סיכוי לנסיגת חניכיים יותר נמוך. ושאלתי את הפירסר הוא אמר (בקשר לאמצע) שהוא עושה את זה בצורה כזאת שזה פחות מתחכך משרוב הפירסרים עושים. עשיתי בטרבייל טאטו בדינגוף. (איפה שעשיתי תקעקוע שלי) ועוד עגילים, יש לי רק נזם פעם היה באף והורדתי.
רק אם זה נורגע לה בחניכיים זה יגרום לנסיגה.. היה לי ליפ לפני חודש הורדתי אותו ותמיד אמרו לי אנשים לי ידע בכלל שתיהיה לי נסיגה.. אבלהוא בכלל לא נגע לי בשיניים.
לי יש סמיילי כבר חמש שנים. וכמובן שהוא נוגע תמיד בחניכיים, והוא לא גרם לי לנסיגת חניכיים. אז אולי המקום עצמו קצת בעייתי (אני לא יודע בדיוק...) אבל בטוח שהבעייה היא לא המגע עם החניכיים. ד"א מיכל אני עשיתי קעקועים ופירסינג בכמה מקומות ואני ממליץ בחום על מורנו הוא כמה רמות מעל כל פירסר\מקעקע אחר....
וטרבייל ופסיכו שלושתם פחות או יותר על אותה רמה.. ואם אתה רוצה להיות מדוייק פסיכו הכי הכי מקצועי שיש במיוחד בקעקועים. (המחירים בהתאם) בקשר לנסיגה, בהחלט יש קשר בין נסיגה לחיכוך פשוט יש כאלה שזה לה קורה אצליהם וזה תלוי גם בצורת החניכיים. יש כאלה בעלי חניכיים גבוהות וכן הלאה.. לכך אחד זה בא בצורה שונה.. אבל יש קשר ודאי וזה ידוע בים חיכוך לנסיגה, ד'א אני לא מתה על סיימלי חח אבל מה איכפת לך
לא הראת לי... אני כן התקעקתי אצל מורנו וגם כמה חברים שלו והוא ממש מעולה! מעבר לציורים שממש אהבתי מה שהוא עשה מהם. גם אצלו לא ירדה לי אפילו טיפת דם אחת בניגוד לטרייבל...