טיפוח

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifטיפוח ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

האם אתן דואגות לטפח את עצמכן? שיער? ציפורניים? איפור? פדיקור מניקור? אני כל שבועיים מחדשת את בניית הציפורניים[לא אוהבת שרואים את הצמיחה] ותיד מריחת לק אדום. בשיער אני עושה גוונים אחת לחצי שנה איפור כל יום לפני העבודה [חובהההההההההההההה] מסדרת גבות ושעווה בפנים אחת לשבועיים פדיקור קצת מזניחה בחורף אני חושבת שגם אישה מלאה חייבת לטפח עצמה ולהעלות את הדימוי הנשי. גם כשאני מעלה במשקל אני חייבת להיות מטופחת. מה אתכן בנות יקרות?

יעל י

New member
בד"כ כן...

עכשיו קצת פחות בגלל שנת האבל אבל חוצמזה כן. שיער חלק אז פן לא צריך אבל צבע קבוע שלא יראו את השיבה המזדחלת לה...חחחחחחחחח מניקור - כן.ברור.בנייה מסודרת. פדיקור אחת לכמה חודשים אצל מקצועית וחוצמזה בבית פעם בשבוע. כנ"ל שעווה. איפור - כרגע לא אבל בכללי כן.כמעט תמיד שיוצאת מהבית.

צפורניים זה הדבר היחיד שאני עושה בשביל עצמי מאז שהקטן נולד... כל 3 שבועות בונה ציפורניים גבות לא צריכה (בהירות מאוד מאוד) וגם לא גוונים (בלונדית טבעית), אבל בזמנים נורמליים, כשאני יוצאת לעבודה, אני מתאפרת כל בוקר. מאז שאני בבית ממש אין לי סיבה לעשות את זה, כבר ממש שכחתי איך זה להיות מאופרת ../images/Emo10.gif טוב, עוד כמה חודשים ואחזור להיות אני

טיפוח...../images/Emo68.gif

אני לא מהמתאפרות. מקסימום שפתון כשיוצאת לבלות, למסיבה, לאירוע, לא ביום יום. שיער- אחת ל-5-6 חודשים מסתפרת ועושה גוונים. אוהבת את עצמי עם שיער ארוך ואחת לכמה חודשים בא לי קצת להתחדש, לא כי זה נראה מוזנח, אלא כי בא לי קצת שינוי. בעקבות הירידה שלי במשקל התחדשתי בבגדים חדשים שהולמים אותי, מאד נהנית מהם. ציפורניים- לא אני. מקסימום מורחת לק בעצמי מדי פעם, בעיקר ברגליים בקיץ. בכללי,אוהבת את המראה הטבעי, עם נגיעות פה ושם... מרגישה מאד נשית ומטופחת כך.

12רוניתי

New member
טיפוח

האם אתן דואגות לטפח את עצמכן? משתדלת שיער?תמיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גוונים עדינם, צבע, פאן קבוע!!! ציפורניים?תלוי במצב רוח. משתדלת לק בהיר. איפור? אין מצב שלו---חובה תמיד!!!!!! ומקבלת על כך מחמאות. פדיקור מניקור? פדיקור אחת ל... גבות- ברור. די בעדינות מבלי לקלקל.

טיפוח...

יש לי בנית ציפורניים - והיום במקרה נשברה לי ציפורן, לא שמתי לב פתאום הרגשתי שהיא שבורה. שיער צובעת כל חודשיים - שלושה בדרך כלל בגוונים של אדום איפור? לא ממש מתאפרת לפעמים עיפרון שחור, מסקרה לא יותר מזה

טיפוח אצלי

אני משתדלת להיות מטופחת תמיד אני כל שלושה שבועות בניית ציפורניים שיער - כל חודש צבע וכל שלושה חודשים גוונים איפור כל בוקר לפני שיוצאת מהבית גבות ושעווה כל שלושה שבועות פדיקור בחורף כל חודש וחצי בקיץ כל שלושה שבועות השקעה רצינית, אבל חייב

קרמבו 112

New member
טיפוח יכול להתפרש כהרבה דברים לאו דוקא

מי שנוהגת להתאפר נחשבת מטופחת אני מכירה כמה כאלו שדווקא עם איפור נראות כמו מכשפות
אני בדרך כלל שומרת על שיער ארוך נקי ומסורק לא מתאפרת בכלל פנים נקיות למעט טיפה גלוס אבל הגבות שפם תמיד נעשים בזמן שומרת על גוף אסטטי ללא שערות במקומות לא רצויים חורף קיץ, משתדלת תמיד לרדת במישקל ולהגיע למישקל הרצוי (שזה לדעתי גם חלק מטיפוח) והכי חשוב להתלבש יפה תמיד בצו האופנה ובקו צעיר

קרמבו 112

New member
שכחתי עוד דבר חשוב או שניים >>>

תמיד אני מריחה טוב עם דיאודורנט ובושם (אני משוגעת על ריח של ניקיון) והכי חשוב תמיד להיות שמחה וצוהלת להשתדל לחייך תמיד זה מקרין על הכל

12רוניתי

New member
מישהי באמת אמרה לי שמשקל קשור לטיפוח

אדם מטופח שומר על "המקדש" שלו הגוף.

אני משתמשת בוויט מסק של בודי שופ

יש לו ריח נקי ונעים כל היום.... מכורה לבושם הזה מגיל מאוד צעיר. כשהייתי חיילת היה בושם של מסק עם הפפיון.... זוכרות אותו? הוא די מזכיר את המסק שלי. דאודורנט ספריי של לאב ליין הירוק או של פינוק. הרגע יצאתי מהמקלחת ומרחתי אותו. יעלי

וויט מסק בהחלט מנצח!

ודרך אגב יעלי, יש עדיין את הבושם עם הפפיון הירוק. הריח מאוד דומה לוויט מסק, אולי מרוכז יותר.

יעל י

New member
פפיון ירוק זה מסק אוייל

השתמשתי בעבר.לא אוהבת כי אין לו שפריצר. הדאו' שלו השתנה לריח לא משהו. חוזרת-אין על הוויט מסק.

למעלה