^$%>^$?%^$><%#^ סתם הוא של כולנו!! [אבל במיוחד של נועה!!! זה היה כלכך צפויי.. XD] התמונה להמחשה בלבד! אין לכבס לגהץ להסניף לגלגל או כל דבר אחר.

אהה

וגם לא יצא לי לראות את השידור חוזררררר הלילה. ונראה לי שגם מחר... אוף. כבר אמרתי?

נמנמ.. יש יותר מאוחר שידור חוזר.. D:../images/Emo38.gif

ומחר ב3 בצהוריים D: אוף נידבקת ל"נמנמ"

כן אני יודעת...

העניין הוא שאני לא יוכל לראות. הלילה אני לא ישנה בבית ושם אין YES ומחר אני עמוסה בדברים שאני לא כ"כ בטוחה שיהיה לי זמן לראות... עוד מעלים בוואלה את הפרקים?

יש לי הרבה בלי פרושים...../images/Emo38.gif

כתבתי בזמן הפרקXD ככה זה שיש יס מקסD: זימבר= הפקיר, בגד [נראה לי ..] שאפה=כוסית יוצמח= לא ידוע הקומונה= הכינוי לבית שלהם צינגלך=לא ידוע בוחר=לא ידוע נכון בטון=נכון מאוד מה? תפוח אדמה=מוכר לנו כבר XD דחיל בוקי=משהו בערבית. היתפלק=קרה בטעות להת'=ביי. בטון=בטוח, חזק[משהו כזה XD]

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif"פגישה, חצי-פגישה.."

חחחח סתם פלאשבק מהשיר שלנו XDD. נכון שהאגרוף הראשון של בוקי לדני נראה ממש לא אמיתי? כאילו זה אפילו לא נגע, ממש היה באוויר. היו צריכים לעשות עוד טייק ושייראה יותר נורמלי, ושלא יפחד לפגוע בפרצוף ה"מושלם" של רן!
אה ואם חשבתי כבר שמיה מעצבנת אז איה לידה היא ממש ביץ'! אני פשוט שרוף על הסדרה הזאת, היא מדליקה אותי, עוד רגע ואני שורף אותה
. אחלה פרק
.

למעלה