שאלה

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif שאלה

אני מקווה שזה קשור לפורום הזה
אני בת 15 וחצי והייתי רוצה לעבוד בחופש הגדול בצוות בידור של בית מלון. האם יש סיכוי שיקבלו אותי למרות הגיל שלי?

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifואני יכולה פשוט להתקשר אליהם?

ולשאול אם הם יקבלו מישהי בת 15? מוזר לשאול דבר כזה לא?

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif ../images/Emo9.gif

אוקיי נגיד הם אומרים לי אפשר (
) מה אז? *אני יודעת, יש לי שאלות מפגרות
*

AmitSolomon

New member
אז

תשאלי אותם אם יש להם מקום בשבילך, אם כן אז תשאלי מתי את יכולה לבוא אליהם להתעניין/לנסות, אחר כך אם תמצאי חן בעיניהם ותעשי את העבודה כראוי תשאלי מתי את יכולה להתחיל וזהו...

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif אוקי אבל

כאילו זה הולך שאני צריכה לבוא אליהם והם בוחנים אותי וכאלה? או שרק שואלים אותי פרטים וזה מספיק?

lilolilo2

New member
לפי ידיעתי יש אודישנים

יזמנו אותך ויבדקו אם את מתאימה

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif ../images/Emo2.gif

ממש אודישנים?? עם מליון אנשים??? אאאוווףףףףףףף אבל מה כבר יכול להיות שם? מה הם יגידו לי? בואי תבדרי אותנו?

lilolilo2

New member
תראי...

במקרה השבוע חזרתי מאילת והיתה שם משהי שאני מכירה בצוות בידור והיא אמרה שבאה ועשתה אודישנים. לא לפני הרבה אנשים. יש מנהל של הצוות בידור ורוצה לראות אם את יודעת לרקוד. את מצפה שיקבלו אותך דרך הטלפון?אם את באה לעבוד לקצת זמן לא יהיה לך זמן ללמוד ריקוד. דרך אגב תוכלי לעבוד שם כמלצרית , או פקידת קבלה

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif נמממ

לא נראה לי יתנו לי כאלה תפקידים בגילי... אבל כאילו ברור לא דרך הטלפון אבל אם נגיד זה באילת... אני מחיפה, אני אסע לשם בשביל האודישנים ואם אני לא יתקבל?

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif אה כן ועוד שאלה

בדרך כלל במודעות דרושים מבקשים אנשים לציוותי בידור של אילת וים המלח. וכתוב שם כולל מגורים וכלכלה מלאה. אני גרה בחיפה. וכמו שאמרתי, אני רק רוצה עבודה לחופש הגדול.. הגיוני שהם לא יסכימו לי סתם ככה לעבוד שם לא?

lilolilo2

New member
לא נראה לי שייתנו לך

הרבה חיילים משוחררים מחפשים עבודה ולא יודעת אם יקחו משהי לתקופה כל כך קצרה אבל...שווה לנסות

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif כאילו באמת שווה לי לנסות

להתקשר אליהם למרות שזה ככה?

למעלה