הצעה!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הצעה!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היי כיוון שדי הרבה חבריי פורום מגיעים לחגים לישראל או שכבר נמצאים כאן חשבתי שאפשר אולי להפגש כולם....לראות סוף סוף מאחורי הכינויים... אז ככה.....מי שרוצה מוזמן לשלוח לי או מסר עם נייד או טלפון שאפשר להשיגו כאן בארץ! או מתי הוא מגיע ואו מייל שאפשר להשאיר הודעה... כל דבר שהעיקר דרך להשיג ולהשאיר הודעה. או לשרשר כאן שהוא רוצה.....ואני כבר אצור איתו קשר במסרים. לדעתי רעיון לא רע....רק לידיעה...אני, גפן וג´ודי נפגשנו שבוע שעבר לאחר ששנה!!! שלמה אנחנו מכירות כאן....ופשוט...נפלא! מומלץ ונחמד להכיר את כולם. (למרות שודאי לא כולם יגיעו). אז זאת ההצעה....אתם יכולים לשקול... מקווה שתהיה הענות גדולה... מקסימושששששש

sirpad

New member
אני מגיעה ארצה בבוקר של ראש השנה

לשלושה שבועות. אז נדבר כבר וזה

Gefen

New member
../images/Emo45.gif אני בפנים......

אבל את זה אתם כבר יודעים אז מה חדש... סתםם האמת שחיפשתי שרשור אליו אוכל לשפוך מעט מהגיגי נפשי ולשתפכם ביום היפה הזה שעבר עליי... אז כבר ספרתי לכם שירושלים נהדרת? שאני מתאהבת בה בכל יום מחדש? כן, ספרתי , אני יודעת, אבל היום קרה משהו שאני חייבת לשתף אתכם בו.. זה התחיל בבוקר קייצי נפלא במלון חביב בהחלט שבמזרח העיר.. כמידי בוקר אני חושבת מה לעזאזל אני עושה היום עם הילדים כדי שיהנו ושהאמא שלהם לא תצא מדעתה..? ואז עלה לי רעיון מבריק- איך לא חשבתי על זה קודם? גבעת התחמושת!! אז ארזתי את הילדים, בקבוקי מים וקצת בורקסים, חציתי את הכביש (כי המלון נמצא בערך מעבר לכביש בצד המזרחי), ותוך שתי דקות אנחנו שם. דבר ראשון שהילדים ראו זה כמובן את הסברסים. כשהייתי בקורס מ"ד לימדו אותנו שבמקום בו יש סברסים יש לדעת מיד שכאן, כעת או בעבר, יש או היה, כפר ערבי. אז נכון שכפר כבר אין שם, אבל עדיין יש בית אחד מבודד, מגודר ומוקף בכמה עצי צבר עמוסים לעייפה בסברסים בשלים.. לא נזקקתי להרבה שכנועים (מצד נדב..), ודי מהר מצאתי עצמי מכה על הסברסים עם מקל ארוך וממלאה לי שקית מהם..שהשד יודע איך אקלף אותם בעצמי בהמשך היום..). מהשלב הזה, נדב מתעקש לסחוב את שקית הסברסים, ואנחנו ממשיכים במרץ לכוון החורשה ולאתר עצמו.. הכנסתי את הילדים לבונקרים שנראו להם מרתקים למדיי עם כל המבוכים וה"חלונות" וה"מערות" שיש בדרך.. והייתם צריכים לראות את המחזה- אני הולכת מלמעלה, מדלגת מעל הבונקרים מצד זה לצד זה, שרה להם את "גבעת התחמושת" ומכניסה אותם לקצב.. והקטנים שלי במרץ רצים להם לאורך הבונקרים (וזה די ארוךך) הקיצר, ממש מסע כומתה עשיתי להם שם וכל אותו הזמן זכרתי רק את : "מול בונקרים מבוצרים ומרגמות מאה עשרים מאה וכמה בחורים על גבעצ התמוווווווווווושת" ושוב.. כשהייתי בקורס מ"ד (זה מורי דרך למי שלא מכיר), העביר לנו את ההדרכה באתר בחור נמרץ במיוחד, שנשא טייפ ענקי על הכתפיים והדריך אותנו בצמוד לשיר. מידי כמה מטרים עצר, (לאחר הסברים מפורטים כמובן), והשמיע עוד קטע מהשיר הקופצני, החזק, המרגש ויש לאמר אף מעורר המחלוקת הזה.. כי הרי יש ניגוד גמור בין המקצב ה"שמח" והקופצני של השיר לבין המילים המזעזעות שלו. זו היתה ההדרכה הכי מוזרה שחויתי באתר כולשהו, היה לזה אפקט עצום אצלינו, ועובדה- שזה נשאר. אז למה אני מספרת לכם את כל זה בכלל..כי האמת היא שזה ריגש אותי היום, הביקור שם. המקום הזה מצמרר אותי בכל פעם מחדש... כשאני חושבת על הקרב הנוראי שהיה שם, על הזוועה שהיתה בבונקרים האלה וכמה סוריאליסטי לחשוב שהיום המקום משמש כמבוך חביב לילדים.... ומה הכי מוזר?? שבלילה, בערוץ שתיים הקרינו סרט ישראלי קצר (זה נקרא "קצר לחצות" אם אני לא טועה..) והסרט היה על..לא פחות ולא יותר אלא בדיוק- על פלוגת חיילים במסגרת יום מורשת קרב על גבעת התחמושת. סתם מקריות מוזרה, מהסוג שגורם לך לחשוב.. לילה טוב.. גפן בעיר המלחמות

זהר nj

New member
מול מרגמות 120...

גדוד 50.. שחקת אותה.... איזו התקלה??הא??!! למהלארואיםאותך?

MARMELAD

New member
וואו

בכל פעם שאת כותבת אני מתבעס שאני לא בארץ (הייתי מדלג איתך בכיף מעל הבונקרים... אפילו הייתי מספר צ´יזבטים לילדים...)

Gefen

New member
שבת שלום חברים ../images/Emo48.gif

והנה שיר, או ליתר דיוק חלקו של שיר, שמדבר אל ליבי, על ירושלים איך לא.. " אהובתי על מגדלייך הגבוהים, פרושה אדרת השקיעה סמוקת שוליים קשה קשה שלא להיות בך נביאים או לפחות משוררים ירושלים אך בין חוזייך שנבאו בך נואשות את המלכות ואת הדם ואת החרב אני רוצה להיות הילד הראשון שהתעורר בירושלים האחרת. " ( יוסי גמזו ) ומי שיכול למצוא לי את השיר בשלמותו זה יהיה נפלא... בכלל, נראה לי שאם אמשיך כך עוד קצת.. עוד מישהו עלול להתבלבל ולחשוב שהגיע בטעות לפורום ירושלים... אבל לא נורא, יש לכם רק עוד 11 יום "לסבול" את דיווחיי מירושלים, ותתכוננו, אחר כך אז אxxxן לכם ת´שכל כל כך הרבה על מלבורן, שעוד תתגעגעו לירושלים..
גפן

אתם לא רוצים להפגש?????????????????

אני לא מבינה..........!!! איפה כל מי שמגיע לישראל<? איפה כל מי שכותב והוא בישראל?????? אם אתם רוצים להשאר ויטואלים בבקשה...זכותכם אבל כל הזמן כתבו על מפגש ומפגש ושסוף סוף יהיה חג אז יפגשו קדימההההההה אנחנו רוצים לארגן משהו אז תזיזו את הישבן הגדול/קטן/בינוני (שכל אחד יסמן בעיגול את שלו) שלכם ותשרשרו מי בא! יאללההההה איזה כבדים....ואני חשבתי שאני כזאת
שבוע נפלא מקסימושששששששששש

eli21us

New member
אני מגיע

אני כנראה נוחת חול המועד השלישי של סוכות

למעלה