בננותתתת

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif בננותתתת

טוב אז יש לי מחשב חדש [ווהוווו] והגיע הזמן להתחיל למחוק שטויות. אני מתלבטת אם למחוק את התיקייה של המורדים שהגודל שלה זה איזה 2 ג'יגה בגלל ה2000 סרטונים שיש לי. הקטע שזה כזה נוסטלגיה אבל אני בחיים לא נוגעת בזה. מה אתן מייעצות?

NoriChan

New member
לדעתי ../images/Emo113.gif

את לא אמורה למחוק את זה. זה כזה כיף להיזכר בדברים מפעם... זתאמרת נוסטלגיה חחח... ואני חושבת שתצתערי על זה שמחקת את זה כי אני הצטערתי על זה אחרי שמחקתי את מה שהיה לי של המורדים במחשב, למרות שנשארו לי כמה סירטונים מאוד חמודים. אני חושבת גם שאולי באיזשהו יום אחד תרצי להסתכל בתמונות של זה, לצפות בסירטונים... חוצמזה, לא שווה למחוק את כל מה שהורדת לא? לדעתי אל תמחקי.

Ortal D

New member
לא למחוקקק

זה נוסטלגיההה איך אני מתגעגעת לכל הסרטונים שהיו לי במחשב הישןןןן את לא יודעת!!! הכי הרבה תצרבי... אבל לא למחוק בשום אופן...

PRINCESS GINA

New member
היי רותם...יש לי ראיון בשבילך..../images/Emo41.gif

לי יש רשת מחשבים בבית, המחשב האישי שלי שומר עבורי מידע באמת חשוב! אני מוכנה לקבל ממך את כל התיקיה ולצרוב לך אותה על גבי דיסקים, בנוסף גם לשמור לך אותה למתי שתרצי להחזיר אותה... ככה גם אני אולי יראה סרטונים שעוד לא ראיתי (כי פעם גם לי היה הרבה, אבל המחשב שלי נשאר בבית בחו"ל, אצל סבתא) ואת תוכלי למחוק
מה את אומרת? תקווצי את כל התיקיה לקובץ ZIP ותשלחי לי

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif תיקיה של 2GB

אין לי איך לשלוח כזה דבר..

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifתמחקי את הרוב אבל תשמרי

כאלה שממש את אוהבת.....ככה אני עשיתי

למעלה