חותמות

../images/Emo41.gif../images/Emo262.gifחותמות

אני רוצה לקנות חותמות... מבחינתי גם החיקויים זה בסדר. אבל השאלה, איזה מהחיקויים הם טובים:? וואו? ביוטי קר? וכו' ומה צריך לקנות- חותמת, לק לבן, העיגול עם הציורים ויש עוד משהו? אני ממש חדשה בתחום
קניתי היום 5 לקים התחלתי להתלהב

noash5

New member
כל התשובות=]

עשיתי ממש לפני זמן קצר סקר והשוואה בין קונאד מקורי לחיקויים של וואו וביוטיקר והעליתי לבלוג שלי- תוכלי לראות כאן. יש שם גם תמונות.. אם יש לך עוד שאלות אני פה ואפילו במסרים!

sivi massivi

New member
יופי של פוסט :))))

חבל שלא קראתי אותו לפני שעשיתי את ההזמנה שלי

כמה שאלות :

מאיפה קונים את הלק המקורי? (בארץ..) עושים חותמות רק עם לבן ושחור? ושורה תחתונה- מבין החיקויים עדיף לקנות את הערכה של ביוטי קר? תודה ושבת שלום :)

noash5

New member
יש מלא צבעים ללקים לחותמות

אני קניתי מ-ALL4WOMAN קונאד מקורי. ולפי דעתי ביוטיקר מספיקה בהחלט! מעולה אפילו.

Osnatz1

New member
לא ניסיתי הרבה האמת,

אבל השחור של ביוטיקר מעולה (אבל יש לו ריח הזוי של דבק מגע/פלסטיק שרוף/ריח של משהו שלא אמור להתקרב לאיברי גופך
), והלבן של שיק (שלי ספציפית מתוך הערכה של הגרפיטופ הנסדק, מאמינה שזה אותו לבן כמו הרגיל שלהם). אני חושבת ששחורים באופן כללי, רובם אמורים להיות בסדר.. לא יצא לי להתקל בשחור שהיה צריך יותר משכבה אחת שלו על הציפורן בשביל אטימות, והאטימות היא הכי חשובה כשבוחרים לק לחותמת.. מקסימום אם הוא דליל, תשאירי פתוח לאיזה חצי שעה והוא קצת יסמיך. אמרו כאן אבל שיש מבצע על המקוריים של קונאד ב20 ש"ח בALL4WOMAN אם בא לך

למעלה