ורד, התמונות מקסימות!
T Tנקר בל New member 19/6/05 #27 תודה רבה לך../images/Emo70.gif תמונות מקסימות ומעבירות היטב את האווירה ששרתה במפגש, ואת היפיופים הקטנים שכיכבו בו
תודה רבה לך../images/Emo70.gif תמונות מקסימות ומעבירות היטב את האווירה ששרתה במפגש, ואת היפיופים הקטנים שכיכבו בו
B boringvered New member 19/6/05 #28 ../images/Emo10.gif השתדלתי... אבל ידעתי שיתכן ותהיינה התפספסיויות... תמיד מוכנה לבוא לעוד מפגש ולצלם שוב (כולם יודעים שזו אובססיה אצלי...) ורד
../images/Emo10.gif השתדלתי... אבל ידעתי שיתכן ותהיינה התפספסיויות... תמיד מוכנה לבוא לעוד מפגש ולצלם שוב (כולם יודעים שזו אובססיה אצלי...) ורד
פ פלגיה New member 19/6/05 #30 צודקת נקווה לראותך בפעם הבאה. אני מצרפת תמונה של טל מהמפגש. ורד - זאת אחלה תמונה. תודה.
נ נוריה New member 20/6/05 #35 ורד, התמונות מדהימות! ושחר מככב... ישבתי מול המחשב עם חיוך מפגר מאוזן לאוזן "איזה בן חתיך יש לי, איזה כיף"... המון תודה
ורד, התמונות מדהימות! ושחר מככב... ישבתי מול המחשב עם חיוך מפגר מאוזן לאוזן "איזה בן חתיך יש לי, איזה כיף"... המון תודה
ר רונה 4 New member 20/6/05 #36 עוד לא הספקנו לבקש, וכבר קיבלנו מסר כל הכבוד שזכרת אותנו, ותודה. אכן מצאנו שתי תמונות שלנו. ממש כיף לראות את האווירה הטובה במפגש.
עוד לא הספקנו לבקש, וכבר קיבלנו מסר כל הכבוד שזכרת אותנו, ותודה. אכן מצאנו שתי תמונות שלנו. ממש כיף לראות את האווירה הטובה במפגש.
B boringvered New member 20/6/05 #38 ארררר.... אנ'לא יודעת... זה יותר תלוי בבנות שהיו - אם זה בסדר - כי בעקרון נראה לי בסדר (זו גם הסיבה שבקשתי שאנשים יבקשו כאן בצורה פומבית)... אז בנות? אפשר לתת את הקוד? ורד
ארררר.... אנ'לא יודעת... זה יותר תלוי בבנות שהיו - אם זה בסדר - כי בעקרון נראה לי בסדר (זו גם הסיבה שבקשתי שאנשים יבקשו כאן בצורה פומבית)... אז בנות? אפשר לתת את הקוד? ורד