פרק 7-השרשור הרשמי

nati 911

New member
פרק שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סת' וסאמר כל כך מצחיקים!!!!!!!!!!!!!!!! וסת'
כל כך חמודי! בסה"כ היה פרק מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר לא יכולה לחכות לפרק הבא....

M i l k y W a y

New member
יאאא ראיין ומריסה ישנים כפיות!!!

איזה חמודים!!!!!!!!!! סת' וסאמר מצחיקים איזה פרק טוב היה!!! ג'ימי הזה כזה מנייאק!!אני בטוחה שאם היה לו כסף קירסטין היתה מנשקת אותו בחזרה... אני מקווה שהם לא ייפרדו סנדי וקירסטין...!!!! ולוק בן בן בן בן זונה!!!!צריך ךתלות אנשים כמוהו!!!

Fair Play

New member
הסצינת סיום חזקה!!!!

שריאן מרים את מריסה, וכל השרירים שלו בולטים והיא מזיעה. והאפקט של הצל. וסאמר בוכה על סת'. אין זה הכי בן זונה שיש. מישהו יכול להביא את התמונה של ריאן כשהוא מרים את מריסה?

FeLiPe Te Amooo

New member
איזה פרק !!

איך מריסה וריאן התקרבווו וככה ישנו ביחד צמודים! איך שמחתי!!!
סת' וסאמר- הם כ"כ מצחיקים אותי! והן ממש חמודים ביחד חחח שמחתי גם שמריסה תפסה את לוק.... אבל למה זה קרה דווקא אחרי שהיא שכבה איתו....מסכנה:(:( ושהם מצאו אותה....מעולפת....מסכנה כ"כ כאב לי עליה.....
ואיך שריאן הרים אותה.....יואו ***שאלה!! למישו יש את פרק 8 במחשב ויכול לשלוח לי איכשהו?!?! בבקשהה

Aviad1987

New member
יש שידור חוזר ביום חמישי.

קשה להסביר (וחבל להרוס) את מה שהלך שם

נ ט ע ש ה

New member
פרק חזק!

פשוט פרק מצוין. אני כל הזמן חושבת שהפרקים לא יכולים להיות יותר טובים והם כל הזמן משתפרים... לפני הכל: אני מתה על סת'
והוא וסאמר קורעים מצחוק וממש ריחמתי על מריסה בסוף הפרק. היו כל כך הרבה דברים ביחד שיצרו מצב נורא בשבילה. סצינת הסיום היתה פשוט מדהימה, כשרואים את סאמר בוכה על סת', וכמובן שריאן מרים את מריסה... לא יכולה לחכות לשבוע הבא
נטע

JoHnYmYsTeR

New member
לפי דעתי הפרקים דווקא..

מפרק 2/3 הפרקים היו קצת יותר חלשים בלי הרבה עלילה רק צחוקים ... אבל בפרקים 6-7 חל שיפור רציני! והסדרה פשוט מושלמת...

JoHnYmYsTeR

New member
מה שמצויין בה ... שבזמן "ההתנעה"

גם לא היה משעמם....... לעומת מגרש ביתי..... שאי אפשר לדעת כמה זמן היא תמשיך "להתניע" למרות שיש שיפור קל בפרקים

TheCharm

New member
אממ.. קשר להתנעה

אז ככה, הפרק הראשון היה גדול. וזה היה כדי למשוך כמה שיותר טוב. זה בהחלט הצליח, אבל זה היה כ"כ טוב כי הם פשוט הציבו שם את כל מה שעומד להיות. את המפגש עם מריסה, היריבות עם לוק, ההתידדות עם סת', העניין עם ההורים ו... היה גם קצת עם ג'ימי, לא? בכלמקרה, אחרי זה כבר היה אפשר להרפות ואז להתניע ולגבש ממש את העלילה שתהיה לנו. ועושים את זה נהדר. אגב, בקשר לOTH - אין ספק שהיו כ"כ הרבה דיבורים וזה והיה מאכזב לראות דבר שציפינו לו וזה לא היה ככה. דפנטלי הפרקים הראשונים היו משעממים. חסרי עלילה ממשית, בלי הרבה בדיחות, יותר מידי ריגשי... אבל מהפרק הקודם היה גדול. כל הפרק נפלתי על הרצפה. חח בדיוק כמו בדה גירל נקסט דור. אבל שם זה כאב יותר. בעע חח נראה לי סוממתי. אאא :) ואגב אם כבר הזכרתי ציפיהואכזבה, אז הקטע שכ"כ נדלקתי על או.סי זה רק בגלל שלא שמעתי הרבה ולא עניין אותי יותר מידי. כאילו לא ציפיתי ליותר מידי. וקיבלתי יותר מיותר מידי.

JoHnYmYsTeR

New member
גם ב THE O.C

כ"כ התלהבנו מהפרק הראשון וציפינו לכל פרק שיהיה כזה ולכן "התאכזבנו" בפרקים האחרים...

Aviad1987

New member
אני דווקא נהנתי מעוד הרבה פרקים

למשל פרק 3 (עם הקאזינו) היה מצוין, גם פרק 4 היה ממש טוב. 5-6 קצת יותר חלשים ו7 כמובן היה מדהים

Fair Play

New member
מה פרק אחרון

רק התחיל =] דרך אגב זה נחמד אבל זה צפוי ביותר שנייתן ולוקאס יהיו החברים הכי טובים בסף =\

מילאן

New member
מה היה הקטע שהוא מחזיק אותה?

לא שמעו שם על אמבולנסים? הוא לא בודק אם היא נושמת בכלל? מה הוא סוחב אותה כאילו היא מתה או משהו כזה? והם בכלל לא היו נראים מבוהלים ממצבה. ממש ריאליסטי.

sweet fairy

New member
בזמן סצינת הכמעט סקס של לוק ופייטון

היה את השיר של מארון 5 ברקע she will be loved וזה נראה כאיול הוא נכתב עלייה בדיוק

למעלה