זה היה מתיש]:
* פרטים אישיים- שם: ג'סיקה גיל: 17 ת. לידה: 1.9.89 מזל: בתולה גובה: 1.65 בערך [מה זה פה, אתר היכרויות?
] עיר מגורים: זו לא עיר, זו קדימה צבע שיער: חום כהה צבעת פעם? לאיזה צבעים? לא ולא אורך שיער: ארוך. עד הגב התחתון
סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): All in one צבע עיניים: חום נו מה אוהב אותו? הייתי מעדיפה בהיר יותר :[ צבע עור: לבן נוטה לוורדרדות באיזורים מסויימים, נוטה לצהבהבות במקומות מסויימים אוהב אותו? הוא מתאים במקומות הנכונים, אז מה רע כיתה: י"ב3 רוצה לסיים? לעולם לא
מה תרצה לעשות בצבא? להקה צבאית! * האדם האחרון ש... חיבקת: אמא מתי? אתמול נראהלי נישקת: כנ"ל מתי? כנ"ל הצחקת: אביה[?] העתקת ממנו במבחן: לא עושה זאת עשית איתו ש"ב: או טליה או דליה, אבל מה זה מזמן ישן במיטה שלך: איתמר לפני מליון ושבע שנה אמרת לו שאתה אוהב אותו: נראה לי ששמול אמר לך שהוא אוהב אותך: כנ"ל התקשר אליך: אביה שלח לך סמס: שמול שלחת לו סמס: אביה ראה אותך בוכה: ווא אין לי מושג. מזמן לא בכיתי ליד אנשים. שפך בפניך את ליבו: סביר להניח שאביה * ביצפר- איזה מגמה אתה? קולנוע
בין איזה מגמות התלבטת? בכתה י', בין קולנוע לאומנות [בסוף הלכתי לאומנות, אבל אז עברתי בי"ס-_-] איזה בגרויות אתה עושה השנה? אילו. מתמטיקה003, אנגלית, קולנוע, אזרחות וחיבור. כמה מהן בחורף? חיבור, מתמטיקה, אנגלית כמה יח"ל אנגלית? 5 כמה יח"ל מתמטיקה? 3 [מותאם!@#] היית רוצה לפרוש מביצפר? לעולם לא * אהבה- יש חברה? לא כמה זמן? שלושה שבועות מאוהב? לא יודעת]; כמה פעמים בחייך היית מאוהב? 2 בתול? לא עם כמה אנשים התנשקת? 3 * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? סביר להניח שכן הצחקת מישהו? כן חיבקת מישהו? לא דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? בוודאי ראית טלויזיה? הטלוויזיה היתה פתוחה אתמול בארוחת ערב על איזה סרט, אם זה נחשב קראת? אני עושה זאת כרגע יא מלעונים היית בביצפר? לא ראיתי את ביה"ס שלי מיום שני! * הבנאדם הכי... מצחיק: יהודית נחמד: שמול חכם: גיא אוהב: שמול! נדיב: אביה יפה: טליה. מה לעשות מכוער: מה איך אתם מדברים
טיפש: כל מיני קטנטניםD: אדיש: כרגע גיא

ממורמר: אני! טוב, יהודית אופטימי: גיא, בדוּק פסימי: אביה. רע: איףף אכפתי: אביה ושמול נו מה. * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: גיא תמיד מצחיק אותך: יהודית אתה הכי מתגעגע אליו: גיא. לא ראית המון זמן: כולם, רציני. הכי חסר לך: כולם הכי מבין אותך: יהודית ושמול ;[ מחבק הכי חזק: שמול!! מספר את הבדיחות הכי טובות: מה יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: שמול
יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: גיא תמיד יהיה שם בשבילך: נראה לי ששמול, מה אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: נו מה יהיה

שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: סביון? תמיד יש לך על מה לדבר איתו: החברים הכי טובים, מה
* מוזיקה- זמר אהוב: ירמי קפלן@#$ זמרת אהובה: אלניס מוריסט ומישל בראנץ' להקה אהובה: איפה הילד שיר אהוב: יש מלאאאאא סגנון מוזיקה אהוב: מה השיר האחרון ששמעת: דניאל סלומון - "עדיף" השיר הראשון ששמעת הבוקר: לא זוכרת ]: * טלויזיה- הסקשן הזה לא בשבילי
סדרה אהובה: סרט אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: * כללי- תחביבים: ציורצילוםכתיבהשירה מספר אהוב: מה מאמין באלוהים? לא מאמין בשטן? לא מאמין בגן עדן? לא אוהב ללכת לביצפר? לרוב כן מאכל אהוב: ספגטי ושניצל של אמא אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר [בוגדת] אוסף: הכל מעשן? חלילה שותה? מים וברדים סמים? רק אם מחשיבים תרופות פסיכיאטריות אוהב להצטלם? לא ממש אוהב חורף? איכס, לא אוהב גשם? איכס, לא