בתאבוןןן יאממממממממ :P
B B R A Y E R New member מנהל 28/9/04 #19 נממ מקודם היתעצבנתי ובתי להתחיל לקלל וזה אבל בגלל שזה פורום חדש וזה אז אני לא יתחיל אז פשוט יגיד לך רק להיסתכל על זה->
נממ מקודם היתעצבנתי ובתי להתחיל לקלל וזה אבל בגלל שזה פורום חדש וזה אז אני לא יתחיל אז פשוט יגיד לך רק להיסתכל על זה->
B B R A Y E R New member מנהל 28/9/04 #25 בידקי עם סרגל../images/Emo4.gif נו מה?אתם לא יודעים לשרשר ולראות למי שירשרו? אני ממליץ לך גם להיסתכל על זה
בידקי עם סרגל../images/Emo4.gif נו מה?אתם לא יודעים לשרשר ולראות למי שירשרו? אני ממליץ לך גם להיסתכל על זה
H hila rojas New member 28/9/04 #27 ../images/Emo41.gifבסדר הבנתי למי אבל אני חושבת שאת בעמך צריכה להסתכל על זה! כי רותם שירשרה למקום הנכון!
../images/Emo41.gifבסדר הבנתי למי אבל אני חושבת שאת בעמך צריכה להסתכל על זה! כי רותם שירשרה למקום הנכון!
H hila rojas New member 28/9/04 #31 ../images/Emo41.gifאני התכוונתי לזה ש... את אומרת לי שקט ואת בעצמך צריכה ללמוד לשרשר!
B B R A Y E R New member מנהל 28/9/04 #32 מי אומרת שקט? לא ראיתי בפורום אף בת שאמרה היום שקט...את מדמיינת?
B B R A Y E R New member מנהל 28/9/04 #36 אני לא אומרת שקט ואני בן קוראים לי בן אני זכר יש לי איבר מין של גברים ואת דפוקה הבנת?
B B R A Y E R New member מנהל 28/9/04 #42 את בכלל מבינה? פחחח וואי איזה בדיחה טובה הילה מבינה הילה מבינה...הילה מבינהההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
את בכלל מבינה? פחחח וואי איזה בדיחה טובה הילה מבינה הילה מבינה...הילה מבינהההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
H hila rojas New member 28/9/04 #38 ../images/Emo41.gifמאיפה אני אמורה לדעת שאתה בן? מי מכיר אותך בכלל?
B B R A Y E R New member מנהל 28/9/04 #41 בונא תתחילי להרגיע למה אני יתחיל לפתוח תפה ולשיר סרנדות...זה לא טוב...