../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

פגשתי אותך לפתע פתאום זה היה ממש כמו בחלום זאת הייתה אהבה ממבט ראשון כשאמרת שהחיוך שלי שווה מיליון בלעדיך לא אוכל לחיות לעולם
אתה בשבילי כל העולם
כשאני איתך, אני תמיד שלווה כמה זה טוב כשיש אהבה
זה שיר שאני כתבתי...

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

פירוש שלהשיר אינוונטו (המצאה) של- "המורדים" כשאני חושבת עלייך, אני מבינה, כי הוא המציא את הים, בשבילי, בשבילך, בשביל אף אחד אחר. כשאני חושבת עלייך, אני מבינה, כי האופק קיים, בשביל שהשמש שלנו, תזוז עוד יום אחד. מי המציא את הפרידה, את השכחה ואת המרחק, וואו וואו, מי המציא את הכאב הסופי, שבו לעולם לא זכיתי. וואו וואו, מי המציא את הפרידה, אהוב, מי המציא אותה. וואו וואו, מי המציא את הכאב הסופי, שבו לעולם לא זכיתי. וואו וואו, מי המציא את הפרידה, אהוב, מי המציא אותה. כשאני בלעדייך, אני מבינה, שלכל דבר יש סוף, בשבילי, בשבילך, בשביל אף אחד אחר. כשאני איתך, אני מבינה, למה השקרים קיימים, בשביל שהאהבה שלנו, תתמשך עוד קצת. מי המציא את הפרידה, את השכחה ואת המרחק, וואו וואו, מי המציא את הכאב הסופי, שבו לעולם לא זכיתי. וואו וואו, מי המציא את הפרידה, אהוב, מי המציא אותה. וואו וואו, מי המציא את הכאב הסופי, שבו לעולם לא זכיתי. וואו וואו, מי המציא את הפרידה, אהוב, מי המציא אותה. יפה נכון

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifלאבד חבר...

פירוש של שיר נוסף מ"המורדים" לאבד חבר זה ממש כמו למות זה להיות עם נפש הרוסה לאבד כל תקווה בחיים ללא אור או יציאה לאבד חבר זה להרגיש שהעולם כבר לא מסתובב שהכל נעצר ללא סוף וללא נקודת התחלה חבר הוא הכל הדרך האור הלב החלומות שאנו חולמים חבר זה ללמוד להעז עם מישהו לצדך ולהיות תמיד אחד לצידו של השני בגלל שחבר זה האמונה שנותנת ביטחון לחיות כדי להמשיך מרפק אל מרפק בחיים מי שעוזר לך לעוף מי שדוחף אותך לחפש יציאה לאבד חבר זה לחתוך את הקו הצר של החיים להשאיר את הלב שירגיש בכאב רב לאבד חבר זה להישאר בלי החצי הזה הכל כך אהוב לבכות ולצחוק מהיום בבדידות לא משותפת

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאמ... אנשים../images/Emo70.gif

רעיון עלה במוחי... שירשור של שירים שקשורים לאהבה/חברות שלכם או כל מיני שירים אחרים (כמו שאני שמתי של המורדים) אז קדחמה, ל-ע-ב-ו-ד-ה-

Maybe Its Me

New member
אוקיי...אז הנה שיר../images/Emo9.gif

האהבה מסנוורת כשאתה מתאהב הכל נהדר האהבה מהפנטת,מוקסמת,רועשת ואף דוממת אך כשזה נגמר,דבר לא נשאר אתה הופך להיות רגיש ואפילו אכזר כלפי החברים וכל הסובבים, וגם לאלה שלא מבינים כמה האהבה כואבת לפעמים, האהבה היא כמו מראה, מסתכל בה ורואה זוג נפלא רואים את אינסוףואת האופק ואז פועם הרוגש,הדופק אך גם כשהיא נגמרת-אין דרך אחרת ומי יודע-יש הפתעות יש,והיא חוזרת רק אם תאמין עמוק בליבך,היא שוב תהיה שלך אז למה אומרים שהאהבה היא קצרה? והשיכחה אף יותר ארוכה? איך זה?:)

כנראה שלא כתבתי במקום במקום הנכון..

כשאני לבד הדמעות עליי משתלטות, כשאני לבד, הדמעות ממני פורצות, כשאני לבד, אני לא איתך, כשאני לבד, אני לא שמחה

עוד אחדדדדדדדדדדד

יום אחד,קבלתי ממך כרטיס... מיד שמתי את הכרטיס בכיס, עברו יובלות עד שקראתי... ואז הבנתי-בך התאבתי...

shahar 6

New member
איזה שירים יפים !וואו !אהבתי !חוץ מ

מהזה של המורדים כי אני בצמי בפורום המורדים ואני מכירה את כל השירים וגם לתרגום אבל הם דין מהממים !

Maybe Its Me

New member
אז נמשיך...../images/Emo98.gif

יש לי לב,למקרה שלא הרגשת
יש לי לב,אז למה התעלמת? יש לי לב,אבל הוא שבור עכשיו יש לי לב,שאותך תמיד יאהב יש לי לב,אבל לך זה לא אכפת יש לי לב,אתה מביט עלי מבט אבל מבט זה לא הכל ורק אם היית יכול להפסיק לפחד מאחרים ולחשוש מה יגידו החברים אילו יכולת לבוא ולומר: "אני אוהב אותך"... טוב,זה לא ממש שיר שקשור לחברויות אלא לאכזבה... אז תגיד לי,האם זה קשה כל כך? יש לי לב שהתאהב, יש לי לב שהתאכזב.

Maybe Its Me

New member
שיט!! בלבלתי הכל!../images/Emo5.gif

אל תתיחסו לשורה שבאה אחרי "אני אוהב אותך"

עכשיו תורי ... (=

האהבה שלי אליך הייתה כה חזקה האהבה שלי אליך הייתה ולא פסקה האהבה שלי אליך מילאה את כל לבי והכי הכי רציתי, שתהיה שלי אבל אתה לא ידעת מהי אהבה ובלבי שיחקת בלי טיפת בושה עכשיו אני יודעת שזו הייתה טעות להתאהב בך היה זה מעשה שטות אבל איני שולטת בתחושות שלי ובניגוד אליך, יש לי משהו בתוכי הדבר הזה הוא לב ממש ממש גדול שבתוכו ננעלת, והמפתח הוא הכל אין לי שום כוונה לבוא אליך בטענות כי אתה לא אשם שאני כזאת איני יכולה לשכוח את הרגע הגדול שהבטת בעיני והן זהרו מאושר למראך אתה ממש אליל ואני לא אשכח לעולם שאני כל כך אהבתי ואתה הפנית גב סתם פתאום הייתה לי הרגשה כל כך טובה שאני לך לא מתה, ובלב שלך פרצופי עוד קיים אך היה זה שקר, וידעתי כבר הכל באותו רגע כשראיתי שאתה נמצא איתה. איך זה?

למעלה