../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

* פרטים אישיים- שם: גיל: ת. לידה: מזל: גובה: עיר מגורים: צבע שיער: צבעת פעם? לאיזה צבעים? אורך שיער: סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): צבע עיניים: אוהב אותו? צבע עור: אוהב אותו? כיתה: רוצה לסיים? מה תרצה לעשות בצבא? * האדם האחרון ש... חיבקת: מתי? נישקת: מתי? הצחקת: העתקת ממנו במבחן: עשית איתו ש"ב: ישן במיטה שלך: אמרת לו שאתה אוהב אותו: אמר לך שהוא אוהב אותך: התקשר אליך: שלח לך סמס: שלחת לו סמס: ראה אותך בוכה: שפך בפניך את ליבו: * ביצפר- איזה מגמה אתה? בין איזה מגמות התלבטת? איזה בגרויות אתה עושה השנה? כמה מהן בחורף? כמה יח"ל אנגלית? כמה יח"ל מתמטיקה? היית רוצה לפרוש מביצפר? * אהבה- יש חברה? כמה זמן? מאוהב? כמה פעמים בחייך היית מאוהב? בתול? עם כמה אנשים התנשקת? * ב24 שעות האחרונות- בכית? צחקת? הצחקת מישהו? חיבקת מישהו? דיברת בטלפון? שמעת מוזיקה? ראית טלויזיה? קראת? היית בביצפר? * הבנאדם הכי... מצחיק: נחמד: חכם: אוהב: נדיב: יפה: מכוער: טיפש: אדיש: ממורמר: אופטימי: פסימי: רע: אכפתי: * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: תמיד מצחיק אותך: אתה הכי מתגעגע אליו: לא ראית המון זמן: הכי חסר לך: הכי מבין אותך: מחבק הכי חזק: מספר את הבדיחות הכי טובות: יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: תמיד יהיה שם בשבילך: אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: תמיד יש לך על מה לדבר איתו: * מוזיקה- זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שיר אהוב: סגנון מוזיקה אהוב: השיר האחרון ששמעת: השיר הראשון ששמעת הבוקר: * טלויזיה- סדרה אהובה: סרט אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: * כללי- תחביבים: מספר אהוב: מאמין באלוהים? מאמין בשטן? מאמין בגן עדן? אוהב ללכת לביצפר? מאכל אהוב: אייסיקיו או מסנג'ר? אוסף: מעשן? שותה? סמים? אוהב להצטלם? אוהב חורף? אוהב גשם?

ל א ק י

New member
אמ

* פרטים אישיים- שם: גיל: 17 ת. לידה: 13.8 מזל: אריה גובה: 169 עיר מגורים: חיפה\מגדל העמק צבע שיער: שחור צבעת פעם? לאיזה צבעים? אורך שיער: 8 מטר סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): בערך חלק צבע עיניים: שחור אוהב אותו? הוא בסדר צבע עור: שחור אוהב אותו? כיתה: ז' רוצה לסיים? סיימתי מה תרצה לעשות בצבא? לאיודעת * האדם האחרון ש... חיבקת: חברה שלי מתי? אתמול נישקת: כנל מתי? אתמול הצחקת: לאזוכרת העתקת ממנו במבחן: לאיודעת זה היה יותר מידי מזמן עשית איתו ש"ב: חברה ישן במיטה שלך: נתי אמרת לו שאתה אוהב אותו: נתי אמר לך שהוא אוהב אותך: נתי התקשר אליך: נתי שלח לך סמס: נתי שלחת לו סמס: נתי ראה אותך בוכה: השותפות שלי לחדר כל פעם שאני חותכת בצל שפך בפניך את ליבו: * ביצפר- איזה מגמה אתה? בין איזה מגמות התלבטת? איזה בגרויות אתה עושה השנה? כמה מהן בחורף? כמה יח"ל אנגלית? כמה יח"ל מתמטיקה? היית רוצה לפרוש מביצפר? * אהבה- יש חברה? כן כמה זמן? 10 חודשים מאוהב? כן כמה פעמים בחייך היית מאוהב? בתול? יכול להיות עם כמה אנשים התנשקת? 1 * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא לא הכנתי אתמול סלט צחקת? כן הצחקת מישהו? סביר להניח חיבקת מישהו? כן דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן [ואז הנהג המשיך לנצרת במקום לפנות למגדל העמק ועשה סיבוב בגללי D:] ראית טלויזיה? לא קראת? כן היית בביצפר? לא * הבנאדם הכי... מצחיק: לאיודעת נחמד: נתי! חכם: מאיפה לי אוהב: נתי נדיב: נתי יפה: נתי מכוער: טיפש: אדיש: אני? או ירון :| ממורמר: אופטימי: אני O: סתם לאיודעת.. מה זה הכי פסימי: רע: אכפתי: * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: נתי תמיד מצחיק אותך: נתי אתה הכי מתגעגע אליו: נתי לא ראית המון זמן: נתי! הכי חסר לך:נתי הכי מבין אותך: נתי מחבק הכי חזק: נתי מספר את הבדיחות הכי טובות:נתי יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: לי יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: לי תמיד יהיה שם בשבילך: נתי אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: נתי :O שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: המורה שלי למתמטיקה בכיתה ט'! תמיד יש לך על מה לדבר איתו: נתי * מוזיקה- זמר אהוב: ירוןאחר
זמרת אהובה: להקה אהובה: Sum 41 שיר אהוב: סגנון מוזיקה אהוב: השיר האחרון ששמעת: השיר הראשון ששמעת הבוקר: * טלויזיה- סדרה אהובה: סרט אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: * כללי- תחביבים: סנפלינג, מערות מספר אהוב: 13 מאמין באלוהים? לא מאמין בשטן? לא מאמין בגן עדן? לא אוהב ללכת לביצפר? מאכל אהוב: אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אוסף: מעשן? לא שותה? לפעמים סמים? לא אוהב להצטלם? לא אוהב חורף? לא אוהב גשם? לא

עופריקי

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo34.gif

* פרטים אישיים- שם: עופרי גיל: 16 וחצי ת. לידה: 19.5 מזל: שור גובה: 1.53 עיר מגורים: אשקלון צבע שיער: שחור צבעת פעם? לאיזה צבעים? לא אורך שיער: קצת אחרי הכתפיים סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): גלי צבע עיניים: חום כהה אוהב אותו? כן צבע עור: יפה[?] אוהב אותו? לא מפריע לי כיתה: יא רוצה לסיים? כן מה תרצה לעשות בצבא? אני לא יודעת... * האדם האחרון ש... חיבקת: אחותי מתי? מקודם, יש לי יומולדת! נישקת: תכלת
מתי? היום!
הצחקת: אמא
העתקת ממנו במבחן: אני לא מעתיקה;[ עשית איתו ש"ב: מה?#$R ישן במיטה שלך: זיו
אמרת לו שאתה אוהב אותו: רע אמר לך שהוא אוהב אותך: מייק
התקשר אליך: ליאור שלח לך סמס: ליאור שלחת לו סמס: ליאור ראה אותך בוכה: רע שפך בפניך את ליבו: לא יודעת * ביצפר- איזה מגמה אתה? תקשורת ומדעי החברה (זה 2 מגמות אצלנו..) בין איזה מגמות התלבטת? ביולוגיה ותקשורת. איזה בגרויות אתה עושה השנה? מת' אנגלית תקשורת מד"ח היסטוריה תנך ספרות לאידעת עוד כמה מהן בחורף? אני לא יודעת. מת' 05 חורף אני יודעת. כמה יח"ל אנגלית? 4 כמה יח"ל מתמטיקה? 4 היית רוצה לפרוש מביצפר? כן * אהבה- יש חברה? Kind of כמה זמן? מאוהב? Kind of כמה פעמים בחייך היית מאוהב? 1? בתול? כן עם כמה אנשים התנשקת? מי סופר
* ב24 שעות האחרונות- בכית? כן צחקת? כן הצחקת מישהו? כן חיבקת מישהו? כן דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן ראית טלויזיה? כן קראת? כן היית בביצפר? כן * הבנאדם הכי... מצחיק: טל נחמד: אני חכם: רעות אוהב: לא יודעת נדיב: הדר יפה: :] מכוער: :[ טיפש: לא יודעת נו אדיש: שירה ממורמר: לא יודעת אופטימי: אניO___O פסימי: לא אני! רע: רע
אכפתי: דובון. סתם. לא יודעת * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: רע, והדפוק תמיד מצחיק אותך: טל אתה הכי מתגעגע אליו: לא יודעת לא ראית המון זמן: רע הכי חסר לך: אף אחד הכי מבין אותך: אף אלד מחבק הכי חזק: טלO______________________O מספר את הבדיחות הכי טובות: הדר... וטל יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: ליאור יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: לאיודעת תמיד יהיה שם בשבילך: אתי אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: אתי שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: רע..[דוגרי מה..] תמיד יש לך על מה לדבר איתו: רעQ#$RV@#% * מוזיקה- זמר אהוב: יוני בלוך זמרת אהובה: אפרת גוש להקה אהובה: אוונסנס וויט'ן טמפטיישן שיר אהוב: טו דה מון אנד באק סגנון מוזיקה אהוב: הכל:] השיר האחרון ששמעת: BYOB השיר הראשון ששמעת הבוקר: קרן פלס- במקומי * טלויזיה- סדרה אהובה: אחיות או לא להיות סרט אהוב: ארמגדון שחקנית אהובה: שחקן אהוב: אדוארד נורטון * כללי- תחביבים: חברים מספר אהוב: 3, 7 מאמין באלוהים? כן מאמין בשטן? לא מאמין בגן עדן? לא אוהב ללכת לביצפר? כן מאכל אהוב: קובה[?] אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ אוסף: בובות מעשן? כן שותה? לפעמים סמים? לא אוהב להצטלם? כן אוהב חורף? כן אוהב גשם? כן

R e A

New member
אני מוחה!

המאכל האהוב עלייך זה חביתת גן יבנה והסרט האהוב עלייך זה בת הים הקטנה.

עופריקי

New member
מי אתה

שתגיד לי מה טעים לי ומה לא ומה הסרט האהוב עלי ומה לא
סתם. חוצמזה אני רואה את בת הים הקטנה כסטיה. או שריטה.
?

../images/Emo68.gif

* פרטים אישיים- שם: הילה גיל: 18 ת. לידה: 26.04.1988 מזל: שור גובה: 160 עיר מגורים: טבריה צבע שיער: חום צבעת פעם? לאיזה צבעים? כן. שחור (חצי), חום איילה, חום שוקולד, חום כהה אורך שיער: כמעט עד אמצע הגב סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): גלי מגעיל צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? הוא בסדר- צבע עור: בהיר אוהב אותו? לא כיתה: י"ב רוצה לסיים? לא מה תרצה לעשות בצבא? בעקרון כלום. אבל אם כבר אז משקית תש * האדם האחרון ש... חיבקת: דימה מתי? 2 בלילה נישקת: מתי? מזמן הצחקת: דימה. אבל ככה במסנג'ר הצחקתי את ספיר העתקת ממנו במבחן: לא מעתיקה מה זה! עשית איתו ש"ב: מי עושה ש"ב ישן במיטה שלך: אלין/דימה/שניהם? בעצם בשישי האחרון נדמה לי שרק אלין נרדמה. אמרת לו שאתה אוהב אותו: דניאל אמר לך שהוא אוהב אותך: דניאל התקשר אליך: אלכס! O: שלח לך סמס: נחמיה שלחת לו סמס: אלין ראה אותך בוכה: אלכס שפך בפניך את ליבו: אלכס * ביצפר- איזה מגמה אתה? אומנות בין איזה מגמות התלבטת? זה למדעי החברה איזה בגרויות אתה עושה השנה? אין לי כוח לפרט ;( כמה מהן בחורף? ספרות, חיבור, שאלון אחד באנגלית ומת' כמה יח"ל אנגלית? 5 כמה יח"ל מתמטיקה? 3 היית רוצה לפרוש מביצפר? בשנה האחרונה? לא. * אהבה- יש חברה? לא כמה זמן? מאוהב? כמה פעמים בחייך היית מאוהב? 2 בתול? לא עם כמה אנשים התנשקת? 4 * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? כן הצחקת מישהו? כן חיבקת מישהו? כן דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן ראית טלויזיה? כן קראת? כן היית בביצפר? כן * הבנאדם הכי... מצחיק: ובכן; ספיר, אלין, דניאל, דור, אלכס, דימה, ויני, אפרים, נוי, יארה גם נחמד: דימה, דור, תמרה חכם: תמרה, שני, ראדיק, אפרים אוהב: כולם נדיב: דימה, דור, תמרה יפה: יש המון נו. ;( עיקריים- אלין, דימה, רעיה מכוער: טיפש: אדיש: דימה, דור ממורמר: לא יודעת O: אופטימי: אני!, רעיה, תמרה, אולי גם אפרים, אלכס פסימי: לאיודעת רע: אכפתי: הרוב * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: תמרה תמיד מצחיק אותך: המצחיקים שלמעלה. אבל בעיקר אלין, דניאל, דור ואלכס אתה הכי מתגעגע אליו: לא ראית המון זמן: אלכס, ליז הכי חסר לך: תמרה כנראה וגם אפרים. הכי מבין אותך: תמרה וספיר (הזדהות) מחבק הכי חזק: אלכס, דימה, תמרה, ג'ינג'י מספר את הבדיחות הכי טובות: יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: ספיר? יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: נראה לי גם P: תמיד יהיה שם בשבילך: תמרה, דניאל אני מתארת לעצמי שגם ספיר? ;( אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: ^ שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: נו, זה לא במכוון זה מטיפשות תמיד יש לך על מה לדבר איתו: עם כולם מה זה, אחרת לא הייתי בקשר איתם * מוזיקה- זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: אבריל לאבין, דנה עדיני להקה אהובה: אוונסנס, מוניקה סקס, ג'קס מנקיין שיר אהוב: רבות הדרכים סגנון מוזיקה אהוב: כל מיני השיר האחרון ששמעת: משהו של אחי השיר הראשון ששמעת הבוקר: ^ * טלויזיה- סדרה אהובה: כל מיני סרט אהוב: שמש נצחית בראש צלול, 13, הצלצול1+2 שחקנית אהובה: ריצ'ל בילסון, אוון ריצ'ל וווד שחקן אהוב: אשטון קוצ'ר, אדם ברודי * כללי- תחביבים: כל מיני מספר אהוב: הא מאמין באלוהים? כן מאמין בשטן? לא מאמין בגן עדן? לא אוהב ללכת לביצפר? לא מאכל אהוב: פיצה אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם אוסף: גרביים מעשן? לא שותה? לא סמים? לא אוהב להצטלם? לא אוהב חורף? כן אוהב גשם? כן

מלדיטה לונה! ../images/Emo110.gif

* פרטים אישיים- שם: מתן גיל: 18 וקצת ת. לידה: 24.5 מזל: תאומים גובה: 168 עיר מגורים: ירושלים צבע שיער: חום כהה צבעת פעם? לאיזה צבעים? לא אורך שיער: לא ארוך סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): גלי צבע עיניים: יפה! אמ, חום-ירוק-דבש כזה אוהב אותו? כןןןןןן צבע עור: בהיר מדי :< אוהב אותו? הייתי מעדיפה להיות קצת שחומה יותר כיתה: צבא רוצה לסיים? סיימתי מה תרצה לעשות בצבא? מודיעין, אבל לא מקבלים כל מה שרוצים. * האדם האחרון ש... חיבקת: ביקי? מתי? שלשום נישקת: א' מתי? אממ.. 3 שבועות נראה לי הצחקת: אמא? העתקת ממנו במבחן: חחחחחחחחח בטח מהשליפים של אלדר עשית איתו ש"ב: ווע ;[ ישן במיטה שלך: אני אמרת לו שאתה אוהב אותו: יפעתי? אמר לך שהוא אוהב אותך: כנ"ל? התקשר אליך: יפעתי שלח לך סמס: אורית אולי שלחת לו סמס: כנל ראה אותך בוכה: אמא שפך בפניך את ליבו: לא יודעת * ביצפר- איזה מגמה אתה? מחשבים ומדח בין איזה מגמות התלבטת? לא התלבטתי איזה בגרויות אתה עושה השנה? די כמה מהן בחורף? 0 כמה יח"ל אנגלית? 5 כמה יח"ל מתמטיקה? 5 היית רוצה לפרוש מביצפר? לא * אהבה- יש חברה? לא כמה זמן? 0 מאוהב? לא כמה פעמים בחייך היית מאוהב? 0? אולי 1 בתול? כן עם כמה אנשים התנשקת? 3 * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? כן הצחקת מישהו? אני מקווה חיבקת מישהו? לא דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן ראית טלויזיה? כן קראת? כן היית בביצפר? לא * הבנאדם הכי... מצחיק: אורית, יפעתי, עידו, עידן, אתי.. נחמד: הרבה חכם: אנאעארף אוהב: הא? נדיב: לא יודעת יפה: יפעתי מכוער: יפעתי טיפש: יפעתי אדיש: יפעתי ממורמר: יפעתי אופטימי: אני פסימי: יפעתי רע: עידן ואתי אכפתי: * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: יפעתי, אורית תמיד מצחיק אותך: יפעתי;[ אתה הכי מתגעגע אליו: שיחזרו כבר מהצבא, אוף לא ראית המון זמן: אביתר הכי חסר לך: אביתר, לירי הישנה הכי מבין אותך: יפעתי מחבק הכי חזק: נועם? מספר את הבדיחות הכי טובות: לא בדיחות, אבל עידן - כל מה שיוצא לו מהפה מצחיק יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: ווע יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: דני? תמיד יהיה שם בשבילך: יפעתי. ואורית אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: יפעתי, אורית שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: המ.. תמיד יש לך על מה לדבר איתו: יפעתי * מוזיקה- זמר אהוב: פבליטו, עברי לידר, אביב גפן, הראל סקעת זמרת אהובה: דנה ברגר, אפרת גוש להקה אהובה: היהודים, לייפהאוס שיר אהוב: מה סגנון מוזיקה אהוב: רוק, היפ הופ,שירים במרוקאית (קולולולולווווו!) השיר האחרון ששמעת: פבלו רוזנברג - כמה מזל [יש את הדיסק שלו] השיר הראשון ששמעת הבוקר: אמ, לא זוכרת * טלויזיה- סדרה אהובה: חברים, 24, ורוניקה מארס, אבודים, מכושפות... או.סי, מגרש ביתי סרט אהוב: חומות של תקווה, שבעה חטאים, פריקי פריידי, היומן שחקנית אהובה: לינדזי לוהאן! שחקן אהוב: ג'וני דפ * כללי- תחביבים: מספר אהוב: מאמין באלוהים? כן מאמין בשטן? כן מאמין בגן עדן? כן אוהב ללכת לביצפר? כן מאכל אהוב: ג'אנק פוד, סלטים.. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אוסף: חרא מעשן? לא שותה? כן סמים? לא אוהב להצטלם? לפעמים אוהב חורף? לא ממש אוהב גשם? לא ממש

little WhiSper

New member
יחד נתגבר!

פרטים אישיים- שם: אדווה גיל: עודמעט 18
ת. לידה:20.1 מזל:גדי-דלי גובה: נמוך עיר מגורים:אין צבע שיער:חום צבעת פעם? לאיזה צבעים?כע, לחום יותר בהיר אורך שיער:קצר סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): ג'יפה צבע עיניים:חום אוהב אותו? לא צבע עור:מוקה? אוהב אותו?כע כיתה:יב' 2 שליטעעע רוצה לסיים? לא מה תרצה לעשות בצבא?
* האדם האחרון ש... חיבקת:חברה.. מתי?בבצפר נישקת:גם מתי?בבצפר.. הצחקת:אמממ חברות? העתקת ממנו במבחן:
עשית איתו ש"ב: חח ישן במיטה שלך: לאדעת אמרת לו שאתה אוהב אותו: לאדעת אמר לך שהוא אוהב אותך:חברה
התקשר אליך:אמא? שלח לך סמס:אחותחורגת שלחת לו סמס:אחותחורגת ראה אותך בוכה:אמא שפך בפניך את ליבו:חברה * ביצפר- איזה מגמה אתה?איכסולוגיה [אקולוגיה] בין איזה מגמות התלבטת?2 איזה בגרויות אתה עושה השנה? הכל? כמה מהן בחורף?1 כמה יח"ל אנגלית? 5 כמה יח"ל מתמטיקה? 3 היית רוצה לפרוש מביצפר? לפעמים * אהבה- יש חברה? חבר. לא כמה זמן? מאוהב?לא כמה פעמים בחייך היית מאוהב? אפעם בתול? עם כמה אנשים התנשקת? * ב24 שעות האחרונות- בכית?קצת צחקת?כן הצחקת מישהו?כן חיבקת מישהו?כן דיברת בטלפון?בערך שמעת מוזיקה? עכשיו
ראית טלויזיה?כע קראת?לא היית בביצפר? כן * הבנאדם הכי... מצחיק: יש כלמיני.. נחמד: חכם: אוהב: נדיב: יפה: מכוער: טיפש: אדיש: ממורמר: אופטימי: פסימי: רע: אכפתי: * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: לאדעת... כל אחד יודע משו, אין הרבה תמיד מצחיק אותך:כלמיני ילדים מהבצפר אתה הכי מתגעגע אליו: ההוא... לא ראית המון זמן:=\ הכי חסר לך:ההוא... הכי מבין אותך: מחבק הכי חזק: מספר את הבדיחות הכי טובות: יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: תמיד יהיה שם בשבילך:אין. אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות:אין. שעשה לך הכי הרבה רע בחיים:האבא.. תמיד יש לך על מה לדבר איתו: * מוזיקה- זמר אהוב: אביבגפן, עברילידר זמרת אהובה: להקה אהובה:היהודים, סינרגיה, שייגעצ, מוניקה סקס, HIM ועוד.. שיר אהוב: יש יותר מדי סגנון מוזיקה אהוב:רוק השיר האחרון ששמעת: הדיסק של סינרגיה השיר הראשון ששמעת הבוקר:לאדעת * טלויזיה- סדרה אהובה:חברים סרט אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: * כללי- תחביבים: אין ממש... מספר אהוב: מאמין באלוהים?לאדעת מאמין בשטן?לאדעת מאמין בגן עדן?לאדעת אוהב ללכת לביצפר?לאדעת מאכל אהוב:צ'יפס! אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם אוסף: מעשן?לא שותה?לפעמים סמים?לא אוהב להצטלם? לאא... אוהב חורף?כן
אוהב גשם? כןןן

we laught indoors

פרטים אישיים- שם: נופר גיל: 16.4 ת. לידה: 22.6 מזל: סרטן גובה: 170 עיר מגורים: פ"ת צבע שיער: חום צבעת פעם? לאיזה צבעים? שחור אדום ג'ינג'י בלונד וכו'. אורך שיער: עד אחרי הכתפיים סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): חלק צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע עור: שזוף כזה אוהב אותו? כן כיתה: י"א רוצה לסיים? מאוד מה תרצה לעשות בצבא? ליודעת * האדם האחרון ש... חיבקת: אבא מתי? בצהריים נישקת: יונתן מתי? כנ"ל הצחקת: הגר העתקת ממנו במבחן: רותם עשית איתו ש"ב: דבורה ישן במיטה שלך: יונתן אמרת לו שאתה אוהב אותו: שירי אמר לך שהוא אוהב אותך: שירי התקשר אליך: שירי שלח לך סמס: שירי שלחת לו סמס: שירי ראה אותך בוכה: לא זוכרת, לא ראו אותי המון זמן שפך בפניך את ליבו: שירי * ביצפר- איזה מגמה אתה? מדעי החברה וספרות בין איזה מגמות התלבטת? מחשבים ומדעי החברה איזה בגרויות אתה עושה השנה? המון כמה מהן בחורף? 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 כמה יח"ל מתמטיקה? 3 היית רוצה לפרוש מביצפר? מאוד * אהבה- יש חברה? כן כמה זמן? חודשיים מאוהב? כן כמה פעמים בחייך היית מאוהב? 1 בתול? אפשרלומר עם כמה אנשים התנשקת? המון * ב24 שעות האחרונות- בכית? קצת צחקת? כן הצחקת מישהו? כן חיבקת מישהו? כן דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן ראית טלויזיה? כן קראת? כן היית בביצפר? כן * הבנאדם הכי... מצחיק: הגר נחמד: דבורה חכם: סיפי אוהב: אני! נדיב: דבורה יפה: ליודעת מכוער: ליודעת טיפש: אדיש: ממורמר: אופטימי: פסימי: רע: אכפתי: * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: סיפי תמיד מצחיק אותך: הגר אתה הכי מתגעגע אליו: שירי לא ראית המון זמן: שירי הכי חסר לך: שירי הכי מבין אותך: סיפי מחבק הכי חזק: ענבר מספר את הבדיחות הכי טובות: רעות יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: שירי, סיפי יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: ^^ תמיד יהיה שם בשבילך: סיפי, שירי נראהלי אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: סיפי שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: חח לאאומרת. תמיד יש לך על מה לדבר איתו: יש כמה. * מוזיקה- זמר אהוב: אביתר בנאי זמרת אהובה: דנה ברגר רונה קינן להקה אהובה: רדיוהד, דאת' קאב שיר אהוב: sit down stand up אבל כרגע!!11 סגנון מוזיקה אהוב: רוק כזה השיר האחרון ששמעת: movie script ending של דאת' קאב פור קיוטי השיר הראשון ששמעת הבוקר: לאזוכרת * כללי- תחביבים: לישון מספר אהוב: 3 מאמין באלוהים? לא מאמין בשטן? לא מאמין בגן עדן? לא אוהב ללכת לביצפר? לא מאכל אהוב: ג'חנון אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אוסף: לא מעשן? כן שותה? מדי פעם סמים?כנ"ל אוהב להצטלם? לא אוהב חורף? לא אוהב גשם? כן

מושו 21

New member
אני לא מאמין שאני פה וממלא את זה :]

* פרטים אישיים- שם: משה גיל: 22 ת. לידה: 29-08-85 מזל: בתולה גובה: 1.86 עיר מגורים: באר שבע אלא מה ? צבע שיער: שחור צבעת פעם? : לא התנסתי בחוויה אורך שיער:מזומרת ? קצר סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): חלק ... נראה לי .. צבע עיניים: חום אוהב אותו? את הצבא עיניים ? לא יודע אף פעם לא חשבתי על זה צבע עור: שחום אוהב אותו? : וכן אני אוהב אותו כיתה: אם הייתי ממשיך בביצפר הייתי אמור להיות עכשיו בכיתה י"ו מה תרצה לעשות בצבא? : הייתי רוצה להיות טבח - שבוע בבסיס שבוע בבית - מה אני יעשה אבל - יצאתי בלי כוונה קצין * האדם האחרון ש... חיבקת:חברה שלי מתי? לא זוכר - שבוע שעבר נישקת: חברה שלי מתי? לא זוכר גם - נראה לי גם שבוע שעבר אחרי החיבוק הצחקת: את עצמי - אני פטתי אני יודע ישן במיטה שלך: אף אחד לא יושן במיטה שלי חוץ ממני :] אמרת לו שאתה אוהב אותו: חברה שלי כמובן אמר לך שהוא אוהב אותך: חברה שלי כמובן התקשר אליך: חברה שלי כמובן שלח לך סמס: טוב די - אתם יודעים את ההמשך שלחת לו סמס: גם פה - אני אוהב אותה מה אני יעשה ראה אותך בוכה: לא בוכה שפך בפניך את ליבו: ??? * ביצפר- איזה מגמה הייתי? : טכנולוגיות מידע - 15 יחידות מחשבים בין איזה מגמות התלבטת? : לא התלבטי כמה יח"ל אנגלית? : 5יח' מתמטיקה? 5 יח' * אהבה- יש חברה? :כן כמה זמן? : שנה וחצי מאוהב? כמובן כמה פעמים בחייך היית מאוהב? זאת הפעמם השניה בתול? מה נראה לכם ? עם כמה אנשים התנשקת? לא סופר - יותר מדי * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? כן - סרט של ג'ים קארי - טיפשים בלי הפסקה הצחקת מישהו? לא חיבקת מישהו? הייתי רוצה אבל היא לא פה דיברת בטלפון? איתה שמעת מוזיקה? עכשיו ראית טלויזיה? גם עכשיו בו זמנית קראת? את ההודעה הזאת * הבנאדם הכי... מצחיק: ג'ים קארי תכלס נחמד: מש"ק שלי אלכס חכם: ביל גייטס לא ? אוהב: אמא שלי נדיב: אין לי מישהו כזה שאני מכיר יפה: יש כמה - אין הכי יפה מכוער: לא יודע אף פעם לא הסתכלתי על מישהו ואמרתי - וואי איזה מכוער טיפש: עזבו לא לפורום הזה :] אדיש: אני :] ממורמר: אני לפני שלוש שנים אופטימי: גם אני פסימי: חברה שלי * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: אחי תמיד מצחיק אותך: ג'ים קארי :] אתה הכי מתגעגע אליו: תאמת - שחר - היית פה פעם בפורום מזמן לא דיברנו תאמת לא ראית המון זמן: חברים שלי - כל שבת הם עובדים הכי חסר לך: לא יודע כולם זמינים בטלפון הכי מבין אותך: אין כזה מחבק הכי חזק: הדוב גריזלי שבמחסן שלי מספר את הבדיחות הכי טובות: לא אוהב בדיחות - אוהב אנשים מצחיקים יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: תמיד יהיה שם בשבילך: חברה אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: חברה שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: החברה הקודמת תמיד יש לך על מה לדבר איתו: שחר - מישהו מוכן להסביר לי איפה היא ? * מוזיקה- זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין להקה אהובה: קולדפליי שיר אהוב: ווייט שדוואס סגנון מוזיקה אהוב: האוס השיר האחרון ששמעת: עכשיו אני שומע את "מקסיקו - אביב גפן" השיר הראשון ששמעת הבוקר: לא זוכר מה זה היה * טלויזיה- סדרה אהובה: חברים כמובן סרט אהוב: האחרון שראיתי הייה טוב " המגן " שחקנית אהובה: זאתי נו מה שמה - החמודה הזאת - לא זוכ שחקן אהוב: אין * כללי- תחביבים: לשיון מספר אהוב: 23 הקודם שלי (מי שזוכר הניק מושו 23 - זה אני) מאמין באלוהים? ברור מאמין בשטן? ברור (שלא ...) מאמין בגן עדן? ברור אוהב ללכת לביצפר ? (צבא ??? אמממ הייתי מעדיף לוותר) מאכל אהוב: קפה אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי אוסף: כסף - זה הכי יעיל תכלס מעשן? ממש לא שותה? לפעמים לא סמים? שונא אוהב להצטלם? שונא אוהב חורף? חולה על חורף אוהב גשם? ובמיוחד על גשם וואי וואי הלכו לי הידיים...

heaven is here

New member
To make him stay

* פרטים אישיים- שם: שירה גיל: 20 ת. לידה: 3.11 מזל: עקרב גובה: 173 עיר מגורים: ראשון צבע שיער:חום אדום צבעת פעם? לאיזה צבעים? אדום ועוד אורך שיער: קצר סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): קצר חלק צבע עיניים: ירוק חום אוהב אותו? כן (יש לי דה ז'ה וו) צבע עור: בהיר אוהב אותו? כן (ידעתי) כיתה: אין רוצה לסיים? מה תרצה לעשות בצבא? אני עושה * האדם האחרון ש... חיבקת: אבא מתי? היום נישקת: מתי? הצחקת: בנדוד העתקת ממנו במבחן: מי זוכר?! עשית איתו ש"ב: ישן במיטה שלך: אמרת לו שאתה אוהב אותו: אמר לך שהוא אוהב אותך: התקשר אליך: שלח לך סמס: שלחת לו סמס: ראה אותך בוכה: שפך בפניך את ליבו: * ביצפר- איזה מגמה אתה? בין איזה מגמות התלבטת? איזה בגרויות אתה עושה השנה? כמה מהן בחורף? כמה יח"ל אנגלית? כמה יח"ל מתמטיקה? היית רוצה לפרוש מביצפר? * אהבה- יש חברה?לא כמה זמן? מאוהב? כמה פעמים בחייך היית מאוהב? בתול? עם כמה אנשים התנשקת? * ב24 שעות האחרונות- בכית?כן צחקת? כן הצחקת מישהו?כן חיבקת מישהו?כן דיברת בטלפון? המון שמעת מוזיקה? כן ראית טלויזיה?כן קראת? כן היית בביצפר? לא * הבנאדם הכי... מצחיק: נחמד: חכם: אוהב: נדיב: יפה: מכוער: טיפש: אדיש: ממורמר: אופטימי: פסימי: רע: אכפתי: * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: יש כמה.. תמיד מצחיק אותך: מאיר מצחיק אתה הכי מתגעגע אליו: עתליה לא ראית המון זמן: ^ הכי חסר לך:^ הכי מבין אותך : מחבק הכי חזק: מספר את הבדיחות הכי טובות: יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: תמיד יהיה שם בשבילך: אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: תמיד יש לך על מה לדבר איתו: * מוזיקה- זמר אהוב: עברי זמרת אהובה: ביורק להקה אהובה: פינק פלויד שיר אהוב: גג של הגירפות סגנון מוזיקה אהוב: הכל כמעט השיר האחרון ששמעת: The man I love השיר הראשון ששמעת הבוקר: בואי כלה * טלויזיה- סדרה אהובה: נמלטים סרט אהוב: שמש נצחית בראש צלול שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס שחקן אהוב: ג'וני דפ * כללי- תחביבים: צבאצבאצבא מספר אהוב: 8 מאמין באלוהים? כן מאמין בשטן? לא מאמין בגן עדן? לא אוהב ללכת לביצפר? מה זה? מאכל אהוב: אורז אייסיקיו או מסנג'ר? מסן אוסף: ינשופים מעשן? לעיתים שותה? כן סמים? לא אוהב להצטלם? לא אוהב חורף? בהחלט אוהב גשם? מאוד

למעלה