green beetle

New member
אממממ

דבר טוב- זה שיש כאן כל הזמן פעילות, כל הזמן אנשים מחוברים, אנשים ותיקים פה מעלים נושאים ועשוים סקרים ודואגים שהפורום יהיה פעיל כמה שיותר וזה טוב! דבר רע- שכל אחד לוקח דברים אישית- לא הצליח לכם המפגש פורום- חפיף לא נורא יש את פסח\פורים\חופש גדול\אנ'לא יודעת מה בשביל לקיים את המפגש הבא, אנשים עוזבים בגל זה וזה חבל. נועה שלא מגיבים לה- לא מגבים לך בגלל שאת חדשה, לפי מה שראיתי פה לא מגבים הרבה אחד לשני (נכון זה חיסרון וצריך להגיב, אבל לא תמיד יש מה...) לא צריך לקחת דברים יותר מידי אישי ופרטי...

XXX HEART

New member
../images/Emo15.gif*רושמת..*

רק אני לא רשמתי על הפורום,את מה שאני בעצם רציתי שתרשמו... אז ככה..
מה טוב:
אחלה פורום!מגובש לאללה!משרשר טוב!מתייחס להודעות(בד"כ..)
מה רע:
אמרו את זה הרבה ונגיד את זה שוב:כל אחד לוקח ללב כל דבר,גם אם לא התכוונו לפגוע..וחוצמזה,חייבים לתקן את הקטע של הריבים פה. למרות שלא היה כבר 4 חודדשים ריב,צריך לשמור על זה ככה.
לאב יו אול

rAmikube

New member
../images/Emo124.gifטוב תקשיבו

אני לא עזבתי, אוקיי? אני פשוט יהיה כאן בפגרה מדי פעם כי יש לי בגרויות מאוד קשות בקרוב וגם הליומדים לא פחות קשים... המחשב לא הולך להעסיק אותי עכשיו כל הזמן. יש לי באמת דברים חשובים חוץ מלימודים. בזמני הפנוי אני אכנס ואגיב בהתאם. בחופשים כמובן, אני אכנס יותר וכנ"ל בזמנים שאני אלמד פחות ויהיו לי פחות מבחנים. יאללה, הפי חנוכה
- הלו! 400 קלוריות! לא להיסחף...
נ.ב-אני לא עזבתי בגלל הסיבה שכתבתי...ואני לא הולך לעזוב לגמרי לפחות בעתיד הקרוב. מי שרוצה - שיעזוב ורוני יודעת בדיוק על מה אני מדבר.

XXX HEART

New member
חחח..../images/Emo15.gif

אתה מצחיק...רושם סיבה למה אתה עוזב,ובסוף רושם שזה לא בגלל זה..חחחח..
אל תדאג,לא נסחף..

בֶל

New member
טוב...../images/Emo113.gif

מה שטוב- הפורום נורא מגובש, יש פה אחלה אנשים וכיף להיות פה- הרבה יותר טוב מכל פורום שהייתי בו עד עכשיו
מה שלא טוב- מלא בדיחות פרטיות, ובאמת יש מלא "אאוטסיידרים" שלא משתלבים בגלל שהותיקים כל כך מגובשים.

למעלה