שלום...

s h e e p i t

New member
עדי כפרע

טוב אני אני אביא סווטשרט ואקווה לא לקפוא מקור אתה יוצא? נראה אותך שם?

a d i 111

New member
אין מצב

הטיול הוא בחצר האחרוית של המועצה שלנו (אפילו ישנים בדישון!!!), אבל לא מוציאים ילדים מהמועצה כבר 4 שנים לטיולים בקיץ, לא פלמ"ח לא בעקבות... כלום חבל מבואות חרמון האימפריה בשקיעתה....

poisonit

New member
פארק הירדן לא קרוב בכלל לחרמן!!

יש שינוי ענק בחום בין הכינרת לצפון רמת הגולן וחרמן.

כחילה

New member
נצל"ש

מישהו יודע אם זה נכון שהעבירו את הכיף פעילים שאחרי המד"מים\מש"צים מחוף לבנון למקום אחר?

t h e windman

New member
נדמה לי שזה נכון...

ושהעבירו את זה להדסה נעורים או אחד מהמקומות האלו. לא ברור בכלל מה יעשו שם, אבל בעיקרון זה כבר לא בחוף בגלל שאסור מים, ים וכ'ו.

אם אני לא טועה זה יהיה בנווה הדסה

הולכים לעשות שם כל מיני מתחמים כמו שנטיפי, מתנפחים וכדומה. ממתי ולמה אסור ים? מה ההבדל בין ים לבריכה [יש בריכה בכל המקומות שהקורסים בהם]?

אמור זה שם של דג../images/Emo3.gif

סתם לא]; הממ כן.. הייתי אמורה ליסוע לפלמח אבל ביטלו לי ברגע האחרון [שני בערב] כי היו צריכים לצמצם עד המינימום אנשים שיצאו... אז..
טובנו - עוד 3 ימים בבית לאגור כוחות [ולחדש ת'קול
] למדמים!

t h e windman

New member
הצופים....

כן, העניין עם הים ולונגל וכ'ו, עד כמה שהבנתי הוא הודות לאחינו הצופים. היות וכבר שני ילדים שלהם טבעו, אחד בכנרת ואחד בבריכת הקצינים, יש כללים מאוד מחמירים לגבי טיולים ופעילויות לקבוצות גדולות במקומות כאלה. מה שאומר שצריך להשקיע הרבה יותר כסף לעוד מצילים, חובשים, ביטוחים וכ'ו אז כבר לא משתלם לעשות את הכיף פעילים בים\לונה-גל.

נ ו ם

New member
אתה יודע אולי באיזה בריכת קצינים ?

כי בבריכת הקצינים שאני מכירה ממש קשה לטבוע (אבל אני יודעת שיש כמה..)

t h e windman

New member
אני ממש לא יודע באיזה מהם.

וגם באחת שאני מכיר לא נראה לי שכל כך אפשרי לטבוע, אבל כידוע, אם מספיק כישרון אפשר לטבוע גם בשלולית.

foofi

New member
לי אמרו שבאמת הולך להיות שם מתחמים

של כל מיני דברים... די מאכזב... באמת עדיף כינרת!

s h e e p i t

New member
../images/Emo41.gifמחנה פלמ"ח../images/Emo41.gif

אוקיי מכיוון שרק לפני כמה שעות הודיעו לי שאני יכולה לצאת אז... לאן נוסעים? ואיפה ישנים? צריך להביא משהו מיוחד מהרגיל? נראה לי שזהו פשוט לא רציתי שזה יהיה כמו שהיה לי במחנה שבוע שעבר שבאמצע הנסיעה הלכתי קדימה לשאול את אחת הגרעינריות לאן נוסעים. תודה

s h e e p i t

New member
עוד שאלה

יש למישהו מושג אם יש במקום מקלחות [ולא, אני לא חיה באשליה... במחנה של ד-ו היו מקלחות]? השאלה אם בעצם יש טעם להביא מגבת,כלי רחצה וכו' אם יעלו לי עוד שאלות אני אחזור אליכם.

את כמו חניך בעייתי עם כל השאלות

האלה חניכות שלי במחנה פסח התחילו לשאול אם יש איפה לכבס את המכנסיים שנורא התחלכלכו

למעלה