../images/Emo41.gif../images/Emo244.gif../images/Emo41.gif

היום בבוקר עשיתי מעקב זקיקים וקיבלתי מתנה נהדרת ליום ההולדת
נחשו מה
.....
אנדומטריומה חדשה דנדשה בגודל של כמעט 4 ס"מ
בחודש יולי לא היה כלום והיום היא כבר בגודל כזה
וזה כנראה ההסבר לCA125 שעלה
מעניין לאיזה גודל יביא אותה הטיפול הנוכחי אם לא יסתיים בתוצאה הרצויה.... את האמת מרגישה שכבר נעשתי אדישה לכל המחלה הזו
כבר לא מרגישה צורך לרוץ לרופא, לא מרגישה צורך להתעניין ולחקור יותר מידי, מה כבר אפשר לעשות? מה יהיה לרופא להגיד לי? אין מה לעשות וצריך לחיות עם זה

אוי מייק ../images/Emo201.gif

אין לי מילים... שונאת את האנדומטריומות האלו שצצות בלי התראה מוקדמת... הלוואי ותיעלם מעצמה ותקבלי את ה
האמיתית בסוף הטיפול...

מייקוש מתוקה

כמו שדימיוני אומרת ...הלוואי ותיעלם מעצמה.. אבל...תפקחי עין עליה.. בהצלחה מאמוש..

annabell Lee

New member
יודעת מה..

כל הכבוד על הגישה החדשה כי באמת שאנו צריכות ללמוד לחיות עם זה..ושוב..שיהיה לך יומולדת הכי שמח בעולם.....ובואי לשחק איתי פליז...

נו.... ו...

קודם כל תודה לשתיכן
. אבל אף אחד לא שם לב לרמז העבה שהוספתי לעדכון
יש לי היום יום הולדת

זואילי

New member
אוחחח, אנחנו גרועות!!! ../images/Emo88.gif

מקווה שחגגת היום ופינקת את עצמך באיזה שופינג מטורף. הייתכן שלפני שנה חגגנו יחד??? כבר?? מייקי, מאחלת לך את כל מה שאת מבקשת לעצמך, עם אקסטרא בריאות ואושר

יופי ../images/Emo70.gifיופי ../images/Emo70.gif

ככה שכחת אותי
צוחקת צוחקת
תודה על האיחולים יקרה
היה לי יום ארוך, עמוס ומעייף
התחיל במעקב והמשיך בקורס מהעבודה עד שעות אחה"צ המאוחרות. חזרתי הביתה עייפה ומותשת ובערב יצאתי לחגוג עם המשפחה בבית קפה
.

זואילי

New member
בטוח בטוח שזו אנדומטריומה?

כי הטכנאיות שם... לא ממש סומכת עליהן. מקווה שלא תזדקקי לבדוק אותה עכשיו במרפאת האנדו

תראי את מכירה אותי

אני נוטה לסמוך על מה שאומרים לי. והיא הייתה כל כך בטוחה, גם הגודל מרמז על כך שזו ציסטה ולא זקיק. והעלייה במרקר בחודש אוגוסט אחרי המחזור של הבטא השלילית. ועכשיו נזכרתי שבניתוח הראשון אמרו משהו שראו מוקד קטן התחלה של ציסטה על השחלה השמאלית ומכיוון שהייתה עדיין קטנה מאוד לא נגעו בה. ואחרי כל הדיכויים הארוכים היא לא נראתה יותר. אז כנראה הפסקת הדיכויים גרמה לה להתפתח. כך שהכל מסתדר לי. נמשיך לראות במעקבים הבאים מה קורה איתה. מרפאת האנדו? אחרי הטיפול הנוכחי אשקול ביקור מעקב. בכל מקרה אין מה לעשות...

למעלה