הכוכבים של

ספאנקמי

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהכוכבים של

עוד מעט, אנחנו נפגש. הוא יביט בי ואני בו במעט מבוכה הבטן שלנו תיתגלגל מעונג. במוחינו יעלו מחשבות של זימה. נילגום מכוס הקפה באיטיות. ניבלע בליעות ענקיות (כדי לטשטש את התאווה שחשים ) נשב אחד אל מול השני בפני פוקר כשלמטה הכל בוער. אני כבר יכולה להרגיש כיצד הוא נצמד אלי נושך לי את הפיטמות ואיך גופי נימתח לאחור ואת אברו מתפקע מתוך המכנסיים. את הכוח הזה של היתמגנטות האברים כל רצונם להתפקע מתוך הבגד לצאת אל האור ולמלא ולהתמלא. בכל הכוח. (היד במרחק נגיעה מיממנו, רק למתוח אותה ולגעת.) אני יכולה לדמיין אותי עירומה על הבירכיים מוצצת ושואבת והוא גונח מעונג, גניחות בילתי נישלטות כל רצונו להיטעטף בתוך תאוותו לבדו אבל לא יהיה לו נעים. והוא יתפוס לי את השיער בשתי הידיים יאגרף את אצבעות ידיו וימתח את שיערי ויגיד לי בצעקה את טובה, כמה שאת טובה (אני מרגישה את הרטוב הזה למטה) אני אשב מולו ואחייך ואנסה להישמע חכמה, ומנוסה. אבל בראש יזוזו לי תמונות כמו גופו מתנועע מאחוריי במרץ דופק אותי בכל הכוח ובמהירות שלא משאירה אותי עם מעט נשימה. (מה שהכי יבוא לי לומר לו שיפסיק לדבר) אני כבר מתרוממת מהכיסא והוא באדיבות לוחץ את ידי הוא לא הולך עד הסוף אני מהנהנת לומר לושלום הוא אומר כמה היה נעים ולי הכי מיתחשק עכשיו ליסתום לו את הפה בנשיקה רטובה. מישם נרוץ אל הצימר (והוא יזיין אותי בכל הכוח שלא תישאר לי נשימה בתוך החזה.)

alifoot1

New member
משו משו משו (-:

ברוכה הבאה את מוכשרת בכתיבת פנטזיות ותיאורן. באת למקום הנכון שיהיה לך בכיף

למעלה