סופ"ש...

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif סופ"ש...

נגמר לי סוף סוף המלווה!!!!! אתמול נסעתי לבד פעם ראשונה וזה היה כל כך כיףףףף!!!! חוץ מזה השבועות האחרונים פשוט טסים ליייי.. ממש התחלתי להנות בתקופה הזאת [במקום להשתעמם] וחבל לי שזה עובר כל כך מהר.. בסוף הגיוס שלי יגיע וכבר לא יבוא לי להתגייס =[ אני עובדת וכל הזמן פוגשת אנשים וחברים ופשוט עושה דברים כל הזמן.. וגם אם יוצא לי סתם להיות בבית גם כיף לי! כי זה כבר לא כל כך הרבה כמו פעם.. היום יש לי כל כך הרבה אנשים שאני רוצה לפגוש ואנ ילא יודעת איך אני אספיק!!!!

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif עם מי את נוסעת לתאילנד?!?!

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif את רצינית?

מה תעשי עם סבתא שלך בתאילנד?

מסכים

מחר זה יום החופש הראשון שלי מזה יותר משבועיים,ואני שמח שזה ככה-להיות קצת בבית,אבל לא יותר מדי.בכלל,המייספייס שלי הצליח לעבור את ה200 צפיות וזה אירוע ממש מרגש בהתחשב בעובדה שיש בו רק שלושה חברים רשמיים חחח לגבי עוד תוכניות חוץ מהעבודה-אין לי מצב רוח לאנשים שאני מכיר כרגע(החברים כביכול) ולצאת איתם זו לא אופציה מזהירה-אבל עדיין העיקר לא למות משעמום.אני תוהה אם לצאת היום או להשאר בבית כי האחים לא יהיו והוא יהיה כולו שלי...

R e A

New member
סוף שבוע טוב זה יהיה

מחר יומולדת לאח שלי הגדול, היום עושים לו מסיבה. מקווה שהיא תגמר מהר שאני אוכל גם לצאת עם חברים... קבלו תמונה מהשלג. אני וחבר טוב שלי
לא יכול לחשוף את זהותו...

R e A

New member
ועוד אחת סתם כי היא מצחיקה אותי

פרה התנחלה אצלנו במוצב...

למעלה