בקרמבו.

../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif בקרמבו.

וסליחה שלא פתחתי מוקדם יותר- לא הייתי בבית כל הסופ"ש הארוך
אני רואה, אגב, שהפורום נהייה ממש נירוונתי
אז הנה עוף [בקרמבו] מסודר [אפשר בקלות לדחוף לפה את השרשור-ביט-69
] כדי לשמור על הפורום הזה כזה נירוונה מאגניב כמו שהוא
אני אוהבת אתכם.

בגלל שזה שרשור תרנגולות אפויות

אני אוכל להתחיל לבכות פה.. 1. הלך לי לאיבוד המחזיק מפתחות המושי של נירוונה:( שחור עם הסמיילי\= 2. המורה לאנגלית שונאת אותי והיא ניסתה לרצוח אותי היום 3. אף אחד לא אוהב אותי 4. אז הוצאתי את הכעס על בובה של פו הדוב בתחפושת של זיקית 5. ועכשיו העולם שונא אותי עוד יותר כי רצחתי בובה של פו הדוב 6. חוץ מילדה אחת שממש אהבה את זה (פקצה מטורפת..) אז היא דחפה לפו שלה איזה סוגר של שרשרת או משהו. אחרי שהיא עשתה חור עם עט כחול ואני צרחתי עליה שלא ככה.. והוצאתי מחטים... 7. אז היא נבהלה והמורה לאנגלית צרחה עלי 8. וזה מוביל אותנו חזרה ל2 9. ומשעמם לי): 10. והיו לי עוד המון דברים לבכות עליה אבל אני לא זוכרת כרגע אז אני אבכה אח"כ

../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

חיבוקי חיבוקי. א-נ-י אוהבת אותך
ואני שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שונא שונאת שונאת שה"לוק של נינט" הפך להיות החןקר כעש'קיוכ קיון/שןכ י שהוא עכשיו.

grapefruit

New member
נמנמנמ.

אני בשיעור אנגלית עכשיו, בחדר מחשבים. משעמם לי. כן. להלה, אבטיח. ועוד אבטיח. אני שונאת ספרים באנגלית, הם השטן. כן. כן. בלע. אההההההההההה!!!111

Itay Simons

New member
למה, דווקא שיעורי אנגלית

הם היחידים שאני לא רוצה לירות בעצמי בהם ^^

Celebrity Skin

New member
../images/Emo184.gifחם לי,קר לי,ייש לי ציפצופים

באזניים,כואב לי הראש,הגרון,והבטן. והדבר היחיד שמעודד אותי כרגע זה שיש לי עיתון אופנה של פאקצות,פוסטר ענק של ג'ק ספארו על הקיר ושאני מבריזה באישור משעתיים ספרדית/ אבל עדיין כואב לי;;.

../images/Emo41.gifנוסעת בקרוב, עוד שעה מתחילה

החזרה של התזמורת. היום אני פחות או יותר אחליט אם אני טסה או לא. פז, אני גם רוצה ג'ק ספארו בגודל טבעי

../images/Emo41.gifועוד דבר,

הפרוייקט שלי באמנות שמבוסס על התמונה שלי ושל אנה פשוט הולך ב-ד-י-ו-ק לפי התכניות שלי
, ואחרי כל שיעור במגמה אני יוצאת פשוט מרוצה ומאושרת מההתקדמות שלו
. בקרוב אסיים ואעלה תמונות שלו לפורום

למעלה