ליום ראשוןןןן=][=

עונה

1. יהודה לוי או רן דנקר?יהודה לוי 2.נינט טייב או אפרת בוימולד?נינט טייב 3.שוקו או מיץ תפוזים?שוקו 4."אשמור את ליבי" או "כמה אהבה"?אשמור את ליבי 5.חורף או קיץ?חורף 6.ערוץ 24 או MTV? MTV 7.אתמול או מחר?מחר 8. שפתון או פאלפון?פלאפון 9.זמר או זמרת?זמר 10.ים או בריכה?ים 11.גבינה צהובה או לבנה?לבנה 12.פיצה או המבורגר?פיצה 13.סקעת או מויאל?סקעת 14.ימין או שמאל?ימין 15.אייסי או מסנג'ר?אייסי מקווה שתיהנו לענות??כן אני מאוד נהנתי תודה

עונה:)))

1. יהודה לוי או רן דנקר? אמממ שתיהם.... 2.נינט טייב או אפרת בוימולד?נינט:) 3.שוקו או מיץ תפוזים?שוקו... 4."אשמור את ליבי" או "כמה אהבה"?כמה אהבה! 5.חורף או קיץ?קיף!.... 6.ערוץ 24 או MTV ?ערוף 24! 7.אתמול או מחר?מחר... 8. שפתון או פאלפון?פלאפון... 9.זמר או זמרת?זמר!!!!!!!!!!! 10.ים או בריכה?ים... 11.גבינה צהובה או לבנה?לבנה... 12.פיצה או המבורגר?פיצה... 13.סקעת או מויאל?סקעת... 14.ימין או שמאל?ימין!!!!! 15.אייסי או מסנג'ר?איסי! מקווה שתיהנו לענות?? כה נהנתי חח אוהבתותך....

עונננהההההה :]

1. יהודה לוי או רן דנקר? רן דנקרר
2.נינט טייב או אפרת בוימולד? נינט 3.שוקו או מיץ תפוזים?שוקווווו 4."אשמור את ליבי" או "כמה אהבה"?אשמור את ליבי 5.חורף או קיץ?קיץ
6.ערוץ 24 או MTV ?ערוץ 24 7.אתמול או מחר?מחר 8. שפתון או פאלפון?פלאפון 9.זמר או זמרת? זמר 10.ים או בריכה? ברכה 11.גבינה צהובה או לבנה?גבינה צהובה 12.פיצה או המבורגר?פיצה 13.סקעת או מויאל?סקעת 14.ימין או שמאל?ימין 15.אייסי או מסנג'ר?איסיי :]

lililillulululu

New member
לא ממש רואים את זה אבל...

אני מניחה שכתוב חורף חם ונעים...חחח אז תודה וגם לכם!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo32.gifליום ראשוןןןן=][=

כל מה שלא קשור לבויז
-ל כ א ן
אני עפתי לבצפר.. עכשיו! ברגע זה
יומטוב ונעים לכולן!!!
אוהבת
[=ספיר=]
ליטל
מזל טוב!!! עד 120

למעלה