בטח אתם עכשיו בסרט../images/Emo3.gif אז קצת חדשות.
בריטני הלוהטת היא הבטיחה לחזור אחרי שנה ועכשיו היא מקיימת – קבלו את בריטני ספירס החדשה, מודל 2003 - טופלס! מאת: שירה גל 19:25 02/08/2003 אמרו שזה הסוף שלה כשהיא החליטה לצאת לפנסיה, צחקו עליה שהבטלה בבית ההורים הופכת אותה לבהמת טלוויזיה, הספיקו להכתיר במקומה עשרות שחורדיניות מלוקקות, אבל בריטני התעלמה מכל אלו בשלווה, והמשיכה לקחת את הזמן בשאנטי. פה ושם ראו אותה משתזפת עם חברות בקאנטרי, כאילו אין פפראצי בעולם ומידי פעם היא אפילו קפצה לסיבוב דאווין במסיבות נחשבות, אבל כבר שנה בדיוק שבריטני באופן רשמי לא איתנו. בחודשים האחרונים אי אפשר להתעלם מהזימזומים ההולכים ומתחזקים שמבשרים שהמלכה חוזרת. ספירס הבטיחה, ועכשיו הגיע הזמן לקיים - קצת לפני שהסינגל הראשון מתוך אלבום הקאמבק שלה יוצא באופן רשמי, היא מנצלת את ההזדמנות להראות לכולם מה צמח מתחת לתדמית המתוקה שהיתה סימן ההיכר שלה עד היום. בראיון חושפני למגזין היוקרתי Elle היא פותחת את הלב ומספרת מה עבר עליה מאז הפרידה המתוקשרת מג'סטין טימברלייק, האקס הכי מיתולוגי בעולם: "האמת היא שהשירה שלי השתפרה מאז", אומרת הכוכבת, שסיימה לא מזמן את הקלטת אלבומה הרביעי - "אני מודה לאלוהים שלא התחתנו, זו היתה יכולה להיות השגיאה הכי מטופשת שעשיתי בחיים". היא גם מגלה שפעם כל בחור שהיה רק רוקד איתה כבר היה מסומן מייד בתור אופציה לחבר: "מרוב אומללות הייתי מתרגשת מהדברים הכי דביליים בעולם", היא נזכרת. היום ספירס מתענגת על חיי הרווקות, לא מזמן היא רכשה, בהתאם למעמד המחייב, דירה בניו יורק, כדי לא לאבד קשר עם הסצינה. ליתר ביטחון היא קנתה גם מיטת אפיריון ענקית שהיתה שייכת פעם למשפחת המלוכה הבריטית, ומי יודע איזו שושלת פופ היא עוד תייסד בין סדיניה, ועם מי… מי שמתקשה להאמין למהפך ההתבגרות של נערת הליפגלוס, מוזמן להציץ בתמונות שצולמו לכבוד הראיון החושפני, ובו נראית ספירס במראה חדש וסקסי עד כאב. הצילומים הלוהטים מנציחים את בריטני בפעם הראשונה טופלס לגמרי וכמובן שהיא מצליחה לצאת מהם בכבוד ובסטייל כשהיא חושפת מספיק, אך לא מגלה יותר מדי. שומן הילדות נמס ובמקומו צצו שרירי בטן שהתחטבו בשיעורי יוגה ואימוני כושר אינטנסיביים - זאת לא עוד נסיכת פופ סכרינית בקוקיות וגרבי ברך, אלא סופרסטארית ברמה גלובלית, שחוזרת לכבוש את העולם במבט בטוח. זוזו הצידה כריסטינה, אבריל, פינק, שאקירה, ביאונסה ושאר הטוענות לכתר – המלכה חוזרת. לצפייה בתמונות בגודל מלא