אני, ג'נגו וירקות אחרים

amitshilo

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo36.gifאני, ג'נגו וירקות אחרים../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

היי חבר'ה! להלן שאלון על הקשר ביניכן (ועודד) לג'נגו:
מתי הכרת את ג'נגו?
איך זה קרה? מי או מה הפגיש ביניכם?
איזה שיר שמעת ראשון? מה חשבת עליו?
לאיזה שיר הכי התחברת בהתחלה?
היו שירים שבהתחלה לא ממש אהבתם ואחרי זמן מה פתאום כן?
ולהפך?
לאיזה שיר את/ה הכי מתחבר/ת עכשיו?
היית כבר בהופעה של ג'נגו?
אם כן, איך היה?
יש לך דיסק/ים של ג'נגו? אם יש לך יותר מאחד, איזה את הכי אוהב/ת?
אילו שירים את הכי אוהב/ת בכל דיסק?
למי שאין, את/ה מתכוון/ת לרכוש בקרוב? (איזו שאלה רטורית...)
איך הגעת לפורום?
מה חשבת עליו בהתחלה? על האנשים, על הקבוצה...
בא לך שעיאח יעשה לך ילד?
עד כמה את אוהבת את הועידות?
ולסיכום, מתי ג'נגו בא כבר לצפון?!

shahar1989

New member
נמנמ

מתי הכרת את ג'נגו? איזה רמת הכרות, רמת דיבור? טחח.. ממ...פיה.. לונג לונג טיים אגו.. נדמה לי שב..אה...אה...ממ... בהופעה שלו בפסח.. [ביום בו חזרתי שיכורה למחצה לבאר טוביה. חה!] איך זה קרה? מי או מה הפגיש ביניכם? נראה לי שהאחראי האמיתי הוא יונתן איזה שיר שמעת ראשון? מה חשבת עליו? אה... ואוו... בטח 100 שקל.. או לנשום במים.. לאיזה שיר הכי התחברת בהתחלה? כמו פעם.. היו שירים שבהתחלה לא ממש אהבתם ואחרי זמן מה פתאום כן? כן.. לנשום במים!!! ולהפך? גם כן.. הרבה.. לאיזה שיר את/ה הכי מתחבר/ת עכשיו? לא יודעת.. לא חסר
היית כבר בהופעה של ג'נגו? כן.. אם כן, איך היה? יותר טוב מכל הופעה גרנדיוזית או איטימית אחרת שהייתי בה. מלך. מלללללך!! יש לך דיסק/ים של ג'נגו? אם יש לך יותר מאחד, איזה את הכי אוהב/ת? יש לי את 100 שקל, מרחק של מטר קשורים אולב.. [אחחמ אחממ לנשום במים!!|מגלגלעיינים|] נראה לי שאני הכי אוהבת את 100 שקל.. אילו שירים את הכי אוהב/ת בכל דיסק? לא מסוגלת להחליט. צר לי.. איך הגעת לפורום? הייתי בקומונה. מה חשבת עליו בהתחלה? על האנשים, על הקבוצה... את רובכם נראה לי הכרתי עוד לפני שקם הפורום.. או הקומונה.. בא לך שעיאח יעשה לך ילד? ברוווור!! עד כמה את אוהבת את הועידות? חולה עליהן! בדרך כלל...חח.. ולסיכום, מתי ג'נגו בא כבר לצפון?! מחר! אה אה !! [not!] סתם, כפרה.. תשאלי אותו..

הא? למה שאני אכתוב משחר?

את יודעת מה המרחק ביני לבין שחר? שעתיים נסיעה, ככה שאין מצב שכתבתי מהמשתמש שלה.

shahar1989

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כאילו זה מה שחוסם בעדי להכנס למשתמש שלך כשאני רוצה
בכל מקרה, אתי צודקת. חזרתי לבאר טוביה, נמנמ.. יש הרבה סימני את. נראה לי שבאמת יש מתחזה
סתם
אני. אני..

עונה. היי../images/Emo13.gif

מתי הכרת את ג'נגו? בחופש הגדול
איך זה קרה? מי או מה הפגיש ביניכם? מתמיד אהבתי את תערובת אזקוט, ואז התחלתי לעקוב אחרי המוסיקה שלו לבד
ואז אתי אמרה לי לבוא לפורום, אז באתי! איזה שיר שמעת ראשון? מה חשבת עליו? השיא הראשון היה "לב" ומתתי עליו
לאיזה שיר הכי התחברת בהתחלה? אני עדיין הכי מתחברת ל"כמו פעם" כי הוא מדהים
היו שירים שבהתחלה לא ממש אהבתם ואחרי זמן מה פתאום כן? לא שזכור לי.. ולהפך? חח לא זוכרת >< לאיזה שיר את/ה הכי מתחבר/ת עכשיו? לנשום במים היית כבר בהופעה של ג'נגו? לא לצערי :// אם כן, איך היה? - יש לך דיסק/ים של ג'נגו? אם יש לך יותר מאחד, איזה את הכי אוהב/ת? אין לי
אוף אני גרועה.. אילו שירים את הכי אוהב/ת בכל דיסק? לא מכירה את כולם.. למי שאין, את/ה מתכוון/ת לרכוש בקרוב? (איזו שאלה רטורית...) ברור!!!! איך הגעת לפורום? אתי אמרה לי לבוא חח
מה חשבת עליו בהתחלה? על האנשים, על הקבוצה... וואו, פשוט קבוצה של אנשים חמים ומדהימים
בא לך שעיאח יעשה לך ילד? פחחח אני המצאתי אותו!
גררר עיאח! עד כמה את אוהבת את הועידות? למרות שאין הרבה לאחרונה, אני ממש אוהבת ותן, הכי מצחיקות שיש D: ולסיכום, מתי ג'נגו בא כבר לצפון?! בדיוק! אני שואלת גם! ביי

תלוי איזה ירקות../images/Emo3.gif

מתי הכרת את ג'נגו? לא יכולה להגיד במדויק.. בואו נגיד 2006
איך זה קרה? מי או מה הפגיש ביניכם? הופעה של עברי
איזה שיר שמעת ראשון? מה חשבת עליו? נראה לי שאת לב [זה היה לפני שהכרתי את ג'נגו, ואהבתי] אני עדיין חושבת שהוא טוב
לאיזה שיר הכי התחברת בהתחלה? כמו פעם
היו שירים שבהתחלה לא ממש אהבתם ואחרי זמן מה פתאום כן? זה מוזר.. אבל את לילה [אני בהלם מעצמי
והיום הוא בין האהובים עליי.. אני מוזרה
ולהפך? אני משתדלת שלא ימאסו עליי שירים
לאיזה שיר את/ה הכי מתחבר/ת עכשיו? לא יודעת אם לקרוא לזה מתחברת אבל אני חורשת על ספר
היית כבר בהופעה של ג'נגו? אממ ב-4
אם כן, איך היה? היה מעולה!!! הכי כיף יש גם שמואלי.. לא תבואו?
יש לך דיסק/ים של ג'נגו? אם יש לך יותר מאחד, איזה את הכי אוהב/ת? יש לי 3 "קשורים" "לב" ומרחק של מטר" האהוב עליי הוא
אילו שירים את הכי אוהב/ת בכל דיסק? בקשורים את ספר בלב את דמעה [ובואי הביתה] במרחק של מטר את כמו פעם
למי שאין, את/ה מתכוון/ת לרכוש בקרוב? (איזו שאלה רטורית...) חסר לי את 100 שקל.. ואת לנשום במים [ג'נגו הבטיח]
איך הגעת לפורום? חברות אמרו לי שכדאי לי.. ושכיף פה
מה חשבת עליו בהתחלה? על האנשים, על הקבוצה... אני אוהבת את כולם
בא לך שעיאח יעשה לך ילד? בא לי שאתם תעשו לי עיאח
עד כמה את אוהבת את הועידות? אני אחראית על רובן
ולסיכום, מתי ג'נגו בא כבר לצפון?! מתי באמת??

amitshilo

New member
טםטםטם

מתי הכרת את ג'נגו? אני חושבת שבסביבות אוקטובר-נובמבר השנה. איך זה קרה? מי או מה הפגיש ביניכם? ראיתי את "עושים שבת" עם עברי לידר, וב'שירים שאני אוהב' הוא שם את "לב", וחשבתי שזה ממש נחמד. ואז אתי ניצלה את זה (
) ושלחה לי עוד שירים של ג'נגו. איזה שיר שמעת ראשון? מה חשבת עליו? "לב", חשבתי שהוא ממש נחמד, קיצבי, ושג'נגו שר יפה. לאיזה שיר הכי התחברת בהתחלה? גם אני שוחה עם הזרם, "כמו פעם"
היו שירים שבהתחלה לא ממש אהבתם ואחרי זמן מה פתאום כן? "שבוע נשאר", "אין זמן". ולהפך? בהתחלה יותר התחברתי ל"דמעה", וגם עכשיו אני מתה עליו, אבל פחות. לאיזה שיר את/ה הכי מתחבר/ת עכשיו? "היא לא חושבת עליי" (הוא תקוע לי בראש ברגעים אלה), "בואי הביתה", "כמו פעם", "אין זמן". היית כבר בהופעה של ג'נגו?
אם כן, איך היה?
די כבר! מניאקית! מה את דורכת לי על הפצעים?!
יש לך דיסק/ים של ג'נגו? אם יש לך יותר מאחד, איזה את הכי אוהב/ת? יש לי את לב, ואני הכי אוהבת את לב. אילו שירים את הכי אוהב/ת בכל דיסק? מה שכבר כתבתי
למי שאין, את/ה מתכוון/ת לרכוש בקרוב? (איזו שאלה רטורית...) אני ארכוש את האחרים, בהחלט. איך הגעת לפורום? אתי
מה חשבת עליו בהתחלה? על האנשים, על הקבוצה... בהתלחה חשבתי שהאנשים מאוד מזכירים לי את פורום עברי לידר
ומאוד התלהבתי, אתי ישר נראתה לי טוב בכחול, ובעיקרון לא יותר מידי. אחרי איזה שבועיים הבנתי כמה זה מקום חם, ומאוחד, וביתי. בא לך שעיאח יעשה לך ילד? לא, אני שומרת אמונים לילדים שיהיו לי מנוטי. עד כמה את אוהבת את הועידות? עד מאוד
ולסיכום, מתי ג'נגו בא כבר לצפון?! לא יודעת, תשאלו אותו!!

mazalika7

New member
עונה!!!!!../images/Emo13.gif

מתי הכרת את ג'נגו? לפני שנה וחצי בערך... איך זה קרה? מי או מה הפגיש ביניכם? אווו סיפור ארוך!
איזה שיר שמעת ראשון? מה חשבת עליו?כמו פעם
שהוא מדהים!!! לאיזה שיר הכי התחברת בהתחלה?כמו פעם. ואז כשהדיסק היה אצלי, אז לדמעה
. היו שירים שבהתחלה לא ממש אהבתם ואחרי זמן מה פתאום כן? לא היה כזה. ולהפך? לא. לאיזה שיר את/ה הכי מתחבר/ת עכשיו? כלכך הרבה! היום אני הרבה יותר חשופה לשירים שלו, אז קשה לחהליט
היית כבר בהופעה של ג'נגו? ברור! :) אם כן, איך היה? מ=ו=ש=ל=ם=!!!!!!!!! יש לך דיסק/ים של ג'נגו? אם יש לך יותר מאחד, איזה את הכי אוהב/ת? יש לי את לב. ואני הכי אוהבת אותו.. אילו שירים את הכי אוהב/ת בכל דיסק? את כולם!! למי שאין, את/ה מתכוון/ת לרכוש בקרוב? (איזו שאלה רטורית...) איך הגעת לפורום? אני מבין המייסדים?
מה חשבת עליו בהתחלה? על האנשים, על הקבוצה...שאתם מדהימים!!
בא לך שעיאח יעשה לך ילד?שניים!
עד כמה את אוהבת את הועידות? מתה על ועידות! ולסיכום, מתי ג'נגו בא כבר לצפון?! לא נראה לי שזה יקרה :) הוא מופיע רק בת"א. אפילו בנתניה הוא לא רוצה להופיע :-\ הודגש באמצעות מדגישומטיק
עמית! היה כיף! תודה

ססילייה

New member
או אה...

מתי הכרת את ג'נגו? באיזה ערב הזוי אחד כשלא היה לי מה לעשות ופתאום ראיתי את הקליפ של
ומיד התאהבתי!! איך זה קרה? מי או מה הפגיש ביניכם?^ איזה שיר שמעת ראשון? מה חשבת עליו?
וזה אחד השירים הכי מדהימים בעולם.ואין יום אחד שאני לא מזמזמת לי את השיר... לאיזה שיר הכי התחברת בהתחלה?\לב|
היו שירים שבהתחלה לא ממש אהבתם ואחרי זמן מה פתאום כן?האמת שלא |: ולהפך? חלילה!! לאיזה שיר את/ה הכי מתחבר/ת עכשיו? סדק בלב. היית כבר בהופעה של ג'נגו?כןבטח.
אם כן, איך היה? כייייייייף לא נורמלי^%#$%#$@# יש לך דיסק/ים של ג'נגו? אם יש לך יותר מאחד, איזה את הכי אוהב/ת?לצערי רק את לב (בינתיים D:) אילו שירים את הכי אוהב/ת בכל דיסק? את כולםכולם. למי שאין, את/ה מתכוון/ת לרכוש בקרוב? (איזו שאלה רטורית...) איך הגעת לפורום?דרך אתי כפרעאניעליה@$#$^#
מה חשבת עליו בהתחלה? על האנשים, על הקבוצה... מדהימות אחת אחת!@#%## (עודד גם אתה D:) בא לך שעיאח יעשה לך ילד?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן
עד כמה את אוהבת את הועידות? לא אוהבת!@#$%כי המחשב שלי גיי ולסיכום, מתי ג'נגו בא כבר לצפון?! לא יודעת
שיבוא!!!!

למעלה