מזל טוב לפורום! עד 120 P:
F FallOutGirl New member 18/7/07 #29 ../images/Emo80.gif תודה רבה D: זה מוזר לי לראות אותך לא כחולה :-* חחחחחחח
O odemn New member 18/7/07 #22 איזה מזל שיש פורום.. אפאחד בעיר שלי לא מכיר אותם אז הופתעתי לגלות שכבר יש פורום:O אבל אני שמחה^__^ סופסוף אנשים עם טעם במוזיקה ובדיוק לפני כמה ימים קניתי פוסטר ענק שלהםO: הם כאלה נסגדים:]
איזה מזל שיש פורום.. אפאחד בעיר שלי לא מכיר אותם אז הופתעתי לגלות שכבר יש פורום:O אבל אני שמחה^__^ סופסוף אנשים עם טעם במוזיקה ובדיוק לפני כמה ימים קניתי פוסטר ענק שלהםO: הם כאלה נסגדים:]
P PerfectSP New member 19/7/07 #48 ראיתי אותם,ולי יש אחד יותר יפה! ../images/Emo190.gif המ.ויום שני קניתי משם פוסטר של סימפל פלאן
O oshriti123 New member 18/7/07 #23 אנייייייייייי בהלםםם |: אעעעעעעעעעע אמג. מתי הספקתם? איך למה מהההההההההה? איזה יופיייי D: יו קשה לי לקלוט את זה חח שחר איך נתנו לך לפתוח לפני גיל 16? איזה מגניייב אני רק אומרת אומרת מראש-סליחה על ההצפות שהולכות להיות פה חח ובהצלחה מזל טוב וכאלה!D: יאאייייייייייייי
אנייייייייייי בהלםםם |: אעעעעעעעעעע אמג. מתי הספקתם? איך למה מהההההההההה? איזה יופיייי D: יו קשה לי לקלוט את זה חח שחר איך נתנו לך לפתוח לפני גיל 16? איזה מגניייב אני רק אומרת אומרת מראש-סליחה על ההצפות שהולכות להיות פה חח ובהצלחה מזל טוב וכאלה!D: יאאייייייייייייי
O oshriti123 New member 18/7/07 #24 הוו ועכשיו בטוחו יש לי מה לכתוב בהפתעת השבוע בפורום אמטיוי2 XD אף פעם אין לי מה לכתוב שם מה ;;
F FallOutGirl New member 18/7/07 #27 ../images/Emo80.gif חחחחחחחחחחח השתדלתי מאוד לשמור על זה בסוד כדי שתהיה לכם הפתעה P: אני 15 וחצי וזה גבולי כזה.. אבל הקומונה הייתה נורא פעילה ככה שהיה אפשר כבר לפתוח פורום.
../images/Emo80.gif חחחחחחחחחחח השתדלתי מאוד לשמור על זה בסוד כדי שתהיה לכם הפתעה P: אני 15 וחצי וזה גבולי כזה.. אבל הקומונה הייתה נורא פעילה ככה שהיה אפשר כבר לפתוח פורום.
O oshriti123 New member 18/7/07 #31 נשלח לפני הזמן -.- והיית בראיון בתפוז וזה? P: אני רק חייבת להגיד[ומצטערת אם זה נשמע כמו התחנפות או משהו כזה, זאת ממש לא הכוונה שלי]- אני סוגדת לך . הגיע הזמן שמישהו יפתח את הפורום הזה D:
נשלח לפני הזמן -.- והיית בראיון בתפוז וזה? P: אני רק חייבת להגיד[ומצטערת אם זה נשמע כמו התחנפות או משהו כזה, זאת ממש לא הכוונה שלי]- אני סוגדת לך . הגיע הזמן שמישהו יפתח את הפורום הזה D:
F FallOutGirl New member 18/7/07 #32 ../images/Emo80.gif עשיתי כל מה שצריך בשביל לפתוח פורום ../images/Emo8.gif