../images/Emo41.gif ../images/Emo29.gif

קודם כל שבי, אין לי ספק שאסטרולוגיה זה דבר מעניין מאוד כי אחרת לא היתי פה! אבל אתה אומר שבאסטרולוגיה אתה יכול להבין את הבן אדם, וזה לא עוזר לי, כי אני בן אדם דיי נורמאלי, ומבינה בני אדם אחרים בלי שה -
יגידו לי איך לעשות את זה. אבל לא שאני מזלזלת, להיפך!!! שלא תבין לא נכון. ובכל זאת אני רוצה לדעת למה זה יכול לעזור לי אם אני אלמד את זה, למרות שלא מזיק ללמוד שום דבר בחיים (שאת זה אני עושה בלי שתגיד לי - בכל אופן מנסה) ומה זה בכלל מזל אופק??? (סליחה על הבורות) ובקש ל -
אני לא דיברתי על -
, בסך הכל
, ואם אתה עדיין קטין, אז יש גם "רדבול" (המשקה שנותן לך כנפיים...), או אפילו מיץ תפוזים, פטל
ב -
לילך ו
גדול מכל ה -

וואו! יש לי דז´ה וו!

נדמה לי שכבר ראיתי את ההודעה הזו קודם...
אבל את בטח גם רוצה תגובה, אה?!
שלום לך לילך חמודה, מה שלומך? אופק, הוא אותו קו השקה של השמיים והארץ שנראה באופק. קו זה מתחלק לשניים - המערבי והמזרחי. המזרחי מתקשר לאופי שלנו, לאיך אנו מתנהגים בסביבה זרה. הוא פותח את מפת הלידה שלנו, וכשם שהוא מזוהה עם טלה (המזל הראשון), בהיותו הקו שמתחיל את בית ראשון, כך הוא מראה על ראשוניות, והתנהגות אישית, אימפולסיבית ואפילו אנוכית. האופק המערבי פותח את בית 7 - בית הזולת. זהו הבית שמזוהה עם מאזניים, ועל כן, גם עם נישואים וזוגיות... אם האופק המזרחי היה ראשוני ואנוכי - לפנינו הקוטבי לו - בני הזוג והחברה, הזולת שבחיינו. איך אנו מתנהגים כלפי הזולת, למי אנו נמשכים וכדומה. באשר ללמה כדאי ללמוד את האסטרולוגיה - כי היא לא תפסיק לרתק אותך... והיא מעניינת יותר מכל מקצוע אחר שאולי את לומדת למדת או וואטאבר... היא נותנת לך את המפתח להכיר אנשים יותר טוב משהם מכירים את עצמם! היא נותנת לך את הכוח להבין, להשתנות, להיפתח ולהתפתח - ולבחור בפתרונות הנכונים בחייך. כמו שאדיסון אמר (בשינו קל): "ישנם שני פתרונות בעולם - הפתרון השגוי, והפתרון של האסטרולוגיה (במקור: שלי)!" לגבי ה-
... אני לא אוהב מיץ פטל (או תפוזים).. אבל קולה תהיה בסדר גמור... (גם רדבול לא ממש "עושה לי את זה"
). אבל חבל.. אם היית מתכוונת ל-
ולא ל-
- היה יכול להיות מעניין יותר
ו-
מכל הלב... TRULY YOURS, שבי

../images/Emo41.gif ../images/Emo29.gif שבתאייייי אתה משהו ../images/Emo8.gif

אז ככה תודה שאתה מתייחס למה שאני כותבת, כי הרי אם אני לא אצעק או יגיע כמה פעמים את מה שיש לי להגיד, חר לא יצא ממך
צוחקת אחלה תשובה מספקת בקשר לשאלת ה"למה טוב לדעת אסטרולוגיה"! אתה חמודי. ובקש ל -
, הרי זה לא שווה בלי ה -
במקרה שלנו! טוב בקיצור לא אבלבל לך את המוח, כשאני אצטרך אותך אני יצעק... שיהיה לכולנו שבוע נהדר... שבוע של אהבה שלום ובריאות לילך
ו -
לשבתאי

אני לא חירש... ../images/Emo13.gif

לשירותך תמיד! למטרות אסטרולוגיה או סתם
... צוחק!... או שלא?!?!
שלך ב-
שבי (החמודי
)

למעלה