טוב

../images/Emo41.gif../images/Emo32.gifטוב../images/Emo9.gif

פרסומות סמויות, מישו? והפעם- שאלת הזדהות לשאר חובבי המחשב: גם לכם יד ימין קפואה כל החורף כי היא על העכבר ויד שמאל קפואה פחות כי היא מתחת לרגליים?
חיחי אתם יודעים שפעם
היה האייקון המאומץ שלי??

אתה רוצה לספר לנו משהו???

האמת שתכלס... אצל בנות לפחות.. גם אם אתה עם יד ימין על העכברולכן היא קפואה.. ויד שמאל מתחת לרגליים ולכן חמים בה... זה מאודדד מחשיד...><

clean grunge

New member
|יבחוש|דווקא כהה..אמא אבא...

יצאתי מהמזווה.. (ו..פלייז אל תתני לי לדמיין למה ואיך חם לכל אחד ביד ימין/שמאל...*

Queen for a day

New member
אעהאעה!!!11

טוב הפעם אני לא טועה בשעה בשום פנים ואופן
ביום ראשון הקרוב, 16:00! בערוץ E, יש 'סיפורי הוליווד' על קורטני לאב. אז, תראו
נממ שונאת שיד אחת קרה ויד אחת לא. זה מטריד. כי אז אני מנסה לחמם אחת כדי שיהיו פרופורציות.

mikaCreep

New member
כןןןןןןןן,וגם עוד משהו שקורה בחורף

כשיוצאים מהמקלחת בלילה שמאוחר וקפואאא בטירוף [וזה יכול להיות עוד אחרי שאין מים חמים בכלל.] ואז מתחילים לירות כמה קללות ואז חושבים "טוב,נו בשואה היה יותר קשה" כי בשואה קיבלו מקלחות אבל לא בצורה שציפו לקבל, ורועדים כל הדרך עד שנכנסים למיטה
.

../images/Emo45.gif

ותני לי להוסיף: אחרי שיורים קללות כועסים(מאוד) על כל המשפחה על זה שאין מים

../images/Emo41.gifהתפרקות:

ילדים. קטנים. הם. השטן.. אאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע צריך פאקינג, פאקינג אמרתי, לכבול את הרגליים הקטנות והמציקות שלהם באזיקים!!!!!!!!!!!
וצריך גם לקחת את הפרוסות שוקולד האלה ולמרוח אותן על כל הפרצוף המעצבן שלהם ביחד עם כל הנזלת והפיפי במכנסיים והקוקו החצי-מפורק שלהם
. שירדימו אותם לכמה שנים או משהו. מציקים
. סיימתי
קבעתי תור במספרה ליום חמישי
.

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifאני איתך../images/Emo47.gif

חבורה של 20 ילדים עקומים צורחים לי מול הבית "יאללה עמיתתתתת יאללה נועהההההההה" ואין לי מושג למה

למעלה