חידון רוק- 6

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif חידון רוק- 6

הערת מערכת, השבוע השאלות חוברו על ידי (הניבלונגים) בלבד, כך שכל טעות שגיאת כתיב או סתם טימטום, הוא שלי, בשבוע הבא נחזור לרמה הגבוהה הרגילה
וכעת, בעזרת ידיד החידון: "העתק הדבק" התקנון השאלות יופיעו בהודעה הבאה, נא לענות כמוסבר בתקנון ורק בתגובה להודעה עם השאלות (אחרת מאוד קשה לנו לספור ועלולות להיות טעיות) 1. מידי שבוע ביום ו' בשעה 1300 נפרסם 10 שאלות לחידון הרוק מהניק LadyG והניבלונגים (במידה והשאלות יפורסמו בשעה אחרת נודיע מראש) 2.את התשובות לשאלות יש לענות בתגובה להודעה עם השאלות (לא ההודעה הזו). 3.בכדי לעזור לנו בספירה יש לפרסם כל תשובה בהודעה בנפרד כאשר מספר השאלה שאתם עונים לה תהיה בכותרת והתשובה בגוף ההודעה. בכל מקרה נספור רק את התשובה הראשונה שתופיע בהודעה. 4.ניתן להצביע במשך 72 שעות עד יום שני בשעה 1300 . תשובות שתגענה אחרי זמן זה לא תספרנה. 5.עם סיום ההצבעה נפרסם את התשובות המלאות והניקוד. 6.למען הסר ספק, כל השאלות בחידון וכל התשובות מתייחסות לנושא הפורום כלומר רוק שנוצר מאמצע שנות החמישים ועד סוף שנות השבעים. 7.גולש שענה ראשון תשובה נכונה לשאלה יזכה ב- 2 נקודות. בסוף כל חודש נסכם את הנקודות ונכריז על מנצח חודשי. 8. מידיי פעם נפרסם שחוברה על ידי צוות "קצת אחרת" שאלה זו שווה 4 נקודות, אנו נציין מה היא שאלת החנות בתחילת השאלה. 9. המנצח החודשי זוכה בזיכוי לקנית אלבום בחנות "קצת אחרת" בתל אביב. וזוהי ההזדמנות להודות שוב לחנות "קצת אחרת" על שיתוף הפעולה.
 
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif חידון רוק 6, החידון../images/Emo65.gif

1.איזו עמותה הקים הדי ג'י Bob Rickman? 2.הופעה של מי ראה דיוויד בואי בתחילת שנות השישים והחליט להיות זמר רוק אנד רול?, איזו להקה הייתה מופע החימום? 3.באיזה תקליט בשנות השישים (לא של הביטלס או של קלפטון ולא הופעה חייה או אוסף), ניגנו יחד, פול מקרטני, ג'ורג' הריסון, רינגו סטאר ואריק קלפטון? 4.איזה שיר משנות השישים נאסר על תזמורת של בית ספר בסנט לואיס לנגן לפני 6 שנים (באישור בית המשפט הפדרלי) משום שהוא "מעודד צריכת סמים" 5.איזה סינגל היה הראשון להיכנס הישר למקום הראשון במצעד הבריטי? 6.דילן אמר שהביצוע של אלוויס פרסלי לאחד משיריו הוא הקאבר החביב עליו, מה השיר? ואיזה שיר של אלוויס ביצע דילן?. 7.אז מה זה באמת דיאזרלי גירס?. 8.איזה שיר של דיוויד בואי לא הודפס במשך 4 שנים בארה"ב בגלל תוכן הומוסקסואלי? 9.ולשאלת "קצת אחרת" מה הקשר בין Pink Floyd This Mortal Coil ו-Led Zeppellin 10.מי מחברי הביטלס הציג פורטרט של זמר רוק אחר בתערוכה? ומי הוא הזמר האחר?
 

pure alice

New member
7

השם היה צריך להיות 'derailleur gears", אבל מיק טרנט התבלבל ואמר Disraeli Gears.
 

ThE RhythM

New member
9

קשר רעוע משהו: הזמר רוי הארפר הוא זה ששר בשיר have a cigar של פ"פ להקת this mortal coil עשו קאבר לשירו another day והוא היה גם חבר קרוב של הזפלינים ואפילו שיר על שמו יש להם: hats off to (roy) harper נההה..זה נראה לי הזוי מדי
 
למעלה