RTL

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif RTL../images/Emo39.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo60.gif

~*~ Rate The Look ~*~ RTL נוסף יוצא לדרך! והפעם.. גברת מוניקה קינה, הלוא היא מיס אבי מהעונות הראשונה והשנייה, שהייתה לטעמי אחחחחלה דמות, אך מצאה את מותה
בכל מקרה, אבי שלנו השתנתה לגמריייי, מה דעתכם על השינוי? חיובי? שלילי? דרגו בכוכבים את השינוי מ-
ועד
ערב נעים לכולם

Dawson girl

New member
אוקיי...

אני נותנת לה
בגלל המראה הזה, שהוא יותר פרחי מהקודם, שהיה מתוחכם כזה ונחמד, מאוד אמריקאי כזה. אבל היא עדיין נראית טוב...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היא נראית כמו פרחה אמריקאית טיפוסית.. אבל בכל זאת... 3 כוכבים יספיקו בהחלט

גל1234

New member
ניצול - יש ציוני בגרויות חורף!!!

לא הלכתי היום לבית ספר , רצתי אתמול 17 ק"מ (ואחרי זה אומרים שמאמני כדורגל הם אנושיים) ועכשיו אני לא מסוגל אף להזיז אף שריר בגוף , בקיצור גלשתי וראיתי באתר של משרד החינוך תציוני בגרות אז למי שעשה בהצלחה!!! קיבלתי 97 סופי בספרות - איזה מאושר אני ...

אכן כן...../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif

אנחנו כבר אתמול בבי"ס ראינו את הציונים. קיבלתי 93 סופי בספרות(הציונים היו ממש נמוכים השנה בגלל שהבגרות היתה ממש קשה!לא שאני מתלוננת...
) ואני מזה מאושרת שעשינו חורף כי המיקוד של הקיץ מזעזע!

גל1234

New member
כן ראית?

לא ירד להם שום מחזה, שום סיפור שום כלום , רק כמה שירים מסכנים

Dawson girl

New member
אני ראיתי בביצפר

הייתי ממש מופתעת כי חשבתי שהם יתפרסמו רק בתחילת אפריל.. חחחחח הקיצר עשיתי בגרות חורף בלשון (כן אני אחת מהמשוגעים שעושים את זה בחורף יא'. סליחה, עשו!
). הציון של המבחן הוא 89, ציון סופי 95
הציון השני הכי גבוה! רק אחד עבר אותי!! (משתי הכיתות בשכבה שעשו)

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif

היא חמודה ככה..

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo60.gif

היא באמת נראית חמודה..

למעלה