emmy5

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo79.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo6.gif

מסימה אפשרית לנסיכה שלי ..
אני חושבת שהמסימה שלי יותר קשה לכתוב כל זה

emmy5

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

pazi66

New member
אלו אממי,מה קורה לך ../images/Emo35.gif

אפשר לעזור במשהו, רק תגידי השכבתי את הנכד לישון יש לי המון זמן בשבילך את יכולה לבקש שלוש משאלות ממני קדימה מה המשאלות ?

offe

New member
אמי'לה ../images/Emo47.gif לכתיבת השיר

אמי, גם אם קשה לך לכתוב בעברית תקינה. גם אם קשה לך לחרוז חרוזים. זה לא החשוב - החשוב הוא שאת כותבת מלבך ללבנו - אנחנו מאוד נהנים מכתיבתך בכל הצורות. תנסי לחבר מילון למחשב - כמו מיכל או אחר כלשהו - וכל פעם שתיתקלי במילה שאת לא בטוחה - תפעילי את המילון וזה יעזור לך המון. כתבתי את זה לאמי אישית וזה בינינו. אם מתחשק לך לתת קצת הסבר על מה הביא אותך לכתוב את השיר היפה - שתפי אותנו. בידידות offe

emmy5

New member
חה חה חה ...זה הנכד שלי ...אתמול

בקש את ידה ...כולנו מתרגשים מהמסימה ...שהוא אמר לי פעם הראשונה שרוצה להתחתן ...קבלתי אתקף כיס המרה..וניתחו אותי עכשיו אני מאושרת

HAVA159

New member
emmy5 מזל טוב והרבה נחת../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif

אמי רק התרגשויות מסוג זה, אמן. אוהבת
חוה.

HAVA159

New member
emmy5 יקירה שולחת לך משהו חמוד

לזוג הצעיר
בדרך מסתורית ומיחדת לאור דעות שונות ומילה אוהבת מצאנו את שביל האושר המשותף בו אנו צועדים אל עתיד נכסף וביום קסום זה באופן מיוחד מתחברים שני כוכבי שמים לאחד בלב מלא רגש אמון ואהדה נחגוג יחד את מימוש האהבה נחת, אושר,והמון והאבה. ושולחת לכל המשפחה את תיבת האהבה אוהבת
חוה.

נֵנָה

New member
ערב טוב אממי'לה וכולם ../images/Emo140.gif

מזל טוב לך אממי חמודה, לכבוד הנשואים הקרובים של הנכד. שיזכו להקים בית חם מלא אושר ואהבה
ולך שתהיה נחת מהנכדים והנינים שיקיפו אותך סביב סביב
נו, האם החלטתם סופית איפה נפגשים? המתח כבר בשיאו

emmy5

New member
פזי ,אתה חושב שכל כך בקלות מתפטר

ממני .. אני מאה אחוז , קצת טרו לו לו לו

emmy5

New member
פזי , זה לוקח לך הרבה זמן לתת לי

מה שאני רוצה? אני רוצה בריאות בריאות בריאות ,יתר יש לי THANKS TO GOD

vera2

New member
לאמי מזל טוב../images/Emo79.gif../images/Emo48.gif

בדיוק כך הציע נישואין בני לחברתו לפני מספר חודשים הקובץ לא עובר במספר נסיונות.

emmy5

New member
יותר קל לפתוח ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

משימה אפשרית ------------ איך מבקשים את ידה של בחורה? החלום ,הדמיון ,לכל נערה .. איך עושים ,איך מגשימים.. זו משימה קשה אך אפשרית . היום ,שומעים על כל מני הצעות כשקורה אפשר לאומר "מזל טוב" קונים טבעת,.מחליטים חתונה .. אך לבקש ידה ,זו משימה... טלפונים ,פרחים נרות , שמפניה ,כוסות הכל בסוד, חברים טובים ,עוזרים בזמן שהבחור מטייל בין חנויות .,עם בחירת לבו . מגיעים אל החוף , והנה הפתעה...חלום ודמיון של כל בחורה ,

למעלה