עצומה

ליאור 30

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עצומה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני רוצה לפתוח כאן עצומה נגד מה שקורה כאן בזמן האחרון 1)היכן ניקולייייייייייייייי נעלמה בימים האחרונים זה ממש לא מקובל עלי 2)האם משהו כאן עדיין זוכר את נרקיסי ואת שיר23 ואת סידי 3)והאם משהו עוד זוכר עדיין את החמודה שהיתה איתנו במפגש נו איך קוראים לה אני הייתי קורה לו "יש לי חבר"חחחחחחחחחחח מנסה להיזכר בשם רגע אור-טללללללללללללללללללללללללללללללללללללל 4) בזמן האחרון הצטרפו אלינו חדשים שגם נעלמו מהר אני רק מקווה שזה לא מה שאני חושב כמו פעם ניקוללללללללללללללללללל אתיודעת טוב על מה אני מדבר נכון וריקי מרין וג´ס ועזרא עם אתם לא זוכרים על מה אני מדבר אז תשאלו את ניקוללללללללל מה היה במפגש בין מרין ליהודה שששששששששש זה רק רמז טוב אז אני פותח כאן עצומה למען חזרתם של כולם לפורום תצטרפו לעצומהההההההההההההההההההההה ליאור

s0uljacker

New member
אני מהחדשים שנעלמו

לא ממש נעלמתי אבל החלטתי לא לקחת חלק אחרי שראיתי את העצות ה"נבונות" שאתה ועוד כמה נותנים

StormLord

New member
חחחחחחחחחחח סולגקר חזק!!

גם אני אמרתי פעם למישהי להתאבד זה זכור לי :אבל אני לא מחשיב את עצמי לחבר קבוע פה וגם לא ממש הייתי בקטע של לעזור מתי שאמרתי גם עכשיו אני לא קבוע אבל אני מנסה לעזור :)

s0uljacker

New member
מה שמצחיק

זה שכל מי שהגיב לאותה ההודעה הגיב באותו טון (nothing personal) ואף אחד לא ראה משהו לא בסדר עם התגובה הזאת ועוד כמה הערות אחרות אני אולי מכליל לא בצדק אבל יש לי הרגשה שהצביעות חוגגת פה (וסליחה מכל מי שנפגע עכשיו)

ליאור 30

New member
תזכיר רגע מי אתה עדיין אתה חי???

תאמין לי שלא אלייך דוברתי ואותך בטח לא חיפשתי עם כל הסיפורים וההמצאות שלך ולא חוזר בי במה שאמרתייייייייייייייייייייייייייי בייי

s0uljacker

New member
ליאור30

תדפדף שני עמודים אחורה, תגלה שלא אני כתבתי את ההודעה. אני בסה"כ מואכזב מהפורום אני רק מניח שאני לא הראשון אז אל תתפלא שאנשים לא חוזרים יום טוב

GALI02

New member
אפשר להשחיל מילה???

אני חושבת שאתה קופץ למסקנות קצת מהר מדי. אם תעיין קצת יותר לעומק בדברים שנכתבים כאן אז תבין שטעית ובגדול. ונכון, לגבי המקרה של וסל אולי הייתה הסקת מסקנות מוטעית של חברי הפורום(ואולי לא?!) נשמח אם תישאר ותיווכח שטעית גילי

s0uljacker

New member
היי גילי

מה הכוונה ב-"לעיין לעומק"? האם את מדברת בכלליות או על אנשים מסוימים? את מדברת על הסקת מסקנות של חברי הפורום. הלא זאת הנקודה שלי! בתור אלה שבאים לשמוע ולעזור לא מתפקידינו להסיק מסקנות ולשפוט. לכן לא ממש משנה אם הסקנו נכון או שלא ולא משנה אם הוא משקר או דובר אמת אני שמח שאת רוצה שאשאר - וודאי שאשאר. לא הלכתי - פשוט לא השתתפתי

GALI02

New member
היי ../images/Emo13.gif. התכוונתי לזה

שאם תקרא קצת הודעות כאן(מה שהבנתי שעשית) אז תבין שלרוב הפורום הזה מאוד אמיתי ואנשים פה מנסים לעזור מכל הלב.ולא דיברתי על אנשים מסויימים אלא על הפורום בכלליות. לא הייתי נשארת כאן כל כך הרבה זמן אם לא הייתי מרגישה טוב כאן ואם היה נדמה לי שלא מתייחסים ברצינות. ולגבי המקרה הספציפי שדובר עליו כבר הסברתי מה דעתי וגם אמרתי שעדיף, אם חושבים שמישהו המציא סיפור או לא דובר אמת עדיף פשוט לא לענות מאשר לשפוט או לצחוק על זה. כי תמיד יש את הסיכוי אפילו אם קטן שהאדם אכן דיבר אמת ואז הוא עלול להיפגע. שמחה שאתה עדיין כאן. גילי

GALI02

New member
בטח שזוכרים

נרקיסי, סידי,שיר וכככולם: לחזור ומייד! אחרת... וניקול איפה את??? ומה היה באמת במפגש בין מרין ל... יהודה??? לילה לילה לכולם
גילי

@@

New member
גם אני מצטרפת

איפה ניקולי?????? מישהו שמע ממנה? עזראאאאאאא טובע בעבודה שיר23 נטשה אותנו (ראיתי אותה בפורום טארוט) אורלי גם נעלמה וסידי ונריקסי בקיצר אני קוראת לכל החברים שנעלמו לחזור לפה ומהררררררר

ניקולי

New member
ליאור......./images/Emo23.gif

לא נעלמתי אני כאן כמו תמיד..למעשה אני קצת בהלם!! בין מרין ליהודה??? (גם אני לא ידעתי) יש משהו שאתה יודע שאני לא יודעת?? אשמח לשמוע!!!!!!! שיהיה לך חג שמח

ליאור 30

New member
ניקולי תגידי את חושבת שאת חייבת

לדעת הכל מה איכפת לך אבל לא משנה כבר ראית אז אני יעשה כאן סדר שלא תרביצי עוד מעט ליהודה חחחחחחחחחחחחחחחחח או למרין במפגש הקודם מה היה בטלפון בין שלומית למרין האם את זה את זוכרת??????? יפה אז לזה התכוונתי אוקי להירגע כולם ומידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לפני שאני אתעצבן כאן

ניקולי

New member
נשמה טעית

מה קורה לך?? זאת לא היתה מרין זאת היתה @@ זה היה ככה: @@ ישבה מצד ימין שלי ומרין ישבה מצד שמאל שלי, יהודה הלך לחדר, והתקשר לפלאפון שלי ממס´ חסוי (כמובן שאני ידעתי מזה).. אחרררררררררררררר כךךך..דברתי איתו כאילו זאת היתה שולמית המקסימה, שכולנו אוהבים...זאת שהולכת עם המשפחה שלה גם לשירותים.. ואזזזז , באותו הרגע שנסתי "לשכנע" שולמית "להגיע"...היא כביכול ביקשה את ריקי.. ואזזזז... ריקי דברה איתה.. דרך אגב ליאור (נראה לי ריקי מה זה מחבבת אותה
)... בקיצר עכשיו נזכרתי בחיי רק שאתה התבלבלת בין מרין לריקי..ועוד אני עם הראש שלי כבר חשבתי מה יכול להיות בין מרין ליהודה שלי...חחחחחחחח

למעלה