שלום...

מישהו יכול להסביר לי קצת מה הולך

להיות במסע פלמ"ח? אני מדריכה ולא יצאתי להכנה...אמרו לי שהולכים כמועצה אחת ואני לא יודעת מה אני צריכה להכין וכאלה.... תודה מראש =)

MastoolaGirl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif שלום...

אני יוצאת עוד יומיים לבעקבות ורציתי לדעת (אם מישהו יודע) עד כמה קר בלילות... שנה שעברה (בפלמ"ח) קפאנו מקור... פשוט אף אחד לא חשב שיהיה קר בלילה... אבל לא היה קר
היה קפוא... אז כמה קר בלילה??? כמה דברים ארוכים וחמים צריך לקחת??

fresh mishmesh

New member
בעיקרון בלילה הראשון ממש קר

כי ישנים על החרמון... בלילה השני קצת פחות, את יכולה להביא לך משהו חם, אבל זה לא ממש קריטי... בקיצור, המלצתי היא מכנסיים ארוכים וסווצ'ר (אפילו רק מעל חולצה קצרה) ללילה הראשון- זה מספיק...

צמומלץ גם כובע

כדי לכסות על האוזניי, כי אחרת הרוחות המתועבות ייכנסו לך לאוזניים ולא יתנו לישון.

fate spinner

New member
כמה קר??. ממש קר. במיוחד בלילה...

הראשון. ממולץ להביא בגדים חמים כי באמת ממש ממש קר (וביום ממש חם דרך אגב)

poisonit

New member
כאחת שגרה ליד החרמון

אני אומרת שממש קר עכשיו!! בעיקר בלילה ויש רוחות. לקחת בגדים חמים לילה!!! זה ממש חובה.

אולי זה רק אני אבל...

ב2 לילות הראשונים קפאתי למוות. הייתי עם 4 מכנסים ארוכים ו6 חולצות ארוכות בתוך שק שינה ופשוט לא נרדמתי בגלל שכאבו לי העצמות מהשקשוק מקור... אני ממליצה על שק שינה איכותי ומחמם מה שלא היה לי.... והרבה שכבות ושקיות חום גם יעזרו...

s h e e p i t

New member
מה קר../images/Emo35.gif

היינו שבוע שעבר במחנה בצפון [פארק הירדן] וכל הלילה סבלנו מחום והתבשלנו בשקי שינה הולך להיות קר? באסה איפה המחנה פלמ"ח בכלל?

a d i 111

New member
שמעי אחרי הכל המחנה בחרמון

ושם די קר למרות שאני עם אני יושב מחוץ לבית עכשיו אני מזיע כמו בהמה אבל אחרי הכל עם לא הבנתם זה שקוראים לנו מבואות חרמון לא אומר באמת שאנחנו ליד החרמון שעה נסיעה בערך מפה.!

למעלה