ושכחתי../images/Emo163.gif שאלה לד"ר זוזו../images/Emo22.gif

אסטרוגן יכול לגרום לגדילתה של האנדומטריומה?

זואילי

New member
אסטרופם, פרוגינובה

THE SAME SHIT יש לך ברירה אחרת? אז נושמים עמוק, בולעים את החרא ולוקחים משכך...

g a l i 2 6

New member
מייקי ../images/Emo201.gif

אוי איזה באסה גם אצלי אחרי שהתחלתי את הטיפולים צצה אנדומטריומה חדשה קודם בצד שמאל שלא היה קיים בכלל לפני הניתוח הכל היה בצד ימין ואחר כמה חודשים בצד ימין ומאז הן קבועות בקושי גדלות וקטנות והן פשוט שם ואני ממשיכה בטיפולים עד שאנצח אותם! שתיהן כרגע בגודל 3 ס"מ אבל כשהימנית הגיעה היא הייתה גם אצלי 4 ואז נכנבתי לדיכוי של חודש וחצי היא ירדה והמשכתי הלאה ומאז טפו טפו היא לא חזרה למימדיה את מתחילה טיפול בקרוב? את על דיכוי? אמן ואמן שהטיפול הבא יצליח וההריון ירגיע אותה ויקטין אותה או אפילו יעלים אותה....

התחלתי אתמול טיפול

לקראת החזרת מוקפאים. ולא הייתי בדיכוי מאז מרץ... אלא אם כן הדקא' של הפרוטוקול הקודם נקרא דיכוי, אבל לא נראה לי. גם אצלי עכשיו היא בצד שמאל והקודמת בניתוח הראשון הייתה בימין. תודה ובהצלחה גם לך

g a l i 2 6

New member
ו...יום הולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

רק עכשיו נפל לי האסימון המון מזל טוב יקירתי מי ייתן ותזכי להגשים את אימהותך השנה ואת כל אשר תחפצי גלי

איתנים3

New member
מזל טוב מייקי../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך... ויותר!!!! תרגישי טוב, שולחת חיזוקים.. יום הולדת שמח!!! :):):)

אני לא מבינה רמזים כנראה ../images/Emo3.gif

אבל אני פטורה עדיין בשלב זה לא?
מייק
שיתגשמו כל משאלות ליבך עוד השנה

מירית117

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

לעוד מלא שנים נפלאות , שיהיו רצופות בארועים משמחים, מי יתן ולקראת השנה החדשה תקבלי ליום ההולדת כל מה שליבך חולם עליו

הגולשת3

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מקווה שבקרוב תקבלי את המתנה שאת מייחלת לה מלווה בבריאות טובה
תשמרי על אופטימיות למרות הכל....

gui1

New member
מיקוקוקה

מזל טוב ליום הולדתך שתזכי ותפרי ותפרחי ותזכרי שגם הרופאים הם בני אדם ולהם רגשות שמשפעים על המחשבה שלהם והפעולות שלהם ואת הרופאה הכי טובה של עצמך אז הקשיבי לעצמך ביום הלדתך בפרט ובחיי היומיום בכלל נשיקות חיבוקים נב יכולת לקבל כרטיסים מופע של שלום חנוך עליי אם רק היית מציצת

galim29

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo124.gif../images/Emo23.gif

מצטרפת לכל האיחולים ומקווה שתתקבלי את שה-
מבקש במהרה...

למעלה