שאלה..... יש למישהו אולי מושג מה יהיה הסינגל הבא מהדיסק שהשוטים יעשו לו קליפ?
S sHotZy M New member 7/5/04 #1 ../images/Emo41.gif ../images/Emo35.gifשאלה......./images/Emo41.gif ../images/Emo35.gif יש למישהו אולי מושג מה יהיה הסינגל הבא מהדיסק שהשוטים יעשו לו קליפ?
../images/Emo41.gif ../images/Emo35.gifשאלה......./images/Emo41.gif ../images/Emo35.gif יש למישהו אולי מושג מה יהיה הסינגל הבא מהדיסק שהשוטים יעשו לו קליפ?
S sHotZy M New member 7/5/04 #2 ../images/Emo6.gifיש לי רעיון... אם אתם לא יודעים בברור, יהיה נחמד להמר מה יהיה הקליפ ומי שיזכה... יקבל לינה פלוס ארוחת בוקר בביתיהם של השוטים ליומיים (יה רייט...) ההימור שלי: "אין סופי" ושלכם?
../images/Emo6.gifיש לי רעיון... אם אתם לא יודעים בברור, יהיה נחמד להמר מה יהיה הקליפ ומי שיזכה... יקבל לינה פלוס ארוחת בוקר בביתיהם של השוטים ליומיים (יה רייט...) ההימור שלי: "אין סופי" ושלכם?
B booly16 New member 7/5/04 #3 לדעתי... זה יהיה "אגם הברברים" או "בבניין" אבל אני אישית מקווה שזה יהיה ל"לובש חם"... בכל מקרה הקליפ שלהם ייצא משובח
לדעתי... זה יהיה "אגם הברברים" או "בבניין" אבל אני אישית מקווה שזה יהיה ל"לובש חם"... בכל מקרה הקליפ שלהם ייצא משובח
מ מואשמת באחזקת סמים New member 7/5/04 #4 ווואייי!!!!!1 עד שהם יוציאו עוד קליפ יהיה פאקינג עוד מלא זמן!!! אבל אני משערת שזה יהיה "מי שם ידו".... יש לי הרגשה...
ווואייי!!!!!1 עד שהם יוציאו עוד קליפ יהיה פאקינג עוד מלא זמן!!! אבל אני משערת שזה יהיה "מי שם ידו".... יש לי הרגשה...
L La Vicomtesse New member 7/5/04 #6 אני דווקא חושבת ../images/Emo54.gif שזה יהיה ל"לובש חם", יש לי הרגשה. (שוצקה, מה לעזאזל את עושה פה בשעות האלה???)
אני דווקא חושבת ../images/Emo54.gif שזה יהיה ל"לובש חם", יש לי הרגשה. (שוצקה, מה לעזאזל את עושה פה בשעות האלה???)