עזרה!!

strawberry16

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifעזרה!!

אני חייבת כרטיסים להופעה בניצנים! מישו מוכר?

פיטפיט

New member
חמודה...

כבר דיברנו על זה...פה לא מוכרים ולא קונים כרטיסים לניצנים...

סבבה בנות תמכרו תקנו

תעשו מה שבא לכם... אבל לפחות שיעשו שרשור אחד לזה כי זה קצת מציק כל שנייה שרשור לא נראה לי שלכרמית אכפת אם מישהו קונה או מוכר. אחלה?

monikaaa

New member
סבבה אבל השרשור יעלם לנו כל הזמן

ונצטרך לחפש אותו וזה מעצבן גררררררר

הוא לא ייעלם :)

עם המכירות והקניות שלכם הוא לא ייעלם מקסימום אם הוא נעלם פתחו חדש אבל יש בערך 3 -4 שרשורים בנוגע לקניות כרטיסים באותו עמוד.

:)

אני מקווה שלא לקחת את זה כהתנפלות או משהו... אם כן אז סורי זה ממש לא היה הקטע פאנןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

שרשור מתחתייך כתוב שמישהי מוכרת

מה הקטע בלקרוא ולשרשר לשלהההההההה????????................. במקום להציף... מצטערת על ההתנפלות אבל די נמאס מכל המכירות האלה. תעשו את זה בפרטי

strawberry16

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifלאאאא....

שם כתוב על שבק ואני ביקשתי מוקי אם לא שמת לב...

חחח.... מצחיקה...

מזה משנה מזה? דיברנו על קניות ומכירות באופן כללי. פסדר זה לא חשוב כבר היה בואו נעזוב את זה רק שמישהו יקרא למנהל...

strawberry16

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifאבל מה כואב לכם??

זה לא שאני מחפשת פה כרטיסים להופעה של רוני ושי גבסו או משו! זה קשור לנושא הפורום ובדיוק כמו שאם הוא היה מופיע בנהריה בתלאביב לאמשנה איפה והייתי יכולה לשאול איך מגיעים או מתי מתחיל או כמה עולה.!. מי ישמע.. פשעתי! אנשים רוצים להגיע להופעה של מוקי ובגלל שזה פורום מוקי אפשר להאמין שיהיה אפשר לקבל פה קצת עזרה

b e n

New member
היי...! תרגעי.

א. אין לך שום זכות לבוא בטענות כאלו כלפיי שום גולש בפורום. ב. הפורום הזה לא נועד להתמסחרות בקניית כרטיסים ! בשביל זה קיימים הלוחות של הפורום, תעלי לשם הודעה, ומי שהנשוא מעניין אותו יידע לבקר שם. ג. אם כבר את כ"כ בעיניין הזה, ראי כי יש פה עוד כמה שרשורים שקשורים לנושא ! את יכולה לפתוח בשרשור הודעה חדשה, ותייחסו אליה. אין שום סיבה להציף את הפורום בזה. דבר אחרון, אל תצפי לקבל פה משהו. כמו שכתבתי, תוכלי להשאיר הודעות בלוח הפורום ודרך זה יצרו איתך קשר ! ודבר הכי אחרון, שנוגע לכולכם ותרשו לי לדבר בשם כמה מהגולשים שנכנסים לפה באופן קבוע:
זה מאד מציק שככה נכנסים לפה כל ימין ועל שמאל אנשים, שבחיים לא היו פה, ורק באים להציף את הפורום בהודעות של קניה/מכירת כרטיסים !
את שלי כתבתי.

strawberry16

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifאוייש.. סליחה...

אני לא מספיק פורומיסטית כדי לכתוב פה?..... שכחתי כמה זה מפריע לוותיקים שכמוכם שפתאום נכנס מישהו שאף פעם לא כתב פה... איך יכולתי.. יו סליחה...שכחתי מזה לגמרי.. אני נראית לך כאילו "רק באתי להציף את הפורום"?! כמו שכבר אמרתי ההודעה שכתבתי קשורה לנושא הפורום ומדברת על הופעה של הזמר שמתהדר בשמו של הפורום... אוו... איזה סילי אני היום... הופעות שלו זה התמסחרות... שכחתי.. זה לא לרמה שלכם לדבר פה על דברים ממוסחרים... אתם יודעים מה, זדיינו כולכם!

b e n

New member
חחח...

כן... "את לא מספיק פורומיסטית", תרתי משמע "ההופעות שלו הם התמסחרות", וכמובן "לא לרמה שלנו", תרתי משמע - ודאי... "זדיינו" - אהא ?
למה נראה לך שאת יכולה לתת כזה יחס ולא לקבל משהו בחזרה ?

אולי די???

תפסיקו ... איך זה הפך למריבה??? אף אחד לא בא אלייך אישית בטענות מתוקה רק כתבנו שהיה אפשר לשרשר ל3 השרשורים האחרים מלבד שלך שכבר קיימים בנושא כי זה מציק שיש 1000 כל מכירה וקנייה של כרטיסים. זהו!! לא ביג דיל אל תקחי את זה כאילו יש ותיקים וחדשים ושיט כזה זה ממש לא ככה!!! כל מי שבא לפה ברוך הבא! ואת לא מציפה ת'פורום שוב זה לא היה אישי נגדך זה היה בקטע של סדר... אז תפסיקו לריב על שטויות סתם חבל

טוב...

החלק הזה מוקדש לחברי הפורום : יקירי , למה ההתנפלות הזאת !? חבל להתווכח על משהו קטן שכזה...הם רק רוצים ללכת להופעות של מוקי ושבק...אז שקצת יציפו...אחרי ההופעות הכול יחזור לקדמותו...יובש מוחלט.. קיצור תהיו נחמדים...

b e n

New member
יקירתי, זה ממש לא העיניין

שזה קשור למוקי או לא.. זה העיניין שהפורום מוצף בהודעות חדשות (כל יום) של נושא מכירת הכרטיסים, וללא ספק אפשר היה לנהל את זה ע"ג הלוחות, או לפחות לשרשר להודעה אחת שתכלול את כל אלה שמדברים על הנושא.

למעלה