בריח לימון.

../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo9.gif

אתם מוזמנים לענות ומתבקשים לשרשר את התשובות לפה ולא להודעת ה-
הראשית, כדי שיהיה לנו קצת מסודר פה
[אגב, גמתם שמתם לב שהפורום נירווני ומוזיקלי מתמיד ואני פשוט הורסת את זה באלגנטיות
] שעת תחילת שאלון: פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? איפה נולד? (בית חולים) ובאיזו עיר? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? יש לך חברים עוד מהגן? מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: באיזה ארצות ביקרת? מה התיכנונים שלך לפסח? מה תעשה מחר? מאוהב? דלוק על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: מחשב או טלוויזיה? רוק או פופ? רוק או מטאל? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר? שעת סיום שאלון: תיהנו

../images/Emo41.gifעונה.

שעת תחילת שאלון:
12:44 פריט הלבוש האהוב עליך?
איזה חולצה שהיתה של גל וגנבתי לו אותה
. התקופה הכי אהובה עליך בחיים?
מתחילת 2005 ועד עכשיו
לאן היית רוצה לחזור?
לכיתה ז'
איפה נולד? (בית חולים)
"העמק" בעפולה. ובאיזו עיר?
המ, עפולה. כמה פעמים עברת דירה?
אפס. אוהב את המקום שאתה גר בו?
רוב הזמן לא. יש לך חברים עוד מהגן?
כן, ככה זה כשגרים בקיבוץ, אין ממש ברירה
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?
מוות של חברה טובה. והכי טובה?
היו כ"כ כ"כ כ"כ הרבה.. אני חושבת אבל שפולין היא בהחלט אחת מהן. שמח על זה?
על פולין? כ"כ
. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?
מאוד מאוד לא. אני אוהבת את עצמי ואת מי שאני
. היית מאוהב?
כע
חווית אהבה נכזבת?
אוי ג'יזס כן.. כ"כ הרבה
בתול?
לע
תשאלו את מור
אוהב את עצמך?
כן, מאוד. בלי קשר לנרקיסיזם. מה היית משנה בך?
קודם כל את האף. XD מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?
חכמה, כי זה גם מה שאני מחפשת אצל אחרים. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?
הע
כמה מחשבים יש לך בבית?
אחד כמה טלוויזיות?
ארבע ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:
טופ טן רוק בריטי
. דבר לא נחמד שקרה לך היום:
נגמר השוקולד
מתי התעוררת היום?
בתשע וחצי
גובה:
אין לי מ-ו-ש-ג
איפשהו בסביבות ה-1.70 מטר. משקל:
לא יודעת בדיוק, וגם אם הייתי יודעת, לא הייתי משתפת אתכם
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?
בכיתה ו' XD לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?
איזה כיף שאני בת
הפאדיחה הגדולה של החיים:
אני לא ממש בנאדם של פאדיחות, אני מחליקה דברים בקלות כזה.. באיזה ארצות ביקרת?
בינתיים רק בפולין. מה התיכנונים שלך לפסח?
אולי לטוס לאנגליה
מה תעשה מחר?
מבחן במתמטיקה
ואולי גם אסע לחזרה של התזמורת. מאוהב?
כע
דלוק על מישהו?
כעע
אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?
תוי בכמה קטן, ותלוי אם זה היה בן או בת
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?
עוזבת אותו. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?
לא ולא, הייתי מנסה להבין את זה שכולם משתנים לפעמים ומנסה להחזיק את הקשר ולראות אם זה עובד גם ככה... זה או זה: מחשב או טלוויזיה?
מחשב, ד-ה. רוק או פופ?
רוק נראה לי.. רוק או מטאל?
אימוווו
ללכת או לנסוע?
לנסוע לישון או לקום?
לישון לכתוב או להקליד?
להקליד
חיבוק או נשיקה?
אעעע שניהם
התכתבות או שיחת טלפון?
התכתבות, לחלוטין. להיות נבוך או להיות קול?
להיות קול
לבכות או לצחוק?
לבכות מרוב צחוק
גיטרה או תופים?
תופיםתופיםתופיםתופיםםםם
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?
גם וגם. אייסיקיו או מסנג'ר?
מסנג'רררררררררר
שעת סיום שאלון:12:53

pluplup

New member
עונה :]

שעת תחילת שאלון: 12:51 פריט הלבוש האהוב עליך? חולצות של להקות :] התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לא יודע. לאן היית רוצה לחזור? להולנד
איפה נולד? (בית חולים) תל השומר סO ובאיזו עיר? נראה לי שנס-ציונה. כמה פעמים עברת דירה? הרבה
אוהב את המקום שאתה גר בו? בערך. יש לך חברים עוד מהגן? לא. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא חסרות כאלה. והכי טובה? לא יודע. שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא נראה לי. היית מאוהב? כן. חווית אהבה נכזבת? לא. בתול? כן. אוהב את עצמך? לא. מה היית משנה בך? הרבה דברים. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה? @.@ כמה מחשבים יש לך בבית? 4. כמה טלוויזיות? 2. ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: לא היה. דבר לא נחמד שקרה לך היום: סתם תסכול וחרטה על דברים שלא עשיתי. מתי התעוררת היום? משו כמו 12:40 גובה: 1.71 משקל: הלו!
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? מה זה? @.@ הפאדיחה הגדולה של החיים:
באיזה ארצות ביקרת? הולנד ומצריים P: מה התיכנונים שלך לפסח? יש עוד זמן עד פסח סO מה תעשה מחר? לא יודע. מאוהב? אפשר לומר. דלוק על מישהו? אם... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם זה בשנה-שנה וחצי אז כן. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אומר לו שאני לא צריך ת'רחמים שלו? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? הייתי מנסה לשנות אותו בחזרה. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב. רוק או פופ? תלוי איזה סוג של רוק ואיזה סוג של פופ(למרות שאני אוהב רק סוג אחד של פופ,אבל בכל זאת) רוק או מטאל? תלוי איזה סוג של רוק ואיזה סוג של מטאל. ללכת או לנסוע? לסוע. לישון או לקום? לא יודע. לכתוב או להקליד? תלוי מתי. חיבוק או נשיקה? חיבוק. התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות. להיות נבוך או להיות קול? איזו שאלה מפגרת סO לבכות או לצחוק? לצחוק. גיטרה או תופים? גיטרה! אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גם וגם. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. שעת סיום שאלון: 01:00

Itay Simons

New member
נמנמנמ

שעת תחילת שאלון: 14:19 פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס ^^ התקופה הכי אהובה עליך בחיים? זאת לאן היית רוצה לחזור? לא יודע :p איפה נולד? (בית חולים) תל השומר ובאיזו עיר? רמת גן כמה פעמים עברת דירה? 0 אוהב את המקום שאתה גר בו? יאפ יש לך חברים עוד מהגן? חח לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא יודע להגדיר "הכי קשה" אבל היו לא קלות והכי טובה? כנ"ל ^^ שמח על זה? אה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? נופ היית מאוהב? לא בטוח חווית אהבה נכזבת? כנ"ל בתול? אהא אוהב את עצמך? יאפ מה היית משנה בך? את חוסר ההחלטיות מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יותר חשובה בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? ממ אף אחד זה עושה באגים כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 4 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: "להתראוווווווווווווווווות"! XD (שיעור אזרחות. המורה נשמעת כמו פזית. לכו תבינו P:) דבר לא נחמד שקרה לך היום: קמתי בבוקר? מתי התעוררת היום? 8 גובה: 1.76 משקל: 74 ככה...נראה לי לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?
לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? לא זוכר 0_0 סוטים, אתם משווים את זה למחזור?! הפאדיחה הגדולה של החיים: לא זוכר :p באיזה ארצות ביקרת? 2 מה התיכנונים שלך לפסח? בטח ללמוד לבגרויות וימים מרוכזים וזה מה תעשה מחר? בצפר ועבודה מאוהב? לא דלוק על מישהו? לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אולי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? עוזב אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לשנות חזרה זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? מטאל ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון ^^ לכתוב או להקליד? להקליד P: חיבוק או נשיקה? גם וגם
התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק ^^ גיטרה או תופים? תופים :) אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גם וגם
אייסיקיו או מסנג'ר? מסן ^^ שעת סיום שאלון: 14:26

פפט.. תמצאי חיים../images/Emo22.gif

שעת תחילת שאלון: 14:58 פריט הלבוש האהוב עליך? מכנסיים שלושת רבעי חצי סקוטיים חצי שחורים... והאולסטארים שליD: התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כל רגע לאן היית רוצה לחזור? ההופעה של אליס קופר +yellowstone איפה נולד? (בית חולים) מאיר נראה לי ובאיזו עיר?אהה כפר סבא כמה פעמים עברת דירה? אף פעם אוהב את המקום שאתה גר בו? יאפ יש לך חברים עוד מהגן? כן:) מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? מספיק והכי טובה? גם הרבה:) שמח על זה? כן. לכל טוב ולכל רע יש טעם בחיים היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? אולי יד ימין של אליס קופר.. ואם לא אז אישתו של דני פילט'.. סתם כי אני באובססיה זמנית עליו היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? הא? בתול? יאפ אוהב את עצמך? את הבפנים כן מה היית משנה בך? לא הייתי רוצה להיות בת אדם מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה??
כמה מחשבים יש לך בבית? ואוו.. 5 נראה לי.. אבא כל הזמן מביא מהעבודה כמה טלוויזיות? 2 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: חלון אחרי המבחן באנגלית.. והמון חיבוקים לא ברורים ממיצי:) דבר לא נחמד שקרה לך היום: שיעור כפול של אזרחות. מוות מתי התעוררת היום? רבע ל8 גובה: של מה? שלי??? איזה לא קשור.. אממ 161 נראה לי משקל: לא מודה בכלום כרגע לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? XDDD כיתה ו' אני חושבת לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? אתמול בלילה. הפאדיחה הגדולה של החיים: אחת רק??? באיזה ארצות ביקרת? ארה"בX2, טורקיהX2, אנגליה, בלגיה, צרפת, הולנד מה התיכנונים שלך לפסח? פולין אני מניחה.. ואז אולי אילת מה תעשה מחר? לימודים-דיזינגוף סנטר-הביתה מאוהב? כרגע? לא דלוק על מישהו? אכן.. 7 בערך... אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי כמה קטן.. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מנתק איתו קשר אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי למה הוא השתנה. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב עם כרטיס טלוויזיה רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? גם וגם ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? מאוד תלוי מתי לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? שניהם התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? תלוי מה הסיטואציה לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה נעשה נורא נדוש
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר
שעת סיום שאלון:15:05 פיפפפ זה הי קצרD: הודגש באמצעות מדגישומטיק

Aline In Chains

New member
../images/Emo183.gifעונה../images/Emo13.gif

שעת תחילת שאלון:
16:55 פריט הלבוש האהוב עליך?
לא יודעת מה שנוח:]] התקופה הכי אהובה עליך בחיים?
אין דבר כזה. לאן היית רוצה לחזור?
גיל 3 איפה נולד? (בית חולים)
בקופסא ובאיזו עיר?
יש דבר כזה? כמה פעמים עברת דירה?
3 אוהב את המקום שאתה גר בו?
לאאא!!! יש לך חברים עוד מהגן?
כן חח.. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?
ביה"ס יסודי. והכי טובה?
לאדעת אין כ"כ חח.. שמח על זה?
שתקו. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?
אף אחד. היית מאוהב?
לא חושבת.. חווית אהבה נכזבת?
כן.כיתה ח' ט' בתול?
כמובן. אוהב את עצמך?
יש דברים שכן ושלא.. מה היית משנה בך?
כמה דברים.. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?
שומדבר. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?
בורינג.. כמה מחשבים יש לך בבית?
1 כמה טלוויזיות?
1 ככה בכללי:
דבר נחמד שהיה לך היום:
הברזתי מבצפר עם חברה, והיא באה אליי לימורי עפיפוני
דבר לא נחמד שקרה לך היום:
כלום:] מתי התעוררת היום?
7 כרגיל. גובה:
1.70 בערך. משקל:
52 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?
כיתה ח'. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?
איכס מזה? הפאדיחה הגדולה של החיים:
יש יותר מידי, אבל היום קרה לי מש'ו פאדחני..לימור ישבה במחשב, ואני נרדמתי לה על המיטה, פתאום אחרי חצי שעה צילצל הטלפון וזה הבהיל אותי אז קפצתי כמעט עד התקרה. חחחחחחחחחח באיזה ארצות ביקרת?
לאמשנה. מה התיכנונים שלך לפסח?
לישון! מה תעשה מחר?
מבחן במתמטיקה. מאוהב?
לא!!;[ דלוק על מישהו?
לא, אבל אני מתכננת על מיש'ו חח.. אם....
אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?
לא.@!! אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?
מעיפה אותו מהחלון. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?
זה תלוי.. זה או זה:
מחשב או טלוויזיה?
מחשב!! רוק או פופ?
רוק.. רוק או מטאל?
רוק.. ללכת או לנסוע?
ללכת לישון או לקום?
לישון!! לכתוב או להקליד?
להקליד חח חיבוק או נשיקה?
חיבוקי
התכתבות או שיחת טלפון?
התכתבות..גם וגם בעצם.. להיות נבוך או להיות קול?
נבוך הממ? חחח לבכות או לצחוק?
לבכות מרוב צחוק. גיטרה או תופים?
תופים
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?
גדולים. אייסיקיו או מסנג'ר?
מסן שעת סיום שאלון:
17:04

skirt9

New member
../images/Emo219.gif

שעת תחילת שאלון:16:52 פריט הלבוש האהוב עליך?כובע גרב התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כשהייתי בן 3 בטח... לאן היית רוצה לחזור?... איפה נולד? (בית חולים) משגב לדכ ז"ל ובאיזו עיר? ירושלים כמה פעמים עברת דירה?3 אוהב את המקום שאתה גר בו? הוא בסדר חוץ מהשכנים הערסים והזבלונים שלנו! יש לך חברים עוד מהגן? כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?אין הכי... והכי טובה?כנל שמח על זה?על מה... היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא ממש היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת?כן אבל לא קשה במיוחד... בתול?כן אוהב את עצמך? תלוי... מה היית משנה בך? לא יודע... מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שיהיה איזון... אבל בכל מקרה חכמה.. נראה לי... יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה??? כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?1 וחצי ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: הברזתי מספורט + 2 שיעורים חופשיים דבר לא נחמד שקרה לך היום:חטפתי כדור בביצים... מתי התעוררת היום? 6:45 גובה:1.82 משקל:60 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? בין כיתה ו לז' הפאדיחה הגדולה של החיים:אין הכי... באיזה ארצות ביקרת?ביקרתי ב16.. אתם באמת רוצים... מה התיכנונים שלך לפסח? לפתוח קייטנה עם חבר כדי להשיג כסף (בתיאוריה) מה תעשה מחר? אמממ.. בוא נחשוב... בצפר!! מאוהב?לא ממש דלוק על מישהו? מה ההבדל? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? הפרש עד שנה וחצי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אומר לו שיעופ ממני... אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לקבל אותו איך שהוא זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ?רוק רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?ללכת לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?לכתוב חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה (!!) אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר שעת סיום שאלון:17:03 אני לא מאמין שבזבזתי 11 דקות על זה... סתם, לא היה כזה גרוע

sappy song

New member
../images/Emo3.gif

שעת תחילת שאלון:18:06 פריט הלבוש האהוב עליך?טי שירט התקופה הכי אהובה עליך בחיים?כל תקופה? לאן היית רוצה לחזור?לכיתה י' איפה נולד? (בית חולים)ברזילי ובאיזו עיר?אשקלון כמה פעמים עברת דירה?2 אוהב את המקום שאתה גר בו?כן יש לך חברים עוד מהגן?לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?מולדובן בא אליי בכיתה ב' ואמר לי "היי" והכי טובה?קנו לי את הבס הכוסית שלי שמח על זה?רצח!!! היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא היית מאוהב?לא חווית אהבה נכזבת?לא בתול?XDD אוהב את עצמך?מחבב מה היית משנה בך?מאיפה לי?! מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה,זה הדבר שהכי חסר לי
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?מה?! כמה מחשבים יש לך בבית?1 כמה טלוויזיות?3 ככה בכללי:מה?!אה דבר נחמד שהיה לך היום:פיספסתי בית ספר דבר לא נחמד שקרה לך היום:אחותי טסה לחצי שנה לדרום אמריקה :\ מתי התעוררת היום?10 גובה:1.97 משקל:מבפנים אני בטטה רצח,אבל במשקל אני נורמלי לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?למה רק לבנות?!אפליות!!! לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?WTF?! הפאדיחה הגדולה של החיים:יש מלא באיזה ארצות ביקרת?ארה"ב,ישראל וגרוזיה בחלום מה התיכנונים שלך לפסח?מה פסח?!גנבו ממני את השאלות! מה תעשה מחר?כנראה אלך לבית ספר ואחפש איך אפשר לפוצץ את כל המבנה בלי שירגישו מאוהב?לא דלוק על מישהו?לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?תלוי בכמה קטן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?מרביץ לו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?מרביץ לו זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב שיש בו טלויזיה רוק או פופ?רוק רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?למי? התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?גרוזיני לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גם וגם אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר שעת סיום שאלון:18:13

l i o r a n g e

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo122.gif

למה אני טורחת לענות? גם ככה אף אחד לא קורא את זה. שעת תחילת שאלון:10:34 פריט הלבוש האהוב עליך?חולצה של Guns N' Roses התקופה הכי אהובה עליך בחיים?התקופה הזאת
לאן היית רוצה לחזור?לפ"ת. איפה נולד? (בית חולים)סורוקה ובאיזו עיר?ב"ש כמה פעמים עברת דירה?1 אוהב את המקום שאתה גר בו?לא כל כך יש לך חברים עוד מהגן?כן
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? אני חושבת שהרצח של דודה שלי והכי טובה?אמממ.. היום הולדת האחרון שלי. היה כיף. שמח על זה?כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא ממש היית מאוהב?כרגע אני מאוהבת חווית אהבה נכזבת?כן בתול?כן
אוהב את עצמך?לפעמים מה היית משנה בך?את הדביקות מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?את שניהם, גם ככה משניהם חסר לי יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?בורמה?? כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?5 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:התרמתי מאנשים חתיכים דבר לא נחמד שקרה לך היום:אמא שלי צרחה עלי על הבוקר מתי התעוררת היום?09:30 גובה:1.65 משקל:גבוה לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?o_O לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים:-------------------- באיזה ארצות ביקרת?אמממ הרבה.. יוון, צרפת, אנגליה, הולנד, שוויץ, איטליה, טורקיה וארה"ב מה התיכנונים שלך לפסח?פסח???????????? o_O מה תעשה מחר?אלך לבי"ס.. מאוהב?כן דלוק על מישהו?כן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?אולי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?מעיפה לו כאפה אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?לא, וגם לא הייתי מנתקת קשר, היתי מנסה לקבל אותה כמו שהיא, כי היא חברה שלי זה או זה: מחשב או טלוויזיה?שניהם רוק או פופ?רוק רוק או מטאל?רוק
ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?נשיקה התכתבות או שיחת טלפון?טלפון להיות נבוך או להיות קול?קוּל לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?שניהם
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר שעת סיום שאלון:18:46

Celebrity Skin

New member
../images/Emo184.gifלמה תמיד שאלונים כ"כ ארוכים?

שעת תחילת שאלון:
:6:37 פריט הלבוש האהוב עליך?
ממ..החולצאת פלנאל הכחולה והענקית שלי
. התקופה הכי אהובה עליך בחיים?
לאדעת. לאן היית רוצה לחזור?
אנגליהאנגליה. איפה נולד? (בית חולים)
נראה לכם יש לי מושג? ובאיזו עיר?
נראה לי רשל"צ. כמה פעמים עברת דירה?
2. אוהב את המקום שאתה גר בו?
שונאת אותו. יש לך חברים עוד מהגן?
הלוואי. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?
ממ לא יודעת. והכי טובה?
לא יודעת. שמח על זה?
אולי. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?
הרבה אנשים. היית מאוהב?
אולי. חווית אהבה נכזבת?
אני חושבת. בתול?
כן. אוהב את עצמך?
לא. מה היית משנה בך?
הרבה. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?
מז"א?מה אני יותר אוהבת,את החוכמה שלי. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?
אה? כמה מחשבים יש לך בבית?
:3. כמה טלוויזיות?
3. ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:
סקאצ' בוק חדש
. דבר לא נחמד שקרה לך היום:
שעתיים פיזיקה,למרות שהן היו דיי נחמדות. מתי התעוררת היום?
7 ורבע אני חושבת. גובה:
אין לי מושג. משקל:
לאדעת. לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?
גיל 12\12 וחצי נראה לי. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?
אתמול. הפאדיחה הגדולה של החיים:
לא עולה לי עכשיו. באיזה ארצות ביקרת?
הולנד,איטליה,ספרד,ארה"ב,אנגליה. מה התיכנונים שלך לפסח?
להמציא את הגלגל. מה תעשה מחר?
אלך לביתספר ואז יש לי שיעור גיטרה ואז פסיכולוגית. מאוהב?
במישהו שראיתי בחנות דברי-אומנות
. דלוק על מישהו?
מייקל פיט ולי ווילאמס? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?
תלוי עד כמה קטן,חצי שנה בערך אז אולי,מתחת לזה לא. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?
לאיודעת. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?
הייתי מנסה לשמור על הקשר למרות השינוי. זה או זה: מחשב או טלוויזיה?
לרוב מחשב. רוק או פופ?
ר!ק ל**ק דעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע. רוק או מטאל?
מטאל זה בטוח רוק,אבל שיהיה,רוק. ללכת או לנסוע?
לטוס! לישון או לקום?
לישון. לכתוב או להקליד?
שניהם. חיבוק או נשיקה?
שניהם. התכתבות או שיחת טלפון?
התכתבות. להיות נבוך או להיות קול?
להיות קול,דה.
לבכות או לצחוק?
לצחוק. גיטרה או תופים?
גיטרה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?
אנשים טובים ומעניינים. אייסיקיו או מסנג'ר?
מסנג'ר. שעת סיום שאלון:
6:49

../images/Emo11.gif

שעת תחילת שאלון: פריט הלבוש האהוב עליך? צעיף.
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור?ליסודי, דה.
איפה נולד? (בית חולים) משו בי-ם, לודעת. (ני זוכרת שהיה שם לידה בג'קוזיXP)
ובאיזו עיר? כמה פעמים עברת דירה?5 אוהב את המקום שאתה גר בו? בערך.
יש לך חברים עוד מהגן? לע. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?אונס!
סתם. לודעת. והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? היית מאוהב?דה. חווית אהבה נכזבת?דה. בתול? אוהב את עצמך?דה. מה היית משנה בך?דיכאון. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?2 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום:מבחן. מ"מ. בין 2 ל-4. זונות. מתי התעוררת היום?רבע ל8 גובה:1.68 משקל:65 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?לוזוכרת. נראלי לפני שנתיים. (באמת שאלון פקצי
) לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: באיזה ארצות ביקרת?נאדה. מה התיכנונים שלך לפסח?OO מה תעשה מחר? מאוהב?דה. דלוק על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן, למה לא? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: מחשב או טלוויזיה? קומפיוטר. רוק או פופ? רוק -למה שמישהו יבחר פופ?... רוק או מטאל?שניהם. ללכת או לנסוע?ללכת. לישון או לקום?לישון, דה. לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה?חיבוק. התכתבות או שיחת טלפון?שיחה. להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק?לבכות.(סתם פוזה של רוקרים P) גיטרה או תופים?תופים. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים. אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ. שעת סיום שאלון: 19:15 (מרגיש לי כמו השלמת מבחנים..) תיהנו

אני

שעת תחילת שאלון: פריט הלבוש האהוב עליך?ניטים התקופה הכי אהובה עליך בחיים?אממ יש כמה. תיכון,צבא..נעורים כאלה לאן היית רוצה לחזור?לתקופה של יום העצמאות האחרון..איזה תקופה.. איפה נולד? (בית חולים)סרוקה ובאיזו עיר?באר שבע כמה פעמים עברת דירה?0 אוהב את המקום שאתה גר בו?לא ממש יש לך חברים עוד מהגן?לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?ממ תקופה של אי וודעות עצמית וכאלה והכי טובה?הלהקה שמח על זה?כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?בת...להבין אתכן היית מאוהב?אהא חווית אהבה נכזבת?אפשר להגיד בתול?לא...סתם כן אוהב את עצמך?לא הייתי קורא לזה אוהב מה היית משנה בך?את המונוטוניות שלי ואת החוסר ביטחון עצמי שלי מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?יופי זה דבר מאוד חשוב ..שאתה מכוער זה דפוק..אבל אי אפשר בלי חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?מה? כמה מחשבים יש לך בבית?1 כמה טלוויזיות?2 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:דיברתי עם ילדה נחמדה דבר לא נחמד שקרה לך היום:סתם משו עם מחשב מתי התעוררת היום?7 וחצי גובה:לא יודע משקל:לא יודע לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?וואי איזה שאלה..האמת שלא יודע יש מצב קיבלתי לפני שידעתי מה זה.וזה לא אכפת לי הפאדיחה הגדולה של החיים:לא יודע באיזה ארצות ביקרת?אף אחתX_X מה התיכנונים שלך לפסח?להקה מה תעשה מחר?ינגן או ישמע מוזיקה נראה כבר מאוהב?בערך דלוק על מישהו?אהא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?תלוי כמה קטנה אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?מצד אחד הייתי כועס אליו ..אבל מצד שני הוא לא אשם..בקיצור הייתי מפסיק איתו תקשר אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?לא זה ולא זה זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב רוק או פופ?רוקק רוק או מטאל?וואי זה קשה ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גם וגם אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר שעת סיום שאלון: חחחחח וואי שכחתי לכתוב מתי התחלתי אותו

noynav

New member
:)

שעת תחילת שאלון: 15.31 פריט הלבוש האהוב עליך? חולצה אחת התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עם החבר הראשון, לפני שנתיים, תמיד אזכור אותה כתקופה טובה. לאן היית רוצה לחזור? לתחילת גיל 14, ולנצל אותו כמו שצריך. איפה נולד? (בית חולים) אסף הרופא. ובאיזו עיר? ליד ראשון. כמה פעמים עברת דירה? 2 אוהב את המקום שאתה גר בו? כן. יש לך חברים עוד מהגן? יאפ :) מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? הכי קשה? מוות של אנשים קרובים, ושידיד שלי התעלף, והייתי היחידה שהבינה מה קרה לו, והייתי צריכה להתמודד עם זה לבד, עכשיו אני זוכרת את זה כמשהו טוב, כי הסתכלתי לפחד בעיניים. והכי טובה? הנשיקה ההיא, פאק, הייתה לפני אולי 9 חודשים, ועדיין יש לי טעם טוב ממנה. ^^ שמח על זה? כן. פחות או יותר. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? אף אחד, טוב לי כמו שאני. היית מאוהב? כן. חווית אהבה נכזבת? כן. בתול? כן. וגאה בזה. אוהב את עצמך? כן. מה היית משנה בך? פחות עקשנות, ומוסיפה לעצמי קצת חכמה. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה, ללא ספק. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא זה ולא זה. כמה מחשבים יש לך בבית? 2. כמה טלוויזיות? 5. לכל אחד יש בחדר, 2 מהם לא עובדות. XD ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: שיחה איתו. ^^ ולראות את החבר שלה חוזר, וששניהם כ"כ מאושרים, כמעט בכיתי. דבר לא נחמד שקרה לך היום: שאח שלי הקטן בכה כששמתי אותו בגן. ): מתי התעוררת היום? 7.10 גובה: 1.69 משקל: למה שאני אגיד? לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? omfg מי הרכיב את השאלון הזה? אני לא חושבת שזה עניינכם. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: לא זכור. באיזה ארצות ביקרת? טורקיה ואיטליה. מה התיכנונים שלך לפסח? לפסח? לנצל. לנצל, ולנצל. מה תעשה מחר? אחשוב איזה כיף לי שלמחרת אני מתחילה ב-10. וחברים וזה. מאוהב? כן. דלוק על מישהו? לא דלוקה, מאוהבת. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי בכמה קטן. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? עוזבת אותו. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לשנות בטוח לא, כנראה שמנתקת קשר. אין משהו בניהם? זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב. רוק או פופ? רוק. ללא ספק. רוק או מטאל? מטאל. ללכת או לנסוע? ללכת. לישון או לקום? לישון טוב ואז לקום. לכתוב או להקליד? לכתוב. להקליד לא אומר שניתן לשמור את זה אח"כ. חיבוק או נשיקה? תלוי בבנאדם. התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות. להיות נבוך או להיות קול? 0_ס כה, מ'שתגידו. לבכות או לצחוק? לצחוק, בלי ספק, אבל לבכות כשצריך. גיטרה או תופים? תופים, אבל אין כסף אז גיטרה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים. ^^ אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. שעת סיום שאלון: 15.39 שמתם לב כמה פעמים כתבתי ללא ספק?! מה יהיה איתי?

../images/Emo73.gif

זה יהיה מוזר לענות בלי שאנה לידי ותשגע לי את השכל. שעת תחילת שאלון: 17:24 פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? זאתי שאני לא זוכר (שהייתי תינוק כנראה). לאן היית רוצה לחזור? לירושלים. איפה נולדת? (בית חולים) קפלן. ובאיזו עיר? רחובות. כמה פעמים עברת דירה? פעמיים. אוהב את המקום שאתה גר בו? כן ולא. כן, כי הוא די מרכזי, ולא כי הילדים של השכונה הדפוקה הזאת מעצבנים. יש לך חברים עוד מהגן? לא... מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? כנראה שהגירושים של ההורים שלי. והכי טובה? שפגשתי את אנה
שמח על זה? ברגעים שהיא לא נותנת לי מכות אז כן
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא. היית מאוהב? עדיין מאוהב. חווית אהבה נכזבת? כן. בתול? שוב, זה היה כשאלכס ושי נתנו לי וודקה, לא ידעתי מה קורה, לפחות אני לא זוכר את זה ממש... אוהב את עצמך? למה לא? כאילו, זה אני... מה היית משנה בך? כלום! אני מושלם! (...או לפחות הכי קרוב שאפשר) מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אה? כמה מחשבים יש לך בבית? 2, אבל אחד לא מחובר :p כמה טלוויזיות? 4 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: כלום. זה היה פשוט חרא של יום. מהרגע קמתי ועד עכשיו. דבר לא נחמד שקרה לך היום: כל היום. מתי התעוררת היום? 2 וחצי (אחה"צ). גובה: 1.82 משקל: בערך 70, 70 ומשהו... לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? אתמול. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? אתמול. הפאדיחה הגדולה של החיים: רק אחת? באיזה ארצות ביקרת? לא ביקרתי. מה התיכנונים שלך לפסח? פסח? יש עוד זמן, אבל זה החודש שבו מסיימים ללמוד
מה תעשה מחר? אלך לבית ספר, דבר שלא עשיתי כבר 3 ימים. מאוהב? כן
דלוק על מישהו? שגיא? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? למה לא? P: אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? לא יודע... אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? הייתי מדבר איתו/ה על זה. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? כל עוד יש פורנו בשניהם. רוק או פופ? רוק. רוק או מטאל? רוק. ללכת או לנסוע? לנסוע. לישון או לקום? לפעמים זה ולפעמים זה... לכתוב או להקליד? כנ"ל. חיבוק או נשיקה? תלוי במצב רוח. התכתבות או שיחת טלפון? תלוי במצב רוח. להיות נבוך או להיות קול? נבוך. לבכות או לצחוק? לצחוק. גיטרה או תופים? גיטרה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גם וגם. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. שעת סיום שאלון: 17:37

למעלה