דיכי....

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifדיכי....

אולי תבינו מהשיר למה
עד מתי
בקיץ שעבר אותך כלכך רציתי ולהשיג אותך כל פעם מחדש ניסיתי בקלות היית מסובב לי את הראש ואני עדיין הייתי ממשיכה לחשוש היה דווקא קטע נחמד,עד שבאה חברתי. והעדפת אותה,ושמת בצד... אותי ואז,סוף-סוף הצלחתי אותך לשכוח ומצאתי אהבה אמיתית שנתנה ונותנת לי כוח נהייתי מאוהבת, מאושרת עד מעל העננים האהבה הזאת, האמיתית,תמיד סידרה לי את העניינים ועכשיו, חזרת ואני רואה שוב את עניך ובדיוק כמו שהיית בקיץ שעבר, אני מביטה אל פניך אתה אומר שאתה רוצה אותי איך אדע שאתה לא משקר
בגלל כל זה, אני הולכת מבולבלת מהבוקר
אני אוהבת אותו
ועדיין מרגישה משהו אלייך... פאק
למה אני תמיד נזכרת בענייך
ואחרי כל זה... מה אני עושה
אני ממש מבולבלת
אני נמסה... אתה אומר לי שהוא לא טוב בשבילי אבל, למה אתה בטוח שאתה טוב יותר
ועל האהבה הזאת, האמיתית, שבה אני נמצאת, קשה לי לוותר... אני לא יודעת מה אני רוצה ומרגישה ומה אני הולכת לעשות... מה אני אחליט
לנסות
או, לא לנסות
אווווף, אני בדיכאון אני לא מבינה כלום, כבר התבלבלתי יותר מידי... עד מתי תמשיך לעשות לי את זה
עד מתי

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifשיר נוסף../images/Emo26.gif

אוהבת אותך אני אוהבת אותך זה מה שהתחשק לי להגיד לך היום. אני אוהבת אותך ומרגישה שאני חיה בתוך חלום אני אוהבת אותך וכשאתה איתי אני יודעת שהכל יהיה בסדר אני אוהבת אותך ולא רוצה ששום דבר בנינו יהיה בסתר אני אוהבת אותך ולא רוצה לשקר אני אוהבת אותך ומרגישה שצריכה לוותר אני אוהבת אותך ולא יודעת מה לעשות אני אוהבת אותך איך נכנסתי לבעיה שכזאת
אני אוהבת אותך ולא רוצה לשקר
אני אוהבת אותך ומרגישה משהו גם לאחר אני אוהבת אותך ולא יודעת מה לעשות אני אוהבת אותך פאק
... איך נכנסתי לבעיה הזאת

היללה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יש לי רק דבר אחד להגיד לך... ממ מ מ מ מממ מ הההההה ה ה ה ממ מ מ מ מממ מ םםםםם ם ם םםםםםם ובקיצר מהמם...
יש לי רק עוד שאלה 1... מאיזה תוכנה זה

איזה יאפה...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הייתי מורידה את התוכנה אבל כבר לא נשאר לי זיכרון...:() לא משנה..
תמיד אפשר לזרוק משו אבל 4 תוכנות ציור במחשב... גם לוקחים זיכרון... אגב שמעו משו... הורדתי פיינט שופ 7 ממזמן כבר עברו 30 יום.. ולא תתפלאו לא קרה כלום... התוכנה אצלי כבר משו כמו 50 ימים...
:{}

אל תצחקו...

כקראתי חשבתי שאת כתבת את השירים והתפלאתי שיש לך אומץ לכתוב אותם ככה בפורום האמת שאני גם כותבת שירים אבל אף פעם לא היה לי אומץ להראות אותם ואז.... ראיתי את התגובה של מטורפת עד כאב... בכל מקרה באתי לכתוב לך שאת מוכשרת חפיף

איזה חמודה!!!

טוף נו גמני לפעמים כותבת שירים... כשעצוב לי בעיקר... אבל אני כתבת גרועה...(אלא עם זה כתבות...) כי התחלתי לכתוב רק השנה...

סוריי שעוד פעם..

אבל על מה לצחוק? אם כותבים מה שמרגישים אז כל מי שצוחק לא מבין מה עובר עלייך....! אשמח אם תפרסמי שיר שלך...
חעע.... זה הזכיר לי איך שתמול התפקעתי... את ואני זה לא בסתם את ואני זה זויווג משמיים... אני ואני זה לא סתם... חעעעעע....

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifתיקון טעות../images/Emo26.gif

אני כתבתי את השירים... ויש לי אומץ לפרסם... זה כולה הרגשות שלי... תפרסמי גם את

נו זה מה שאני אמרתי...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא מפרסמת יכאני יודעת שהם לא משו כבר פרסמתי פעם... בסך הכל יש לי משו כמו 3...

Maybe Its Me

New member
למה להתבייש בכשרון??

למה את מפחדת לפרסם את זה??? כאן זה פורום נחמד,וכל שיר או יצירה תהיה עם ביקורת מתאימה אל תתביישי במה שיש לך! אם יש לך את כושר הכתיבה(ואני בטוחה שכן!) שלחי לפורום! אנחנו מוכנים לקרוא ולהגיב בכיף
אז לא להתבייש! הילה את נהדרת! אהבתי את השירים ואת התמונה!! חבל שאין לי מספיק זכרון במחשב המת הזה לתוכנה כזו.. הוא לא ישרוד עוד תוכנה
בכל אופן,יש לך כישרון! :)

הילה..

את כותבת מעולה מאוד אהבתי והאמת שאני לא אוהבת להראות מה אני כותבת כי אני לא אוהבת שיודעים מה אני מרגישה ומה אני חושבת אני בדרך כלל לא מספרת את מה שאני כותבת ובגלל זה אני לא מראה את מה שאני כותבת..

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

את לא צריכה להתבייש... תראי את ההרגשות שלך ואנשים יבינו אותך יותר...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif טוף נו הילה צודקת..../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

פעם ראשונה בחיים שלה....לא סססססתתתתאאאאאאאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם טוף אני חושבת שאת יכולה להראות לכולם את הרגשות שלך... כל אחד כותב לגבי משו אחר...
מה שהוא מרגיש...
ואפחד לא מכיר אותך פה אז אפחד גם לא יצחק עלייך... אני מציעה לך לחשוב על זה... ובינתיים הנה אחד משירי הגרועים.חחחחעעעעעעעע... (אל תשימו
השיר נכתב עוד ממזמן...
) כשאני לבד, הדמעות עליי משתלטות. כשאני לבד, הדמעות ממני פורצות. כשאני לבד, אני לא איתך. כשאני לבד, אני לא שמחה. מה אתם אומרים

כי...

אני לא כותבת טופ כל כך.. וגם התחלתי לכתוב בסוף השנה... כתיבה זה לא ממש התחום שלי... רק ציור...! אני אפרסם לכם אחר-כך ציור...

השתכנעתי...

זה לא שאני מפחדת שיצחקו על מה שכתבתי פשוט אני לא אוהבת שידעו מה אני מרגישה אבל הנה שיר שלי... סוד... יש לי סוד קטן וכואב סוד קטן שהורס לי את הלב אני רוצה לצעוק לך שאני פשוט אוהבת אותך והמילים עוד שניה מפי יוצאות אך פתאום הן משתתקות הרי אסור לגלות סודות ואני משתיקה את הרגשות מביטה לשמיים ולים הסוער מנסה לחשוב על אחר אך הים לוחש בשקט את שמך והלב בלי קול קורא לך בוא תושיט לי יד ונהיה יחדיו לעד אני רוצה להיות לידך להרגיש את עורך להביט בעיניך ולטעום את שפתיך אך אסור לגלות זה סוד סוד שאיני יכולה לשמור עוד

ואאאאאאאאאאייייייייייייייייייייייי!

איזה שיר יאפה!!! אני לא מאמינה את כתבת? וואיייייייייייייייייייייייייי לך יש כישרון.. פרסמי עוד...!!!!! יהיה לי מה לכתוב שנה הבאה ביומן...;)

למעלה