../images/Emo41.gif../images/Emo244.gif../images/Emo41.gif

שמחה לבשר לכן שאחרי הריון בסיכון ארוך וקשה מאוד, ביום כיפור 28/09/09 אחרי 26 שעות בחדר לידה וניתוח קיסרי חרום בסופם, ילדתי את האוצר שלי. אני מקצרת מאחר ועדיין מחלימה מהניתוח וקשה לי לשבת מול המחשב מאחלת לכל המנסות שהשנה ב"ה תאחזו באוצר משלכן, שתהיה לכולנו שנה טובה עם בשורות טובות אמן

טוליתי

New member
מזל טוב, מקסימה../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

עברת המון וכל כך היה מגיע לך שהסוף יילך בקלות... אני מקווה שאט אט תרגישי טוב יותר. שולחת לך
להחלמה מהירה, ומאחלת לך שתגדלי את הנסיך הקטן בנחת ובשלווה ואושר אינסופי

מזל טוב ((:)

ארץ דימיוני מתוקה מזל טוב את אמא קודם כל שתחלימי במהרה ותרגישי טוב ואוו נשמע שעברת לידה ארוכה... העיקר שאת וחמוד בסדר ובריאים שיבערו עליכם ימים מלאים בשמחה ואושר

../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

דימיונית יקרה נשמע שהיה קשה אבל התוצאה בוודאי משכיחה הכל
המון המון
יקרה
תהני ממנו והחלמה מהירה
נשמח לראות תמונות

מזל טוב

מזל טוב יקרתי.... העיקר שהכל עבר בשלום. החלמה מהניתוח תנוחי וווואואואואואואו את אמא איזה כייף איזה אושר.. תנוחי בכל הזדמנות. ... משתתפת באיחולים שהשנה כולנו נקבל את המתנה הנפלאה שנקראת תינוק ..... נשיקות והמון המון מזל טוב

מזל טוב אמא ../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif

תרגישו טוב!
איזו בשורה משמחת על הבוקר
רק נחת מהילד והרבה בריאות!! שנה טובה!

אהובה שלי...../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

המון המון מזל טוב, שתדעי רק נחת והמון המון בריאות, הוא פשוט כ"כ מקסים, אין מילים בפי, מתרגשת בשבילך, את תהיי אמא מדהימה... אוהבת אותך בובה ושוב, הרבה הרבה מזל טוב להולדת הנסיך המקסים ...

זואילי

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לשנים ארוכות של אושר ונחת והמון המון אהבה

מירית117

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הגשמת חלום - את אמא
שתהיה החלמה מהירה ושפע ברכות מי יתן ותדעי רק ימים מאושרים ומהנים עם העולל הקטן

../images/Emo49.gifמתוקה

בדיוק אתמול חשבתי עלייך ועל זה שאנחנו באוקטובר ואת תכף אמורה ללדת, אז המון המון
וגידול קל.
|הלון| ואגב, יש לו כבר שם לאוצר?

annabell Lee

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

המון המון אושר ובריאות. החלמה מהירה וקצרה. מה השם הנבחר?

ניראה לי

שדימיוני שלנו קצת עסוקה בלהיות אמא ועל כן ארשה לעצמי לספר, ששם הילד הוא עומרי.. מקווה שבקרוב דימיונית יקרה תסתגלי לכל השינויים החדשים בחייך ויהיה לך זמן גם לנוח וגם קצת אינטרנט.. נשיקות...

איתנים3

New member
מזל טוב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הרבה אושר ונחת

לולי72

New member
איזו בשורה משמחת ../images/Emo13.gif

מאחלת לך
ושתהני ממנו ותזכי לאושר, אהבה, נחת ובריאות

../images/Emo51.gif בנות

ותודה למבוהלת - שמו של האוצר הוא אכן עומרי (והוא בהחלט אינתה עומרי = החיים שלי)

למעלה