א-ה-ב-ה-

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifא-ה-ב-ה-../images/Emo23.gif

שירשור שירי אהבה שאתם מזדהים איתם, או, שירים שמזכירים לכם את אהובכם, או שירים שאתם אוהבים... ת-ת-ח-י-ל-ו-

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifLosing Grip

שיר מ-ד-ה-י-ם של אבריל לאבין
Are you aware of what you make me feel, baby Right now I feel invisible to you, like I'm not real Didn't you feel me lock my arms around you Why'd you turn away? Here's what I have to say I was left to cry there, waiting outside there Burning with a lost stare That's when I decided Why should I care 'Cuz you weren't there when I was scared I was so alone You, you need to listen I'm starting to trip, I'm losing my grip And I'm in this thing alone Am I just some chick you place beside you to take somebody's place When you turn around can you recognize my face You used to love me, you used to hug me But that wasn't the case Everything wasn't okay I was left to cry there, waiting outside there Burning with a lost stare That's when I decided Why should I care 'Cuz you weren't there when I was scared I was so alone You, you need to listen I'm starting to trip, I'm losing my grip And I'm in this thing alone Crying out loud I'm crying out loud Crying out loud I'm crying out loud Open your eyes Open up wide Why should I care 'Cuz you weren't there when I was scared I was so alone Why should I care 'Cuz you weren't there when I was there I was so alone Why should I care If you don't care then I don't care We're not going anywhere Why should I care 'Cuz you weren't there when I was there I was so alone Why should I care If you don't care then I don't care We're not going anywhere

חיפשתי אותך

חיפשתי אותך חיפשתי אותך חיפשתי לא מצאתי כשקראתי בשמך, צרחתי לא ענו לי אהבתי אותך אך לא אהבת נישקת אותי שיחקת סתם פגעת ידייך היו על גופי איזו צמרמורת כשידייך ליטפו את ידיי אני זוכרת כששפתייך חילקו נשיקות לשפתיי וכשהרגשתי את גופך מעליי אך כשחיפשתי אותך כשחיפשתי איפה היית? כשקראתי בשמך, כשצרחתי לא ענית כשאהבתי אותך איפה האהבה שלך נישקת אותי הייתי רק שלך חיפשתי אותך חיפשתי לא מצאתי קראתי בשימך צרחתי לא ענו לי אהבתי אותך.... אך לא אהבת נישקת אותי, שיחקת סתם פגעת זה שיר שכתבתי ממזמן.. בתחילת השנה...=)

זה סתם מצאתי... ומתאים לי...=)

אתה לי: אתה לי מלאך שאותך אוהבת כל כך אתה לי חיים שממלאים אותי מבפנים אתה לי כוח ואת זה אף פעם לא אוכל לשכוח אתה לי אור איתך כל מכשול אוכל לעבור אתה לי אל שאני עושה טעות אתה תמיד מוחל אתה פשוט כל מה שאי פעם חלמתי עליו ואותך תמיד תמיד אוהב... חכו חכו אמשיך לרחוש על האניטרטנט... ואמצא עוד!!

התאבות חדשה!

התאהבות חדשה ליבי שביל חדש סלל שביל מצופה כולו זהב החלטתי ללכת בעקבותיו פשוט צעדתי אחריו השביל הוביל אותי אלייך לאט לאט כבשת את ליבי את האבה הנכזבת עקרתי מתוכי אתה מילאת את נשמתי באהבה חדשה ופיזרת עליה פרחי שושנה עכשיו לנשמתי יש ריח חדש ריח של משהו מתוק כדבש סוגדת אני לך מכל הלב על כך שלא נתת לרסיסי ליבי להישבר יותר להפך- רק עזרת לי לחברם מחדש התאהבתי בך- במושלם

מאוהבת...!

חושבת עלייך כל דקה בשעון כל שנייה שעוברת מתגעגעת המון כל כך כיף לאחוז בידך לראות בעיינך את אהבתך לדעת שאותי אתה רק אוהב זה מחמם לי את הלב כשעצוב לך יש לי מין צביטה בלב רוצה שאף פעם לא ניפרד יושבת ומחכה לטלפון ממך והכל פשוט בגלל שאני אוהבת אותך

רוצה אותך!

חושבת כל היום עליך ומדמיינת את פניך מה אתה עושה עכשיו ואיפה אתה נמצא רוצה להיות עכשיו רק איתך שניהיה לבד מרוחקים מכולם על אי קטן בסוף העולם נשכח מכל הצרות והבעיות וניחיה ללא דאגות ניהיה ביחד לעולמים ויפריד בינינו רק אלוהים!!! כל השירים מוקדישים לגיא..!!! חולה עלייך מאמוש!!! נשמה שלי!!!!! חיים שלי! ואיי עוד לא נמעסתי עלייכם????? אממ.... חוץ מהראשון! כי הראשון היה מוקדש ליקיר..פעם...חעעע

PEACE FOR ALL

New member
צליל מכוון / יצחק קלפטר

בואי הנה, בואי לכאן אני שולח לך צליל מכוון אחרי שנים של חוסר וודאות בואי הנה אל המילים אל הקצב, אל הצלילים מספיק חלום, הפכי למציאות - כשעץ בגן מלבלב זה לא כואב להתאהב לכן - עומד ומנגן בואי הנה, בואי איתי כל כך פשוט להיות מעשי נצא ביחד, בטח נהנה שוברת לבבות קטנה אני שבור ללא תקנה וזו סיבה מספיק טובה - אז בואי... כשעץ בגן מלבלב... בואי הנה, בואי לכאן אני שולח לך צליל מכוון אחרי שנים של חוסר וודאות שוברת לבבות קטנה אני שבור - וזו סיבה מספיק טובה אז בואי, כן בואי... חבר שלי לשעבר הקדיש לי את השיר הזה אחרי שנפרדנו... נפרדנו בגלל שלא הייתה לנו ברירה אחרת, לא מרצון (סיפור ארוך.....)! והשיר הזה ממש גורם לי לבכות עכשיו בכל פעם שאני שומעת אותו..

למעלה