ממשיפה:)

גם לי היה אבל באמצע.. הורדתי אותו כי זה כבר התחיל להפריע... היה לי עפם 20 עגילים.. עכשיו מסתפקת ב16 יפיופים

WTR

New member
וואו ממש יפה! תתחדשי!

אני רציתי גם עגיל כזה.. רק קצת יותר לאמצע השפה.. אבל אני מפחדת מהעניין של הנסיגה.. השפה שלך נפוחה? איזה עוד עגילים יש לך? יאללה, תחשפי

Sweet Fantasy

New member
עם חישוק

סיכוי לנסיגת חניכיים יותר נמוך. ושאלתי את הפירסר הוא אמר (בקשר לאמצע) שהוא עושה את זה בצורה כזאת שזה פחות מתחכך משרוב הפירסרים עושים. עשיתי בטרבייל טאטו בדינגוף. (איפה שעשיתי תקעקוע שלי) ועוד עגילים, יש לי רק נזם פעם היה באף והורדתי.

Sweet Fantasy

New member
אה והשפה לא ממש נפוחה, כמו שחשבתי

והעיקר יש לי עגיל ענקי
לנפיחות.. חח

The Reuty

New member
../images/Emo18.gif תנסי לא לשחק איתו

יותר מידי ולהתעסק איתו כמה שפחות. עגיל כזה גורם לנסיגת חניכיים.. העגיל ממש יפה! תתחדשי!

זה לא תמיד גורם לזה.

רק אם זה נורגע לה בחניכיים זה יגרום לנסיגה.. היה לי ליפ לפני חודש הורדתי אותו ותמיד אמרו לי אנשים לי ידע בכלל שתיהיה לי נסיגה.. אבלהוא בכלל לא נגע לי בשיניים.

The Reuty

New member
זה לא קשור אם זה נוגע או לא

עדיל בשפה, לא משנה אם זה חישוק או ספייק, זה גורם לנסיגת חניכיים כשמשחקים עם זה יותר מידי ו/או מתעסקים על זה יותר מידי.

Linimfin

New member
זה לא באמת קשור למגע עם החניכיים.

לי יש סמיילי כבר חמש שנים. וכמובן שהוא נוגע תמיד בחניכיים, והוא לא גרם לי לנסיגת חניכיים. אז אולי המקום עצמו קצת בעייתי (אני לא יודע בדיוק...) אבל בטוח שהבעייה היא לא המגע עם החניכיים. ד"א מיכל אני עשיתי קעקועים ופירסינג בכמה מקומות ואני ממליץ בחום על מורנו הוא כמה רמות מעל כל פירסר\מקעקע אחר....

Sweet Fantasy

New member
אני מכירה את מורנו

וטרבייל ופסיכו שלושתם פחות או יותר על אותה רמה.. ואם אתה רוצה להיות מדוייק פסיכו הכי הכי מקצועי שיש במיוחד בקעקועים. (המחירים בהתאם) בקשר לנסיגה, בהחלט יש קשר בין נסיגה לחיכוך פשוט יש כאלה שזה לה קורה אצליהם וזה תלוי גם בצורת החניכיים. יש כאלה בעלי חניכיים גבוהות וכן הלאה.. לכך אחד זה בא בצורה שונה.. אבל יש קשר ודאי וזה ידוע בים חיכוך לנסיגה, ד'א אני לא מתה על סיימלי חח אבל מה איכפת לך

Linimfin

New member
דיברנו על זה.... ../images/Emo13.gif

באופן אישי אני יותר אוהב את מה שמורנו עושה. צורת הציור שלו יותר לטעמי ולדעתי ברמה גבוהה יותר...אבל בגדול הכל זה עניין של דעה והעדפה אישית...
ד"א החלטת כבר על הקעקוע הבא?דד"א יש לך שפתיים ממש יפות...

Sweet Fantasy

New member
באמת על טעם ועל ריח...

בכל אופן, זה לא משהו אישי אני בחיים לא התקעקעתי אצל פיסכו פשוט ראיתי עבודות וממש התרשמתי..
ולקעקוע הבא אני מחפשת ממש מישהו על רמה כי הפרטים ממש חשובים לי.. והחלטתי בערך, הראתי לך לא?
ותודה מותק
(שחברה שלך לא תרביץ לי חח)

Linimfin

New member
חחחחח

לא הראת לי... אני כן התקעקתי אצל מורנו וגם כמה חברים שלו והוא ממש מעולה! מעבר לציורים שממש אהבתי מה שהוא עשה מהם. גם אצלו לא ירדה לי אפילו טיפת דם אחת בניגוד לטרייבל...

Sweet Fantasy

New member
מה הקשר לדם ../images/Emo6.gif

זה כבר תלוי באיזור ובכלי דם ואפילו מה שתית וכמה לפני
.. חמוד.

Linimfin

New member
זה לא יפה לצחוק עליי...

אני יודע את זה... הכוונה הייתה רמת הדיוק של המקעקע....
מקעקע שמחזיק את המחט יציב, למשל....

Sweet Fantasy

New member
אין קשר

מחט לא יציבה = קעקוע עקום, לא יותר דם. בכל מקרה
נחליט כבר..

Sweet Fantasy

New member
כמו שדריה אמרה

אם עגיל לא נוגע בחינכייעם זה לא גורם לנסיגה :) והעגיל הזה לא נוגע בכלל.

למעלה