ידקון בקשר לאותה חנות עם החמוסה
זוכרים את ההודעה שפרסמתי כאן בקשר לחנות חיות ובעלי החיים המוחזקים בא במצב נורעי ? אז לאחר שיחה ממש קצרה עם איתי אלטמן מכיוון שהיא היתה בדרך לבית משפק או דומה, היא הפנתה אותי לאחד אנשים שעובדים איתה כדי שאני השאיר הודעה וכך היא תוכל לחוזר אלי. וכך עשיתי, צלצתי למשרד שבו היא עובד (מספר שאיתי נתנה לי) ומסרתי את כל הפרטים, כנ"ל לגבי חנות שמחזיקה צבים למכירה, שכמו שידוע לא חוקי ! בכל מקרה דברתי שם עם מישהו מאוד נחמד, ומאוד סמפטית שבאמת הקשיבה ולקחה את הפרטים שלי, ותענה באוזני שאני א יצפה ליותר מידי שיקרה, כי אין מה לעשות !!! בכל מקרה ציפיתי לאיזה שיחה קצרה לפחות מאיתי או מאחד האנשים האחרים שידברו איתי, ביחוד אחרי שאיתי ובקשה שהשאיר את הנייד שלי ואותה בחורה שדברתי איתה אמרה שמישהו יחזור אלי, אבל כמה מפתיעה ואלי לא הדבר לא קרה !!! אני בטוח שהדבר לא נעסה לא בגלל חוסר רצון או אהבה לבעלי חיים (בתקווה) אילה בגלל סוגיות דחופות יותר מחמוסה שיש מצב שכבר אינה בין החיים או כלבים שמהלכים על רשת בגודל של 60*60, ויותר נחמד עופות שמזילים מהאף נוזלים צעובים, שאותם כן רחשתי והם בטיפול של ווטרינר והנטביוטיקה !. אני חושב שלא שכחתי לצין את זה גם בהודע שלי. בקיצור ולעיניין, מה שאני מנסה להגיד, ישנם הרבה אנשים בעלי רצון אז כמו איתי ואחרים שפשוט אינם אומדים כניראה בנטל/אומס הרב שמוטל עלהם, ראו לדגמה את המקרה המזעזע שהיום (15-12-05) חבורת נערים נעצרה מהסיבה של התעללות בכלבים חתולים ועוד, אד שאבדו את חיים ביסורים, ברור שלא הנערים אבדו !. יש צורך ודחוף לפנות מעל כל פורום, אתר, כל מדייה אפשרית, ולעלות את חשיבות הנוסה, ולחינוך מחדש לפני שדור בא ודור לא חוזר. נוער אשר רואה בחנות זו או אחרת, בעלי חיים אשר מוחזק בתנעים שהם לא תנעים, אין לו שום סיבה להריך את חיי אותו בעלל חיים שנקנה בזועמה ולשם הזרק בחזרה. ושוב מוגש כחומר למחשבה. שכל אחד יעשה בקטן את הדבר הכי פשוט שהוא יכול וזה כבר יגרום לדגובת שרשרת. דבר אחרון, שןה אני לא נגד מסחר בבעלי חיים, אבל מסחר הוגן מסחר צודק, ולב דפקה צודק או הוגן לאדם אילה לבעל חיים ! הבקש מכל אחד, בלשון זו או אחרת לעתיק את המלל ולאפיץ אותו בין האתרים השונים, זה יהיה הצעד הראשון הקטן לדעתי. זהו הצלחה לכל אוהבי בעלי החיים זו היתה המודעה הראשונה שלי בקשר לחנות המדוברת "אתמול יצא לי כך לטיל בהדר (חיפה) עם חבר ממש טוב חובב חיות כמוני ואולי יותר. בכןל אופן לסיפור אצמו יש איזה חנות בהדר בשם "אקזוטיק" ברחוב הרצל או דומה. יש שם בעלי חיים ללא מזון ללא מים נקיים בכלובים שניראים כמו אחרי מלחמה, וזה אחרי ששאלתי את בעל החנות שהוא אמר שניקה אותם התמול, אז לא רוצה בכלל לחשוב מה היה שם לפני, למרות שאני יודע +- כי זו לא פעם ראשונה שאני נכנס לחנות וממש מפחד כל פעם מחדש ממה שאני הלול לראות בא. ציפורים במצב של נשירה תמידית, יושבים בטוח צועה ושלשולים של עצמם, 10 הרנבים בכלוב של הרנב אולי שתים מקסימום, חמוסה בשלב יחום מתקדם, ושאמרתי לו שהחמוסה מיוחמת הוא אמרת לי "שאין לו מה לעשות", נסיתי להסביר לה שיש סיקוי סביר במקרה של יחום ריאשון שלה שזה הסתים במוות, הוא הכל לצעוק עלי שזה שטויות ומי אמר לי כזה דבר, וכאילו זה לא הספיק אז עוד דברים יותר מגעילים ברגע שניסיתי להסביר לו שאני רציני שזה יכול להיות מסוכן ולאוביל למוות שלה. אחרי ששום דבר לא עזר וקולו עלה למרומים, אמרתי ששווה יותר לדבר עם הקיר, אז חשבתי לקנות את החמוסה המסכנונת הזו, אבל לצערי המחיר שהוא דרש עבורה היה כל כך גבוה ולא כולל כלום (600 ש"ח), שהשארתי אותה שם , אולי זה לטובה שלא קניתי אותה, כך הכך לו יותר זמן עד שהוא יביא לחנות חמוסה חדשה. בכל מקרה לעצם העניין, אני מבקש מכל מי שגר באזור חיפה להחרים את החנות, וגם לאפנות את צומת ליבם של אנשים אחרים לתנאים שבהם מוחזק בעל המקום את בעלי החיים, ולהדגיש שלא לקנות שם בשום מחיר וגם לא מזון או מוצרים אחרים !!! יכול להיות שאני שהמודעה הזו לא ממש מטעימה לפורום או סוג הביקורת שלי נוקבת מידי, אבל זו האמת לאמיתה, וביום שמשהו השתנה שם, אני השמח לרשום אחרת אחרת !!!."