פרק 7-השרשור הרשמי

יודעים מה הכי אהבתי

חחח בהתחלה שסנדי שאל את ראין וסת' מתי הם יוצאים, אז ריאן אמר "מחר" וסת' אמר "אתה לא מתכוון מניינה?" נשפכתי.. וזאתי הבלונדה שהתחילה עם לוק, בת.......!!!! ובשביל מה ג'ימי נישק את קריסטין?!?!?! לא יכל לשלוט בעצמו? ומריסההה אוי מריסה המסכנה, איזו מכה בשבילה... לפי דעתי זה בטוח יקרב בינה לבין ריאן. ראיתם איך הם קמו בבוקר?? איזה חיבוקייי :) אוי נמסתי.. וסאמר, או סאמר שמתי לב למשהו - היא כוסית קטנה והכול, אבל היא ממש לא יפה! יש לה כאלה נמשים ופרצוף מוזר... היא חמודה והכול, אבל אין לה תווים יפים /:

sweet fairy

New member
גם אני חושבת ככה

זה די צפוי אבל יש דבר שאני מקווה שלא יקרה וזה שבסוף יתגלה שאיכשהו סת הוא בעצם בן גל ג'ימי ולא של סינדי (טוב אני אפסיק עכשיו לפני שאני אתן פה רעיון למישהו)

הבהלת אותי

באמת את הצלחת להכניס אותי עכשיו לסרטים זה נשמע דיי הגיוני מה שאמרת :| קריפי מדיי בעבורי חחח והלוואי הלוואי שלא יהיה משבר בין קריסטים וסנדי, אני ממש אוהבת אותם. וזה שג'ימי התגרש והנישואים שלו נהרסו לא צריך להפוך את של קריסטין לכאלה. שיתבייש לו!

JoHnYmYsTeR

New member
זה לא יכול להיות ששסת' הוא הבן

של ג'ימי כי ג'ימי וכריסטן היו חברים בערך עד גיל 20 בערך ( מה שבטוח זה עד גיל 18 כי ג'ולי אמרה שהתמונה שלהם בנשף סיום יחד עדיין אצלה בסלון).. וסנדי אמר שהוא הכיר את כריסטן בגיל 22.....ו.. שהם דחו את החתונה 3 פעמים לפחות.... שזה דיי הרבה זמן..... קיצר ..... סת' הוא לא הבן של ג'ימי.... בלתי אפשרי

וואי איך אני שונאת בנים טיפשים

שכל אחת שמישהי אומרת שהיא לא יפה, ולדעתו היא כן, ישר מקנאה. אם אתה תגיד לי שלדעתך בראד פיט לא כוסון אני אגיד שאתה מקנא? Grow FUCKING up

Fair Play

New member
וואי איך אני שונא בנות טיפשות

שלא שמות לב לסמיילים בסיגנון הזה =] שמראה על הומור |:

זה לא משנההההה

נמאס לי לשמוע את הבולשיט הזה.. Wherever i go. אני לא חושבת שרוני יפה, לא, לדעתי היא מכוערת! וגם אדם רודברג וגם בר רפאלי!! הן לא יפותתתת ולא הייתי מתה להראות כמוהןן יוו מוות לבנים P:

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifפרק מצויין!

מצד אחד מרתק וכיף לראות איך ארבעת החבר'ה האלה יוצאים ביחד.. מצד שני - עצוב מה שקרה למריסה.. אבל גם טוב, כי ככה היא תעזוב את הלוק הטיפש הזה..

למעלה