GossipKid

New member
האלופה 3- התדרדרות או סגירת מעגל?

אחריי כל כך הרבה פרקים חדשים של האלופה בעונתה השלישית, ואחריי כל כך הרבה הודעות על זה, אני רוצה לפתוח דיון אחד שירכז את זה ויכריז בסופו של דבר- האלופה 3 היא סדרת דרמה איכותית או טלנובלת שהולכת ונהיית גרועה?
מה דעתכם? הגיבו עכשיו!
ובכן, מבחינת התקדמת העלילה אנחנו מרוצים, נכון?
העלילה מעניינת, זה ללא ספק. לא אמרנו מקורית, שונה, צעירה, מרעננת, שווה- אמרנו מעניינת! מהירות התקדמת העלילה, הבנת התוכן על ידי הקהל, מעבר בין סצינות-
מעולם לא ראיתי כשלון כזה בנושא הזה, ראו עונה ראשונה כדי להבין מהו תוכן איכותי. הכל מתקדם מהר מדי לטעמי ובלי קשר מוסבר. התקדמות הדמויות עד עכשיו
הכל נראה הזוי, לא קשור... חלק מהדמויות האהובות נעלמו, חלק מתו והתירוצים לא הגיוניים... אנחנו נשארים עם אוף אחד גדול על הפנים בכל פעם. מהאיכותיים באמת אנחנו לא מקבלים את הזמן המסך המספק שהיינו רוצים, והדמויות נראות ממהרות ולא מושקעות מי יודע מה העונה. גם כל מה שנעשה פשוט לא ריאלי. טיב הסצינות
הבמאי יודע את העבודה שלו מעולה. הבעיה כאן הן לא הסצינות, לא איך שבונים אותם ומה שמשקיעים בסצינה- כל הצוות משקיע את כל כולו מלבד התסרטיאים. בסך הכל הסצינות נראות בסדר גמור+, שוב חסר קצת חיבור למציאות. ויש הרבה רגשנות, שזה נחמד... אבל גורם לי להתגעגע למיטל. הרבה דברים קורים סתם כי זה נוח לטבע או סתם כי בא להם. טיב התסריט
איקס אחד גדול! התסריטאים, או שזוממים מזימה לשעמם אותנו למוות, או שחטפו מחלה שמחקה להם את הזכרון. פרטים נשכחו, סיפורים הוכנסו בכוח וללא קשר,ורמת הדיבור של הדמויות מתדרדרת. גם הרעיונות מאחורי הדמויות והסיפור שלהם, כל כך שטחי ורדוד. אין, אין את הלב שהיה בעבר. התסריט מאולץ כל כך, סוג ז'. נראה כאילו הוא מועתק מאיזה טלנובלה ארגנטיאית שמורחת אותנו. אנחנו לא אוהבים כאלה. חוץ מזה, נראו כאילו כל התסריטאים לקחו ללב ורחוק מדי את השם "המשחק האחרון" כאילו כל פרק הוא אחרון ולא באמת אחרון, כאילו נותנים לנו את הרגע הכי מותח וטוב שהיה אי פעם- והופ, הוא נעלם ומוצאים איזה הסבר מפגר. דמויות מהעבר- איפה אתן?! כל כך הוספתן. השחקנים
השחקנים מדהימים. משקיעים מנשמתם- במיוחד מירב ועופר. יש פה ושם נפילות, אבל נעים לצפות בדמויות ובשחקנים משחקים אותם. למרות שנראה כאילו אין להם זכות וטו, כי אם הייתה בטוח שהסיפורים לא היו מתדרדרים ככה. מוזיקה ורקע
צמצמום בדברים מקוריים, שימוש יתר בשירים (משעמם נורא, בכלל לא מוסיף) אבל הסטים נראים טוב יחסית- יורת כמו סטים הוליוודים מזויפים או משהו. כמו פארודיה, הסטים לא נראים כאילו הם חלק מחיי אנשים מה שאמור להיות בטלנובלה- הרגשת שייכות והזדהות שלנו עם הדמויות במקום שבו הם נמצאים, משהו שיכניס אותנו לאווירה. מציאותיות, דיוק בפרטים
התסריטאים לא בדקו עובדות בשטח, לא חקרו, לא עשו עבודת מחר לעומק סביב סיפורי המסגרת של העלילה, וחבל... הרבה דברים קורים ללא הגיון. את התסריט לסל וחסל. בסופו של דבר, אני מתגעגע לעונה הראשונה. העונה השלישית, לדעתי, פחות טובה. אני מת על העלילה ומצפה בקוצר רוח לראות מה יהיה בהמשך, אבל האיכות כבר לא משהו. יש לכם עוד? תוסיפו בתגובות !*
מה יכריע העם?

GossipKid

New member
*סגירת מעגל-

הכוונה שהעונה הזאת פשוט סוגרת לנו מעגל אחריי שתי עונות מעולות, ובמקום לתת "וואו" הם סתם נותנים משהו רגיל שכבר לא מרעיד אותנו וחבל. בסופו של דבר, כן, העונה היא סגירת מעגל( עדיף על התדרדרות
)

EFRATY10

New member
לא תארתי לעצמי שבהרמן יש גם צד מניאקי.

בתור עורך דין הוא די מניאק.אפילו ליאן נראתה מרחמת על סער בסצינת הסיום.

DjALIEN

New member
נראה לי שהיא הדרדרה

כי אפילו בסגירת המעגל סדרה אמורה להיות מעניינת. יש חלק מן הדברים בסדרה שלא קשורים אחד לשני.כאילו מישהי שכתבה ת`תסריט שכחה מהיה באלופה 2 וגם לא ימציא משהו היגיוני.

לדעתי היתה התדרדרות קלה

המציאו יותר מידי סצנות הזויות ולא אמינות היו צריכים להוריד קצת במינון של האירועים הדרמטיים כדי שתהיה יותר אמינות מקפיצה את הדיון המענין:

אני חושב שהעונה הזו די מיותרת

קשה כבר למשוך את הצופים מהעונות הראשונות אז ממציאים כל מיני דרמות חסרות תכלית אני נשאר בשביל הנשים היפות

vanilla maple

New member
אני עדיין מנסה לפענח מה קרה לבן של סמדר

אחרי שירה בגושגיצה או איך שלא קראו לו הוא נעלם ורק יודעים שהבעל של סמדר יש בכלא (לא זוכרת איך קוראים לו)

vanilla maple

New member
נכון, כל הכבוד על הזיכרון

אבל אני דווקא התכוונתי לבן שלה אדי.. (זה שכמעט היה לה רומן איתו)

vanilla maple

New member
ממש נוסטלגיה

אבל אשלי כבר בעונה השנייה לא השתתפה, מי עוד היה ושכחנו?

למעלה