XXX HEART

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

כולם עוזבים בגלל זה.אז אני לא יעזוב.אני אני חושבת שצריך לתקן את הדבר הזה שכולם עוזבים בגללו. אז בואו נפתח שירשור כל אחד ירשום מה לפי דעתו:
א'-טוב בפורום
ב'-לא טוב בבפורום
ושירשום מה צריך לעשות כדי לתקן את זה.
כל אחד קורא את כל השירשורולוקח את העניין לטיפולו.מתקן אותו עד כמה שהוא יכול.

nirte

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

גם רציתי לומר שכדאי לומר את הדברים בצורה ביקורתית ולא לקטול אנשים/ את הפורום. אני אעשה את זה בקצרה: א. הפורום הוא מאוד מגובש ואני שמח שאני נמצא בו. יש ממממלללללאאאא הודעות וכל הזמן נשארים מעודכנים. ב. רבים צריכים להתייחס להודעות כמו שצריך, כולל אותי. מצד שני, אין צורך להיכנס מזה יותר מדי לפאניקה ולעזוב את הפורום. כי בכל זאת יש לנו פורום נ-פ-ל-א-
. אין צורך לקיים מפגש כל חופש. אני בעד שני מפגשים רשמיים בשנה. קחו את זה בקלות!

nirte

New member
ההתייחסות חשובה מאוד!!!

תתייחסו ברצינות ככה נוכל לעשות את הפורום לאתר טוב יותר.

הממ.. ../images/Emo16.gif

מה טוב? פורום בלי נושא יותר מדיי מוגדר, קהילה מגובשת וכו' וכו'. מה רע? כל אחד לוקח אישית כל עוד לא מתייחסים למשהו שהוא כתב ודברים דומים.
ניר

flowers girl

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif

אני אחלק את זה לוי ואיקס לפי טוב ולא טוב. תנחשו לבד מה טוב ומה לא חחח..
שכולם פה נורא מגובשים וממש נחמדים וחמודים ומספרים הכל ומתוקים, ושתמיד יש פה שרשורי
ולא תמידדד צריך רק לדבר על הנושא של הפורום, ויש אווירה חופשית כזו.. והכל פה כזה כמו תנועת נוער כזו.. מגניב כזה. גרוּבי
שנגיד בגלל שאני לא וותיקה אני לא מבינה פה הרבה דברים, ואתם לפעמים מגובשים מדי ומדברים על דברים שאני לא מבינה, ואולי מדברים קצת יותר מדי על דברים שהם
, ושאתם לפעמים קצת דרמטיים וגם אף פעם לא מגיבים למשהו שאני עונה נגיד על שאלון.. אתם לא מגיבים לזה אף פעם כי אני לא וותיקה כמוכם. זהו
אין לי דרכים שתשפרו את זה. פשוט תקראו ותפנימו.

icודליה

New member
../images/Emo110.gifהמממ

תראי, בקשר לתשובות לסקרים שמתי
שזה נושא כאוב וחשוב אצלך! אבל אני בד"כ קוראת את התשובות, רק אם יש לי מה להגיד אני מגיבה... ובקשר ליותר מידי גיבוש, אני מבינה ואנסה לפרט יותר בהודעות

Moranus

New member
זה בסדר

אני מבין הותקים ותיקים פה וגם לי לא ממש מגיבים... כל מי שהיו שאני הצתרפתי לפורום עזבו אני מהדור הישן ואני מרגישה לא קשורה פה...חפיף זה כולה פורום

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifחח זה הקטע..

"כולה פורום". למה באים לפורום
כדי להתכתב וכ'ו.. אני באה לפה לא כדי לכתוב לעצמי. אני באה כדי שגם יגיבו לי ותהיה פה התכתבות משני הצדדים

XXX HEART

New member
נעה נשמה..../images/Emo15.gif

את לא צריכה לקחת קשה את זה שלא מגיבים לך על כל הודעה.. סה"כ,אננחנו קוראים הכל,על מה שיש להגיב מגיבים,ועל מה שלא...לא.

Moranus

New member
אמ...

אני לא ההיא אני מורן(תודה) ומה שהתכוונתי זה שלא צריך לקחת את זה קשה שלא מגיבים לך כי בסה"כ זה פורום וגם לא תמיד אפשרי להגיב (במיוחד עם תפוז והבעיות במערכת שלהם) אז סליחה עם לא הבנת אותי

mE and Me

New member
דפינטלי אפשרות א'../images/Emo70.gif

רק רציתי להגיד שאולי אנחנו בכ"ז קצת יותר מדי אוף-טופיקיים

mE and Me

New member
טרנספורמציה לינארית שולתתתתת../images/Emo70.gif

או שמא זאת היתה מכפלת סקלרים?

למעלה