מה המצב?

vampires girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo40.gifמה המצב?

אני חדשה
ואני מחפשת אתר שיש בו שירים און ליין (אבל שיר מלא לא 30 שניות) של לינקין פארק. תודה רבה רבה מראש!!!

LunaticPark

New member
WOW beemet?

at yodat esh davar kaze hanut mohrim sham dvarim she nekraim "disk tenasi ulay pam lalehet le sham =\

לינקנית

New member
שלום לך סליחה שלא הגבתי

לא שמתי לב סורי אז אני בתאל מעפולה בת 12 ואם את רוצה לדבר בפרטי ומהיר כנסלי אליי לאייסי ונ.ב אני יודעת איפה את יכולה למצוא אתר של לינקין עם שירים מלאים ולהוריד אותם אם את רוצה יש שם גן קליפים שלהם אז.... אז כנסי לאיסי שלי שהוא 338485160

לילשוש

New member
תנסי פה...

תנסי פה...תיכנסי למולטימדיה ותוכלי גם לראות את הקליפים באורך מלא, תהני
חוץ מזה אפשר לקנות את הדיסק האחרון "Meteora" שזה רעיון מופרך כשלעצמו, אבל תעשי מה שטוב לך...

לינקנית

New member
ויקייייייייייייייייייייי

איך עשית את הקווים האלה בשם שלך? שאני עושה רשום קווים לא חוקים....

לא זוכרת חח....

אבל עדיף שלא תעשי...כי זה לא נותן להיכנס לצ'טים פה..ככה... זה עושה שם משתמש לא חוקי משו בסגנון ...ואני צריכה לחזור לשם משתמש ישן שהיה לי

giant G

New member
תראי מתוקה זה לא צודק לעשות את זה

לכי תקני דיסק זה עולה כמה 60 שקל? לכי תקני וזהו למה סתם? לכי על האורגינל וככה גם תרגישי יותר טוב...

SAMAR

New member
הממממממ.....

למה לא צודק?....לא שאני מורידה או צורבת שירים....אבל מה איתך?.....

giant G

New member
דיסקים של לינקין יש לי...

ואני לא צורב את כולם אני קונה דיסקים מתי שיש כסף ומתי שזה שווה את זה

giant G

New member
יותר נכון היו...

עד שהם מצאו את דרכם אל עבר חבר שלי מהביצפר הקודם שלי ושעזב את עיר הקודש והדיסקים שלי אצלו... :(

תקני דיסק מקורי...

אז למה האמנים בכלל מקליטים דיסקים????? בשביל שנשמע את השירים מהאינטרנט???????? זה נקראה גניבה איכשהוא את יודעת...

walk alone

New member
אמ.. הדיסק עולה 90 ומשהו שקל..

אבל אני מנויה בצליל אז יש לי הנחה.. בכל מקרה הרבה יותר שווה לקנות דיסק מקורי כי אם את אוהבת את הלהקה או את השירים שלה (או את שניהם..
) אז מה הבעיה לקנות דיסק??.. יש כאלה שחושבים שזה בזבוז כסף כי אפשר לצרוב אבל זה לא פייר כי הם מקליטים כדי שנקנה תדיסקים שלהם אז למה לצרוב???!!!

Lp Fairy

New member
הכי כיף זה מקורי...

חוסכים חוסכים חוסכים ואז כשקונים את המקורי חחח אני בד"כ יוצאת עם חיוך כזה..:) גם חברה שלי לא מבינה למה אני לא צורבת....ואני אומרת פויה!!!

*האמ* צליל זונות *האמ*

דיסקים שם עולים המווון כסף! :| יש חנויות שמוכרות בהרבה פחות... וחוצמזה גם למנויים של צליל לא עושים הנחה כזאת גדולה.. לא?

LunaticPark

New member
מה קשור המחיר בכלל?

א אוהבים משהו אתם תשיגו את זה גם לי נמאס פעם לבקש כסף מהורים שלי מה עשיתי? הלכתי לעבוד עבדתי וחסכתי אם אני צריך משהו לא מבקש מההורים משיג בעצמי אין כסף זה לא תירוץ לצרוב אם אתם אוהבים את הלהקה ומעריכים את מה שהיא עושה כמו שאתם אומרים תקנו דברים מקוריים שהכסף ילך ללהקה זהו..

walk alone

New member
נכוןןןןןןןןן

אבל זאת החנות דיסקים היחדיה בכפר סבא ולמי יש כוח לנסוע לרעננה כל פעם שקונים דיסק.. ועושים 10 שקל הנחה ואם את קונה 3 דיסקים אז בלה בלה..

למעלה