חשוב

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחשוב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני צריך לדעת מי מוכנה להשתתף בסיפור כי אם מישהי לא רוצה אז אני לא ישים אותה ואופיר את מוכנה לקבל תפקיד של מכשפה?

shabluly

New member
אם אני משתתפת

ואני לא ממש יודעת מזה אז אני לא בטוחה... אני רוצה קודם לדעת מה יהיה התפקיד שלי?

shabluly

New member
טוף...

נו פרובלם מצדי... אבל אני מציעה שכדאי שתכתוב את האנשימים ואת הדמויותימים כזה מסודר ותגיד מה כל איש עושה...

בינתיים רשימת התפקידים

שחר ושבלולי-שלגיה עם פיצול אישיות נופר-הנסיך אופיר-המכשפה אמה חורגת של שלגיה יעל ומרב-שתי גמדות חכמות ליאן ודייזי-שתי גמדות יצירתיות אני-המספר שגם משתתף בסיפור מי עוד רוצה להשתתף?

האפשרויות שלך

הצייד של האמא החורגת של שלגיה אבא של שלגייה(שיש לו תפקיד קצר) גמדה חיה כלשהי סוחבת כלים של הנסיך סוס של הנסיך ואת יכגולה להציע משהו ואני אבדוק מה אני יכול לעשות

עוד יותר מעודכן

שחר ושבלולי-שלגיה עם פיצול אישיות נופר-הנסיך אופיר-המכשפה אמה חורגת של שלגיה יעל ומרב-שתי גמדות חכמות ליאן ודייזי-שתי גמדות יצירתיות אני-המספר שגם משתתף בסיפור דליה-המלאכית המנחה של שלגיה

גוני ואופירע כנסו

תבחרו מה אתן רוצות להיות מהרשימה הצייד של האמא החורגת של שלגיה אבא של שלגייה(שיש לו תפקיד קצר) גמדה חיה כלשהי סוחבת כלים של הנסיך סוס של הנסיך ואתן יכולות להציע משהו ואני אבדוק מה אני יכול לעשות

PURPLE CHICKEN

New member
אממ...

כל מה שאני צריכה לעשות זה לבחור מה אני?
טוב, אז... אמממ, אני יכולה להיות הציידה של המכשפה או גם הסוס של הצייד.
תבחר אתה!

למעלה