מפגש

I Love Paige

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמפגש../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

כבר התחלתם לשאול [או לפחות בשרשור ההוא], והמפגש במרחק של פחות משבועיים. אז רציתם פרטים? הנה הם. קודם כל, זה בשמיני והתשיעי לאוקטובר [שישי ושבת, עוד שבועיים פחות יומיים. משהו כזה.
]. אתם מוזמנים לבוא מבערך שעות הצהריים/ערב, וללכת מתי שבא לכם ביום למחרת [ברור שאם תרצו לנטוש ולעזוב אותנו גלמודים כבר ביום הראשון זה יהיה אפשרי. זונות!].
דרכי הגעה
אדדדד... איפה אני גר בכלל? אבן יהודה. זה איזה חור [נו, לא חור. כמו חור.
] ליד נתניה, באיזור קדימה. הכי נוח זה להגיע ברכבת, שמת"א עולה 12.5 ש"ח [לתחנת בית יהושוע]. אפשר גם לקחת אוטובוס לצומת בני דרור [יש, אם אני זוכר נכון, הרבה קווים שמגיעים לשם. אז לכתוב את כולם פה זה לא אפקטיבי.. פשוט לכו ל www.otobusim.com], אם זה מה שיותר נוח לכם-ומשם ההורים שלי יבואו לקחת אתכם [זו הליכה של איזו שעה. :X]. כמובן שיש גם את ההורים שלכם, או כל דרך הסעה שעולה על דמיונכם ואתם צריכים מפה, אז אני אשלח לכם במסרים או משהו. לפרסם את הכתובת שלי לעיני כל זה לא בדיוק הקיק שלי. :X כנ"ל טלפון, פלאפון, יוני דואר וכו'.
שינה
יש *סופר* 4 מיטות שאפשר לישון עליהם [למי שכבר היה בבית שלי-אבדה לנו המשאבה של המזרן המתנפח, אז זה לא רעיון]. אפשר להצטוף שם איזה חמישה, או אפילו שישה, כמו שכבר עשו אצלי. חוצמיזה, תביאו שק"שים. כי, הרי, נקום בצהריים. ולהשתלט לאמא ואבא על הסלון וחדר המשפחה סתם יעצבן אותם ואולי לא יוכלו להיות כאן עוד מפגשים.
בידור
כבר הזכרתי שנצטרך להישאר במרתף [או לפחות, כמה שיותר] עד בערך 11-12 בלילה, כי אמא שלי "לא אוהבת שמתרוצצים כאן אנשים שהיא לא מכירה". לכו תבינו. :X בכלמקרה, יש כאן מחשב, טלויזיה, קלפים, ועוד כלמיני הפתעות קטנות ומופלאות. אבל באמת שלהיות מוגבלים למרתף זה לא כזה נורא, כי הוא די גדול. ואפשר להוריד לכאן את הדיוידי/פלייסטיישן 2. יש לי מלא משחקים לפלייסטיישן 2, אז זה גם יעביר את הזמן קצת.
אוכל
נו, מה, חשבתם שאני לא אכניס את זה?
אז טכנית, בגלל שזה יוצא שישבת-אין מה להזמין. אפשר לנסוע לקחת, אבל זה ייקח קצת הרבה זמן. ההורים שלי בטח יסכימו לנסוע להביא לנו את האוכל, אבל אני לא חושב שכדאי שנעשה את זה יותר מפעם אחת. אז אני אצטרך לקנות אוכל, שזה יהיה בערך משהו בסגנון פסטה לארוחת ערב, ג'חנון לבוקר ופיצה/המבורגר לצהריים. או שתשנו את זה ותציעו הצעות בתגובות לכאן, ממש לא איכפת לי. זה המפגש שלכם.
יהיו חטיפים נון-סטופ. אני אדאג לזה. במבה, ביסלי, בייגלה, דוריטוס, תפוצ'יפס, אוריאו... מכל טוב השומניישנז.
תנסו לבוא, זה נשמע קצת... טיפשי או משהו כזה, שאנחנו צריכים להישאר במרתף.. אבל בלילה [שזה גמככה שעות הפעולה העיקריות שלנו] יהיה לנו את כל הבית. מממ, אני מניח שזהו. עוד משהו שאתם רוצים לדעת? תשרשרו כן, לא, שחור, לבן... וואבה. אני צריך לראות מה יהיה סדר הגודל של המפגש, בערך.... תבואו, יהיה כיף.

angel of Death

New member
רוב הסיכויים ש../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif

כי בשישי יש לנו מבחן סיום קורס ואחרי זה אני יכולה לתפוס אוטובוס... אבל זה אומר שאני חייבת לישון... כי דוגרי עפולה זה קצת רחוק לא...

I Love Paige

New member
מממ...

בעיקרון, אין איך לצאת מכאן בשבת עד בערך... 5? הייתי אומר. אז אם את באה בערב ונשארת, זה אומר שתצטרכי להיות תקועה כאן עד אחר הצהריים. X: תעשי את השיקולים שלך, ותחליטי אם לבוא או לא.

angel of Death

New member
אני רוצה לבוא../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

ואין לי בעיה להיות "תקועה" אצלך השאלה היא רק מתי ימאס לך ממני

Kouryuu

New member
יש סיכוי טוב,

וזה אפילו יעלה לי פחות מ-100 ש"ח.
חוצמזה, לידיד הכי טוב שלי יש יומולדת בדיוק ב-9 לאוקטובר, כך שאם תהיה מסיבה לא אוכל לבוא. אבל אני אשאל את אמא היום. ^-^

GalBatz

New member
המממ. אולי...../images/Emo87.gif

אם נוסעים ברכבת, אז איך מגיעים מהתחנה לבית שלך?

צו צאנג

New member
אפשר עם קו 11 של נתיב אקספרס

הוא מגיע קרוב לבית של רז, אתם יכולים לבקש מהנהג לעצור לכם ליד הכיכר עם הבאר מים או משהו כזה, ומישהו יחכה לכם שם ויראה לכם את הדרך...

Thestral

New member
אבל אם הם בצומת בני-דרור../images/Emo108.gif

אז זה קו 12, לא
(ייאי כל-כך כיף להחליף מידע יעיל ושימושי שאף-אחד חוץ מאיתנו לא יודע עם חבר מושבה אחרXD) אולי נכין שלטים של "אנחנו דוגים בקדימה החופשית
" ונלך להפגין ליד המועצה

Thestral

New member
כלומר-קו 12 זה אותו מסלול אבל לב"ד*

>< התחלתי לכתוב בשגיאות

צו צאנג

New member
ממ... אבל הם לא יהיו בצומת בני דרור

אם הם לוקחים רכבת
והם שאלו בקשר לרכבת אז...
ולהפגין במועצה? נהה.... בין ד'אר, דאן ד'אט... (הייתי כותבת באנגלית, אבל אין לי כוח^^)

Thestral

New member
מתי היית במועצה../images/Emo35.gif../images/Emo108.gif../images/Emo75.gif

מתי לעזזל את באיזור השיכונים
^^

I Love Paige

New member
אפשר עם שניהם, לצרכניה של כפר נטר

וזה קצה הרחוב. ואם אין אותם [כי זה יום שישי, אף פעם לא יצא לי לבדוק]-יש לי הורים. אמא שלי כבר עשתה את הנסיעות האלה מלא פעמים. :X וזה גם לא כזה רחוק מהבית שלי. 25 דקות הליכה. מצד שני, זה בשמש. אז אולי לא כדאי. :X

שניש

New member
סיכוי קלוש ../images/Emo10.gif../images/Emo56.gif

הרכבת מגיעה היישר אל ביתך
או לפחות לסביבה הקרובה

למעלה