s h e e p i t

New member
כחדגך

* פרטים אישיים- שם:רותם גיל:18 ת. לידה:27.3 מזל:טלה גובה:170 עיר מגורים:נווה דינה צבע שיער:חום צבעת פעם? לאיזה צבעים?כן - אדום, שחור, סגול אורך שיער:מספיק סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק):גלי צבע עיניים:חום אוהב אותו?נו צבע עור:סביר אוהב אותו? כיתה:צבא רוצה לסיים? מה תרצה לעשות בצבא?מה זה משנה מה רוצים
* האדם האחרון ש... חיבקת:רועי מתי?אתמול נישקת:
מתי?ש הצחקת:אוהל העתקת ממנו במבחן:לא יודעת, מי שעמדה ליידי ב-ח' עשית איתו ש"ב: ישן במיטה שלך:רועי אמרת לו שאתה אוהב אותו: אמר לך שהוא אוהב אותך: התקשר אליך:מאי שלח לך סמס:ליאור שלחת לו סמס:ליאור ראה אותך בוכה: שפך בפניך את ליבו: * ביצפר- איזה מגמה אתה? בין איזה מגמות התלבטת? איזה בגרויות אתה עושה השנה? כמה מהן בחורף? כמה יח"ל אנגלית? כמה יח"ל מתמטיקה? היית רוצה לפרוש מביצפר? * אהבה- יש חברה? כמה זמן? מאוהב? כמה פעמים בחייך היית מאוהב? בתול? עם כמה אנשים התנשקת?
* ב24 שעות האחרונות- בכית?לא צחקת?כן הצחקת מישהו?כן חיבקת מישהו?כן דיברת בטלפון?כן שמעת מוזיקה?כן יואו מוזיקה ראית טלויזיה?כן קראת?איזה פנקס מטוטמם שקיבלתי ברכבת היית בביצפר?
הודגש באמצעות מדגישומטיק
הבאתי אותה בקיצור שאלון.

../images/Emo13.gif

* פרטים אישיים- שם:שחר גיל:19 ת. לידה:5.10.87 מזל:מאזניים גובה:181 עיר מגורים:זכרון צבע שיער:בלונד צבעת פעם? לאיזה צבעים?כחול, אדום, אפרוח. אורך שיער:קצר קצר סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק):חלק צבע עיניים:כחול אוהב אותו?יאפ צבע עור:בהיר שחום. אוהב אותו?יאפ כיתה:צבא
רוצה לסיים?יאפ מה תרצה לעשות בצבא?
לסיים מסלול
* האדם האחרון ש... חיבקת:ידידה מתי?אתמול בלילה נישקת:
מתי?שבוע שעבר הצחקת:אבא העתקת ממנו במבחן:נוור עשית איתו ש"ב:אין
ישן במיטה שלך:אני אמרת לו שאתה אוהב אותו:הממ אמר לך שהוא אוהב אותך:הנממ התקשר אליך:אבא שלח לך סמס:חבר מהמכינה שלחת לו סמס:כנל ראה אותך בוכה:הממ שפך בפניך את ליבו:צבא * ביצפר- איזה מגמה אתה?חובשים
בין איזה מגמות התלבטת?הממ איזה בגרויות אתה עושה השנה? כמה מהן בחורף? כמה יח"ל אנגלית? כמה יח"ל מתמטיקה? היית רוצה לפרוש מביצפר? * אהבה- יש חברה?לא כמה זמן? מאוהב?לא יודע כמה פעמים בחייך היית מאוהב?הממ בתול?לא עם כמה אנשים התנשקת?לא עקרוני * ב24 שעות האחרונות- בכית?לא צחקת?כן הצחקת מישהו?כן חיבקת מישהו?כן דיברת בטלפון?כן שמעת מוזיקה?כן ראית טלויזיה?כן קראת?לא היית בביצפר?לא * הבנאדם הכי... מצחיק:אני נחמד:אני חכם:אני אוהב:אני נדיב:אני יפה:אני מכוער:לא אני טיפש:כנל אדיש:כנל ממורמר:כנל אופטימי:אני פסימי:לא אני רע:כנל אכפתי:אני * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל:יש ספורים תמיד מצחיק אותך:כנל אתה הכי מתגעגע אליו:הממ לא ראית המון זמן:וואוו יש מלא
הכי חסר לך:יש יש מלא הכי מבין אותך:חבר מהמכינה מחבק הכי חזק:הממ מספר את הבדיחות הכי טובות:אני יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה:אני יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים:אני תמיד יהיה שם בשבילך:אני אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות:טמח שעשה לך הכי הרבה רע בחיים:אני תמיד יש לך על מה לדבר איתו:אני * מוזיקה- זמר אהוב:אין זמרת אהובה:אין להקה אהובה:פינק פלויד שיר אהוב:יש המון סגנון מוזיקה אהוב:רוק לדורותיו וגם קצת מוזיקה קיטשית, אהה וכמובן ישראלי מגניב וחסידי. השיר האחרון ששמעת:של ברי השיר הראשון ששמעת הבוקר:כנל * טלויזיה- סדרה אהובה:חברים/סיינפלד סרט אהוב:חומות של תקווה שחקנית אהובה:אין שחקן אהוב:אין * כללי- תחביבים:אופניים, טיולים ולפתוח ורידים. מספר אהוב:אין מאמין באלוהים?יאפ מאמין בשטן?לא מאמין בגן עדן?לא אוהב ללכת לביצפר?חייב, צבא... מאכל אהוב:אין אייסיקיו או מסנג'ר?כלום אוסף: מעשן?יאפ שותה?יאפ סמים?מידי פעם אוהב להצטלם?יאפ אוהב חורף?יאפ אוהב גשם?יאפ

The Damned

New member
זה היה מתיש]:

* פרטים אישיים- שם: ג'סיקה גיל: 17 ת. לידה: 1.9.89 מזל: בתולה גובה: 1.65 בערך [מה זה פה, אתר היכרויות?
] עיר מגורים: זו לא עיר, זו קדימה צבע שיער: חום כהה צבעת פעם? לאיזה צבעים? לא ולא אורך שיער: ארוך. עד הגב התחתון
סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): All in one צבע עיניים: חום נו מה אוהב אותו? הייתי מעדיפה בהיר יותר :[ צבע עור: לבן נוטה לוורדרדות באיזורים מסויימים, נוטה לצהבהבות במקומות מסויימים אוהב אותו? הוא מתאים במקומות הנכונים, אז מה רע כיתה: י"ב3 רוצה לסיים? לעולם לא
מה תרצה לעשות בצבא? להקה צבאית! * האדם האחרון ש... חיבקת: אמא מתי? אתמול נראהלי נישקת: כנ"ל מתי? כנ"ל הצחקת: אביה[?] העתקת ממנו במבחן: לא עושה זאת עשית איתו ש"ב: או טליה או דליה, אבל מה זה מזמן ישן במיטה שלך: איתמר לפני מליון ושבע שנה אמרת לו שאתה אוהב אותו: נראה לי ששמול אמר לך שהוא אוהב אותך: כנ"ל התקשר אליך: אביה שלח לך סמס: שמול שלחת לו סמס: אביה ראה אותך בוכה: ווא אין לי מושג. מזמן לא בכיתי ליד אנשים. שפך בפניך את ליבו: סביר להניח שאביה * ביצפר- איזה מגמה אתה? קולנוע
בין איזה מגמות התלבטת? בכתה י', בין קולנוע לאומנות [בסוף הלכתי לאומנות, אבל אז עברתי בי"ס-_-] איזה בגרויות אתה עושה השנה? אילו. מתמטיקה003, אנגלית, קולנוע, אזרחות וחיבור. כמה מהן בחורף? חיבור, מתמטיקה, אנגלית כמה יח"ל אנגלית? 5 כמה יח"ל מתמטיקה? 3 [מותאם!@#] היית רוצה לפרוש מביצפר? לעולם לא * אהבה- יש חברה? לא כמה זמן? שלושה שבועות מאוהב? לא יודעת]; כמה פעמים בחייך היית מאוהב? 2 בתול? לא עם כמה אנשים התנשקת? 3 * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? סביר להניח שכן הצחקת מישהו? כן חיבקת מישהו? לא דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? בוודאי ראית טלויזיה? הטלוויזיה היתה פתוחה אתמול בארוחת ערב על איזה סרט, אם זה נחשב קראת? אני עושה זאת כרגע יא מלעונים היית בביצפר? לא ראיתי את ביה"ס שלי מיום שני! * הבנאדם הכי... מצחיק: יהודית נחמד: שמול חכם: גיא אוהב: שמול! נדיב: אביה יפה: טליה. מה לעשות מכוער: מה איך אתם מדברים
טיפש: כל מיני קטנטניםD: אדיש: כרגע גיא:mad: ממורמר: אני! טוב, יהודית אופטימי: גיא, בדוּק פסימי: אביה. רע: איףף אכפתי: אביה ושמול נו מה. * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: גיא תמיד מצחיק אותך: יהודית אתה הכי מתגעגע אליו: גיא. לא ראית המון זמן: כולם, רציני. הכי חסר לך: כולם הכי מבין אותך: יהודית ושמול ;[ מחבק הכי חזק: שמול!! מספר את הבדיחות הכי טובות: מה יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: שמול
יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: גיא תמיד יהיה שם בשבילך: נראה לי ששמול, מה אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: נו מה יהיה:mad: שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: סביון? תמיד יש לך על מה לדבר איתו: החברים הכי טובים, מה
* מוזיקה- זמר אהוב: ירמי קפלן@#$ זמרת אהובה: אלניס מוריסט ומישל בראנץ' להקה אהובה: איפה הילד שיר אהוב: יש מלאאאאא סגנון מוזיקה אהוב: מה השיר האחרון ששמעת: דניאל סלומון - "עדיף" השיר הראשון ששמעת הבוקר: לא זוכרת ]: * טלויזיה- הסקשן הזה לא בשבילי
סדרה אהובה: סרט אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: * כללי- תחביבים: ציורצילוםכתיבהשירה מספר אהוב: מה מאמין באלוהים? לא מאמין בשטן? לא מאמין בגן עדן? לא אוהב ללכת לביצפר? לרוב כן מאכל אהוב: ספגטי ושניצל של אמא אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר [בוגדת] אוסף: הכל מעשן? חלילה שותה? מים וברדים סמים? רק אם מחשיבים תרופות פסיכיאטריות אוהב להצטלם? לא ממש אוהב חורף? איכס, לא אוהב גשם? איכס, לא

R e A

New member
ממממ

* פרטים אישיים- שם: רע גיל: 17 וחצי ת. לידה: 12.3.89 מזל: דגים גובה: 1.78 עיר מגורים: גן יבנה צבע שיער: שטני אנערף צבעת פעם? לאיזה צבעים? כסף בפורים שעבר אורך שיער: קצת אחרי הכתפיים. סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): לא מוגדר. משהו מוזר. צבע עיניים: כחולירוקצהובאפור אוהב אותו? כן צבע עור: ממ לבן[?] אוהב אותו? הוא סבבה כיתה: י"ב רוצה לסיים? כן..די. מה תרצה לעשות בצבא? טייס..סתם נפלתי כבר במיונים השניים כוסעמק. אני אסתפק בסיירת מטכל * האדם האחרון ש... חיבקת: ידידה מתי? לפני חצי שעה נישקת: אותה|: מתי? לפני כמה שבועות|: הצחקת: חברים...שיחקנו פוקר היה צחוקים. העתקת ממנו במבחן: השמן עשית איתו ש"ב: חח לא יודע מתי זה קרה..בטח בכיתה ח' ככה. ישן במיטה שלך: לא זוכר... אמרת לו שאתה אוהב אותו: עופרי אמר לך שהוא אוהב אותך: עופרי|: התקשר אליך: שגיא שלח לך סמס: שגיא שלחת לו סמס: שגיא ראה אותך בוכה: אני חושב שפעם אחרונה שראו אותי בוכה זה היה בכיתה ו' [?] שפך בפניך את ליבו: עופרי..אני חושב. * ביצפר- איזה מגמה אתה? עיתונאות ומחשבת ישראל בין איזה מגמות התלבטת? פסיכולוגיה שבשניה האחרונה ביטלו לנו הזונות. איזה בגרויות אתה עושה השנה? מת', אנגלית, אזרחות, ספרות, עיתונאות, מחשבת, הבעה, ספורט ובטח שכחתי משהו... כמה מהן בחורף? נראלי אנגלית, אזרחות והבעה כמה יח"ל אנגלית? 5 כמה יח"ל מתמטיקה? 3 היית רוצה לפרוש מביצפר? לא * אהבה- יש חברה? עזבו אותי כמה זמן? עזבו אותי מאוהב? עזבו אותי כמה פעמים בחייך היית מאוהב? עזבו אותי בתול? עזבו אותי עם כמה אנשים התנשקת? עזבו אותי * ב24 שעות האחרונות- בכית? כן צחקת? כן הצחקת מישהו? כן חיבקת מישהו? כן דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן ראית טלויזיה? כן קראת? כן היית בביצפר? לא * הבנאדם הכי... מצחיק: גיא G.B.T פסיכו נחמד: וואלה לא יודע. יש הרבה... חכם: וואלה לא יודע. אוהב: מממ לא יודע נדיב: שגיא אני משער יפה: רע מכוער: רע טיפש: איתי אדיש: איתי ממורמר: רע אופטימי: רע פסימי: רע רע: רע אכפתי: לא יודע * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: עופרי אני משער|: תמיד מצחיק אותך: גיא אתה הכי מתגעגע אליו: . לא ראית המון זמן: . הכי חסר לך: . הכי מבין אותך: . מחבק הכי חזק: מתן לוחץ את היד הכי חזק:X מספר את הבדיחות הכי טובות: מיקי יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: לא יודע יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: לי תמיד יהיה שם בשבילך: איתי אני חושב אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: לא יודע שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: . תמיד יש לך על מה לדבר איתו: . * מוזיקה- זמר אהוב: לא יודע זמרת אהובה: לא יודע להקה אהובה: לא יודע שיר אהוב: לא יודע סגנון מוזיקה אהוב: ראפ השיר האחרון ששמעת: DJ Shasow - six days השיר הראשון ששמעת הבוקר: משהו ב100FM אנערף.. * טלויזיה- סדרה אהובה: חברים סרט אהוב: יש הרבה שחקנית אהובה: לא יודע שחקן אהוב: טום הנקס, ג'ים קארי, אדי מרפי, רובין וויליאמס, טים רובינס. * כללי- תחביבים: כדורגל, מחשב, מכוניות, חברים מספר אהוב: 8 מאמין באלוהים? לא ממש מאמין בשטן? לא יודע מאמין בגן עדן? לא יודע אוהב ללכת לביצפר? לפעמים כן..חוץ מבימי שני מאכל אהוב: צ'יפס אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי אוסף: פריטים של מכבי מעשן? נרגילה שותה? פעם ב... סמים?
אוהב להצטלם? לא אוהב חורף? כן אוהב גשם? כן

למעלה