עזרה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעזרה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני רוצה ליקנות גיטרה חשמלית אז רציתי שתיעצו לי מאיזו חברה כדאי לי ליקנות כי אני יודעת שיש גיבסון ועוד כל מיני... אז מה ההבדל ואיזו יותר טובה?

Anuerysm

New member
אל תנסי! זה אמרתי לאיש עם הפסנתר

רק כי אני לא מבין בפסנתרים

Anuerysm

New member
דבר ראשון אנחנו צריכים לדעת

את טווח המחירים והאם יש לך אפשרות לקנות באמריקה שני המותגים המובילים הם גיבסון ופנדר והאיכות באמת מצדיקה את זה, אבל אם אתה מחפש גיטרות קצת שונות אני ממליץ לך ללכת לחנות רעש געש בתל אביב (תריץ רעש געש בגוגל ותקבל פרטים), הם גם אנשים טובים לעומת רוב חנויות המוזיקה בישראל ויש שם גיטרות מדהימות שבחיים לא שמעת עליהן

«Jimmy Page»

New member
אני חושב

שזו טעות, להגיד שפנדר וגיבסון הם המותגים המובילים. איכותיים, נפוצים, אבל יש יותר בהרבה מקרים. הכי טוב שאפשר להמליץ לבנאדם שלא מבדיל בין גיבסון ופנדר- שיקח את עצמו לסיבוב חנויות נגינה בת"א, ינגן הרבה, יראה מה נוח לו ביד ובאוזן, ויקנה. יצבור נסיון, יקנה גיטרה לפי סטנדרטים יותר מחמירים.

Anuerysm

New member
אני אומר מובילים

לא מבחינת האיכות אלא מבחינת ה.. לא מוצא מילה מתאימה, אבל אתה יודע על מה אני מדבר

לא אין לי אפשרות ליקנות באמריקה

התווך של המחירים אני חושבת משהו עד 3000 או שאם יש משהו באמת מיוחד אז אפשר לחרוג....

../images/Emo41.gifעוד שאלה ../images/Emo41.gif

אני רוצה ללכת לאיזו הופעה בסאבליים או איך שכותבים את זה אבל הבנתי שזה בר או משהו אז אלה שמכירים את המקום באיזה גילאים האנשים שמסתובבים שם כי אני בת 15 אז אולי לא כדאי לי ללכת לשם...

NYMets Man

New member
nymets MAN

כמה דפוק צריך להיות כדי להתייחס אלי כבחורה... אלוהים... ולמה? כי את עדין קטנה (מאוד)... וזה למה

למעלה