תכנית 5

avivavvv1

New member
בקי ודני אחחח

חבל שהם עפו אני חושבת שבית האבות יכל ללכת הביתה מי שלא מבין זאת ניצה ובוריס מסכן אבל היא מה יש לה לחפש שם? דני הוא המורה שלי וחבל שהוא הלך אנה המורה שלי והיא נשארה יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

guan yin

New member
הגיע הזמן - רק חבל על דני ../images/Emo70.gif

מסכימה לחלוטין....למרות שלטעמי היא הייתה צריכה ללכת לפני שתי תוכניות. זה נראה כאילו דני יוחטמן עמל קשות על מנת לפשט עבורה את כל הצעדים ולא לסבך אותה יותר מדי. חבל שלא נראה אותו רוקד יותר, הוא מצויין! עכשיו התחרות באמת קשה....

lolita205

New member
בקי גריפין.

יש בקי עפה =) ד"א. אני רואה את התוכנית בקביעות וגם נכנסת לפורום וקוראת הודעות אבל הפעם הייתי חייבת גם להגיב. בקי רקדה בכלל לא יפה. היא תמיד נראית כאילו היא לא נהנת מהריקוד והיא עושה את מה שהיא צריכה. היא אפעם לא נראית מאושרת בריכוז אלא רק מתרכזת בזכירת הצעדים. וגם כל תוכנית היא התנדנה והייתה מועמדת לסילוק... בתור צופה קבועה של התוכנית אני ואמא שלי מאוד שמחנו שהעיפו אותה. היא לא רקדה בשביל הכיף... היא רקדה בשביל התוכנית.!

ToXiC TeaR

New member
צודקת

רק שאני חייבת לתקן אותך.. היא לא רקדה בישביל הכיף היא רקדה בישביל הכסף.. את חושבת שהם עושים את זה לגמרי בחינם? ברור שמשלמים להם סכום כסף מכובד על השתתפותם בתוכנית.. אני לא חושבת שאף סלאברטי יעשה את זה סתם בישביל תרומה שהיא היא לא הכי חיונית.. מה זה ספרי אומנות?? זאת תרומה חיונית? שיתרומו כסף.. לא ספרים.. אולי אז זה היה הגיוני שהם היו עושים את זה בישביל התרומה אבל אני חושבת שהם כן מקבלים כסף על התוכנית הזאת..

לא נראה ללי שהם מקבלים על זה כסף

ב. בקי ודני באמת השקיעו , יש להם כימיה בריקודים ולפי דעתי היו צריכים להעיף את סמי ואנה למרות שתגידו לי מה אני מבינה בגלל אנה ולא בגלל סמי

krekero

New member
יואווו

פחדתי שאורון ואליענה לא יצליחו... אבל זה ברור משהם יצליחו... טוב אני מצטטת: " היא כמעט יותר טובה ממנו..." זה משפט כל כך נכון... סתעעעעם אורון הרבה יותר טוב מאליענה אבל אליענה רוקדת מהמם יחסית למישהי שלא למדה ב... אתם יודעים... קיץ קץ מוצ'לם!!!!!!!!!!!!!!

Dark Force

New member
ניצה../images/Emo99.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

רואים שניצה עושה שם כיף, רואים שהיא פשוט נהנית מכל צעד. מה שכיף בעצם, זה לראות אותה מחוייכת, ולפעמים ברגעי משבר- הקול שלי הלך לניצה.

Savage Darkness

New member
בקי נראית כמו

קרש גיהוץ כשהיא רוקדת... מתחילת התוכנית אמרתי שבקי גריפין ושירז טל צריכות לעוף... אורבך רוקד נחמד. אין לו את זה, אבל הוא למד לשחק עם הבעות הפנים - שזה מאוד חשוב. מעבר לזה - רואים שהוא משקיע. רקדן או לא - הוא רציני. לפי דעתי אליענה ואורון ישארו בסוף...

../images/Emo26.gif

ברגע שראיתי שניצה מתמודדת חשבתי שהקהל יעיף אותה על ההתחלה [בגלל גילה] אבל להפתעתי ושמחתי נראה שאוהבים אותה ובצדק כי באמת כיף לראות אותה, רוקדת, צוחקת וגם כועסת
go ניצה

טלללוש

New member
איתן נשמתי

אין עלייך יא מהמם... למרות שהריקוד של הסמבה היה הכי פחות מוצלח שבוע הבא הוא יפציץ ובגדול! זכרו מה אמרתי... אז כולם- להצביע8!

מאמיי א6ת צודקת תכנסי

מאמי אם את אוהבת כולכך את איתן תצביעי לו כדי שהוא לא יעוףף כי יש מצב גדולל שהוא יעוף מהתוכנית ואני לא רוצה
תצביעי לו למספר 8 וגם לחביבי הקהל מאמי

Palmer3

New member
איתן ודורית...סיפור אהבה?

רק בגלל זה הצבעתי להם.. הריקוד שלהם..ואני אצטט את קלוד דדיה המלך: "איפה הסמבה?"... נכון שזה פשוט קורע איך שאבי קושניר כל הזמן יורד עליהם..עם כל הקטע שלה טלנובלה יואו נשפכתי.. בתוכנית הראשונה הבדיחות שלו היו חלשות והטקסט והבדיחות פשוט השתפרו.. נ.ב. נכון שקלוד דדיה נראה טוב? ואיזה עיניים יפות יש לדורית.. ואנה סקסית בטירוף. אמרתי את דברי.

קלוד דדיה באמת נראה מעולה!!!../images/Emo99.gif

דווקא אתמול שמתי... הוא נראה טוב מאוד!

מאמי כנסיי

מאמי נכון את צודקת רצחח אמת איפה הסמבה אבל בשאר התוכניות הם רקדו יפה גם אליענה רוקדת פצץ... ובבקשה ממך תצביעי לאיתן הוא צריך תקולות שלנו .. אני לא רוצה שהשווה הזה יעוףףףף

Yeara Kingdom

New member
דניס../images/Emo99.gif

הבנאדם חיית מין מטורפת! אני רואה את זה ר-ק בגללו. האמת, שכל העסק של הריקוד מתחיל להיות נחמד מיום ליום. טנגו לשלטון!!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifנו הגיע הזמן שבקי תעוף לא?!?

אגב אני חדשה פה...
וול היה מעניין היום כולם נתנו באמת ביצועים טובים,
לא אהבתי את הריקוד של ניצה ודניס ( במיוחד מהצד של ניצה שאול משו שם לא הסתדר לה עם הסמבה היא הייתה פחות טובה...
) הפייבוריטים שלי סמי ואנה נשארו
וכבר אמרתי שטוב שבקי גריפין התעופפה?!?
בקשר לקושניר - הבן אדם הזה קורע, נשפכתי מממנו היום בתכנית, הוא גדול ומצחיק, יש לו יציאות כאלה הזויות...

למעלה