סקר חדש

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסקר חדש ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הסקר ינסה לתת תשובה שמטרידה אוהבי מוסיקה מאז הומצא הגרמופון הראשון: איך אתם אוהבים לשמוע מוסיקה?, או באמצעות איזו מדייה אתם מעדיפים לשמוע מוסיקה?. והאפשרויות הן: בתקליט בדיסק ב DVD קלטת רדיו/רדיו אינטרנט בהופעה חיה אם אפשר מה זה משנה, העיקר שיש מוסיקה הסקר הקודם: מהסקר הקודם עולה שמרביתכם מעדיפים את flying של הביטלאות (12 קולות), על מובי דיק של הזפלנים (11 קולות), כשיצירות הפרוג הגדולות נותרו הרבה מאחור (קינג קרימזון וג'טרו טאל היו היחדים שהעברו את חמשת הקולות). לכו להצביע

קיר קמט

New member
למה לא כתבת במחשב...

אני מזכיר לך שעצם השמיעה של MP3 היא חוקית. עצם השימוש בתוכנות כאלו ואחרות, זה לא חוקי...

בושה, פשוט בושה!!

אני באמת כבר לא מבין את זה. ביטלס?!!? flying? נו באמת.. זה יותר מגוחך מהזכייה של דארק סייד בתחרות העטיפות והזכייה של גילמור בתחרות הגיטריסטים.. להקה שיוצרת שירים קצרים, ושמה יותר דגש על מילים, קול ושטויות כאלו, לא ראויה לזכות בתחרות כזאת שהמתמודדים הם פרקצ'ר, בורה, טוקטה, ואבטיחים! תסבירו לי במה השיר הזה יותר טוב מהשירים שהזכרתי? וגם moby dick, אני מבין שיש פה כמה אנשים שסוגדים ללהקה, לזמר ו.. נו טוב, למתופף. אבל עדיין.. זו לא תחרות פופולריות! תצביעו לשיר הכי טוב, לא לשיר של הלהקה האהובה עליכם. או שאולי פיספסתי משהו בנוגע לשירים האלו.. אם כן, אני מבקש.. תסבירו לי!!! אני פה כדי ללמוד (מי יודע, אולי פליינג באמת יותר טוב מפרקצ'ר).

ואם כבר פופולריות

שלא יהיה כמו תחרות הגיטריסטים, רק בזמרים.. מספיק אנדרסון (ג'ון) הפסיד ללנון... לגבי ההפסד של לייק וההפסד של גבריאל. זה כבר דיון אחר.. את זה אני מבין. אבל באמת ג'ון יותר טוב מלנון?

פינק הנה תלמד

במוסיקה אין יותר טוב, מוסיקה זה רגשות, זה נוסטלגיה זה תחושות וגם איכות, אני (אגב לא הצבעתי לא לביטלס ולא ללד זפ), לא יכול לשפוט מוסיקה בצורה קרה ומחושבת, בסקרים אני מצביע למה שאני אוהב לא למה ש"יותר טוב". וכן באיזה שהוא מקום זה כן תחרות פופלריות, אנשים מצביעים למה שמרגש אותם לא למה שיותר מורכב, יותר וירטואוזי או יותר אסטטי. ובקשר לסקר החדש, מאחר וקיר צודק ומאחר ואופציית הקלטות היא רלוונטית בערך כמו סרטים של שמונה ערוצים, החלפתי בין הקלטות הישנות למחשב. ודרך אגב, די השטויות, הביטלס עשו גם מוסיקה רצינית, והרבה.

כשזה נוגע לקטעים אינסטרומנטלים..

זה יותר משירים רגילים. בשירים רגילים, הרגש קובע, זה ברור. אבל בקטעים אינסטרומנטלים זה אחרת... אני חושב שרוב מי שהצביע לפליינג ו\או למובי דיק, פשוט עשה את זה מתוך בורות (כן! בורות).

גם בורות זו סיבה לגטימית

לא כל מי שאוהב ביטלס או לד זפ, מכיר קטעים של זאפה, קינג קרימזון או קאמל, ואנשים מצביעים למה שהם אוהבים. בקיצור פינק, לא בוחרים פה ראש ממשלה אפשר להירגע.

כן, אבל פליינג?!

אני רק אומר שיש גבול.. אני מודה, לא הכרתי את פליינג. ראיתי שזה מוביל (אז היו לו 5 קולות), אז השגתי אותו.. מה אני יכול להגיד.. ממש ממש גרוע.

SickAgain

New member
וזה שלא הכרת את פליינג,זה לא בורות?

סתאם בצחוק...אל תתעצבן.. איך אפשר לא להחזיק בבית עותק של magical mystery tour זה פשע! אז למה אתה קורא לנו בורים, אם כך? :)

תראה.

לא אמרתי בורים-לא מכירים. אלא אמרתי בורים שאתם בוחרים בלי להכיר. לפני כל הצבעה, אם אני לא מכיר את השירים אני מיד משיג אותם, שומע ואז מחליט. לכן, זה 2 דברים שונים לגמרי. אני באמת לא רואה איך אפשר להצביע לפליינג כשמולו עומדים שירים כל כך מושלמים (הסיבה היחידה שאני רואה, זה שפשוט.. אנשים לא מכירים..) ואני לא מתעצבן כל כך בקלות

SickAgain

New member
../images/Emo46.gif עכשיו הגזמת!

ניבלוגים צודק. מוסיקה זה רגש נטו!!! אם אני יותר אוהב את flying ואת moby dick....אין מה לעשות....זה אהבה...אין דבר כזה "יותר טוב" במוסיקה, פינק היקר תשכח את זה... אין נקניק יותר טעים, יש נקניק שאתה יותר אוהב!! או שיותר טעים לך :) ומה רע ב flying? :)

העיקר שאתה עושה את זה עם חיוך ../images/Emo8.gif

שמעת אותו?
אתה מכיר את שאר השירים שם?

SickAgain

New member
החיוך היה תמים לגמרי.. :)

לא זוכר כבר באיזה שיר בחרתי האמת, נשמע לי שזה היה דווקא מובי דיק. ושוב רק בגלל מניעים סנטימנטליים. אני יודע לשיר (ואני מדגיש- לשיר) את סולו התופים של בונזו בעל פה ועל כך אני מחשיב אותו ליצירה אינסטרומנטלית נעלה. אני גם לא זוכר כעת אם שמעתי את כל השירים שם ואיזה שירים היו שם בדיוק. מה שאני כן יכול לאמר שוב זה שגם אם הייתי שומע הייתי יכול להעריך כל דבר מבחינה קרה מאד, אין מבחינתי משהו יותר טוב מהסולו הזה או בוא נאמר מאותו "פליינג" שאתה כל כך נהנה להשמיץ (שהוא שיר באמת טוב, בלי ציניות הפעם). ותן לי לגלות לך סוד קטן, גם אתה בחרת ביצירה ששמעת והכרת קודם ואהבת אותה מאד. ושום שיר "חדש" עבורך כמו אותו Flying לא היה עושה לך את זה כמו השיר שכל כך אהבת מתקופה מוקדמת יותר בחייך. אין מה לעשות, ככה הרגש שלנו עובד, כך אנו מתוכנתים כבני אדם...

תענה לי על זה

מה יותר טוב\עדיף\מרגש\(מה שתבחר) קטע אינסטרומנטלי של הביטלס או קטע אינסטרומנטלי של קינג קרימזון

SickAgain

New member
של הביטלס

שוב, למה אתה חוטא בזה כל פעם. אתה לא מבין, שאני אגיד הביטלס והמעריץ של קרימסון יאמר קרימסון... and I fear tomorrow I'll be crying...

ביטלס אינסטרומנטלי..

זה כמו פריפ מחייך.. אין דבר כזה! ואם כן, זה קצר, וגרוע (מכוער).

Nir of GondoliN

New member
זה כבר נהיה מגוחך

פינק למה אתה מתיימר להראות לכולם שאתה צודק במקום להכיר בטעות שלך? אולי באמת אפשר לבקש מתפוז שישמו אוטומטית את המילה לדעתי בתחילת כל הודעה. אבל עד שיעשו את זה אל תנסה להראות שהטעם המוזיקלי שלך טוב יותר. זה יכול לפגוע.

למעלה