בוקררררר

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifהציונים שליי../images/Emo26.gif

תנ"ך: 90- טוב מאוד [אלוהים יודע איך קיבלתי 90 בתנ"ך
]
לשון: 98- מצוין [
]
היסטוריה: 90- טוב מאוד
צרפתית: 94- טוב מאוד [
]
אנגלית: 90- טוב מאוד [מגיע לי יותר אוף
]
מתמטיקה 4-5: 96- מצוין [
]
ביולוגיה: 83- טוב [
]
כימיה: 90- טוב מאוד [איךךך?!?!?
אני לא יודעת כלום בכימיה
]
מחשבים: 88- טוב מאוד [עזבו
]
חינוך גופני: 85- טוב מאוד [גם שנה שעברה היה לי כל הזמן 85
]
התנהגות: 100- ראויה לשבח
דייקנות: 100- ראויה לשבח
אחריות: 100- ראויה לשבח [נממ לא היו לי הרשמות כל המחצית
] הערות למחצית הראשונה: ראויה לשבח על הישגיה בלימודים. אני מרוצה

MiChELLey

New member
../images/Emo210.gifכל הכבוד!!!!../images/Emo2.gif שרון צדקה,

את באמת רחשנית

רק אני קיבלתי תעודות שבוע שעבר?../images/Emo12.gif

ולכולן יש תעודות מעולות! לי גם הייתה תעודה נחמדה
בהצלחה לכולן במחצית השנייה
היום אני לא מרגישה הכי טוב
אתמול קיבלתי מחזור
שונאת את זההה^$%^$%^%$&%$@#!@&*(*
יש לי כאבים לא הכי רציניים אבל אני שונאת את זה כי אני מרגישה את זה
לא יודעת אם הבנתי אבל לא משנה
שיהיה יום טוב לכולן

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifצ'יקאס

אני צריכה עזרה שבוע הבא חברה שלי טסה למקסיקו [במסגרת חילופי תלמידים בבצפר
] ואני רוצה להכין לה מחברת טיסה יפה כזאתי... מחברת כבר קניתי לה [של המורדים
זה משעשע נו... ספרדית וזה
וכן היא יודעת שזאת מחברת של המורדים וזה הצחיק גם אותה אז שתקו
] אבל אין לי ממש רעיון מה להכין לה... והיא טסה לאיזה חודש, זה הרבה אז אני רוצה שזה יהיה מיוחד כזה... רעיונות פליז?

כשליאור טסה לפולין הכנתי לה

מן פנקס קטן כזה שבכל עמוד יש משהו אחר עמוד אחד בדיחות אישיות שלנו עמוד אחר 10 אגורות עוד אחד כל מיני שירים שאני יודעת שהיא אוהבת או שירים שאנחנו נוהגות לצחוק עליהם ואז איזה 5 עמודים של בדיחות ובכל עמוד כתבתי לה משהו שקשור למה ששמתי לה.. זה יצא ממש יפה בסוף.אני ממש אהבתי

MiChELLey

New member
../images/Emo210.gifהמ...

אני הכנתי להמון חברות שלי מחברות..אז יש לי כמה רעיונות
את יכולה לעשות כזאת עמוד שיהיה רשום עליו:"פינת המשחקים" ולהדביק קוביה
-
ושבכמה עמודים אחרי זה תעשי משחקים,פעילויות, או שאם אין לך כוח, אז תגזרי מעיתונים... את יכולה גם לעשות לה בוחן פתע... את יכולה לשים לה כמה דפי קישקושים ולהדביק כזה עיפרון... את יכולה לעשות את "עמוד הריחות" (לקחת טושים או עטים עם ריחות והיא צריכה להריח ולנחש איזה ריח כל בצע,וגם לבחור אחד שהיא הכי אהבה.. את יכולה לעשות לה את עמוד "הלקים" שבו את מציירים יידים וציפורניים ואת מורחת לכל ציפורן לק בצבע שונה, והיא צריכה לבחור את הכי יפה... וכל מיני כאלה... בלע..מקווה שעזרתי

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifבונא, כמה מחברות כאלה

כבר הכנתי בחיי
אווקי, אז אני לא מכירה את חברה שלך, ולא יודעת מה היא אוהבת או לא, אז אני סתם ארשום לך ת'דברים שעשיתי, תקחי רעיונות חופשי- - להכין תשבץ כזה, עם שמות שכל הגברברים שלה. - ובכללי, לשים הרבה כמה תשחצים, סודוקו, ריבועי קסם [אם אין לך כוח להכין, פשוט תעתיקי מעיתונים/אינטרנט] - לכתוב למה מספר תרגילי קלים שהיא יכולה לעשות במטוס אם הגוף התעייף [אם את צריכה, תגידי לי- אני אעביר לך כמה.] - וגם, תרגילים לשמור על כושר במקסיקו. כי יש שמה אוכל ממש טעים
- בדיחות! לגמרה. - תקני כמה עינותים סטייל ראש1 ומעריב לנוער/ילדים, תמיד כתוב שמה טיפים קטנים ודפוקים כאלה על למשל - "איך לשמור על השיער שלך חלק וטבעי" [
] ולכתוב לה אותם. - הכי שולט שיש, והכי נהנתי לכתוב- לתת טיפים לגבי לבוש!
סטייל- "תזכרי שאם את לובשת מכנס קצר, נעלי ספורט לא יראו משו עם זה" ודברים כאלה
- חובה- מכתב אהבה לחברה. - חפשי באינרנט כמה סיפורים כאלה שבחר לי השם שלהם, שיש להם מסקנה [מורל?] ואלה שמתאימים למצב המשפחתי/נפשי/אהבתי וכו' שלה תכתבי לה. - משו מאוד נחמד לעשות בשביל "למלאות" ת'דפים, זה לקחת תמונות של מפורסמים ולעשות כאילו הם אומרים משו
לפחות החברות הדפוקות שלי אהבו את זה
- לכתוב לה רשימת מתנות שאת רוצה ממקסיקו! - צ'יטוטים.. - אסטרולוגיה! על השם, תאריך לידה... מקווה שעזרתי טיפה

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo45.gifתודה לכן../images/Emo24.gif

חחח וקוראים לסיפורים האלה משל לא?

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifמור../images/Emo26.gif

את יכולה לכתוב פה כמה "תרגילי קלים שהיא יכולה לעשות במטוס אם הגוף התעייף" בבקשה?

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif אההה קיבלתי סוף סוף

אז ככה: אנגלית [5]- 97 ספרות- 82 היסטוריה- 86 תנ"ך- 85 תקשורת- 72 [כוסאמאמאמאמאמ שלו
כמה רבתי איתו על זה, אני ממש לא תלמידה של 72!!] תאטרון עיוני- 85 תאטרון מעשי- 90 [הנך יצירתית ומוכשרת
] ספורט- 70 ממוצע: 83 הערות המחנך: חלי, "כיבוש עצמי הוא הניצחון הגדול ביותר" [אפלטון]. את תלמידה נבונה, והישגייך בלימודים נאים, השתדלי ללמוד לכבוש את עצמך ושלוט בשפתף ובהתבטאותייך, רק כך תראה גדולתך האמת. המשך הצלחה בשנת הלימודים. חח נסחפתי קצת.

MiChELLey

New member
../images/Emo210.gifכל הכבוד../images/Emo70.gif תיונים מעולים../images/Emo45.gif

אני לא מבינה למה רבת על 72
זה ממש ממש טוב

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifאויי איזה יוםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק היום אתם מקבלים תעודות
אני קיבלתי לפני שבועיים כבר חעע
קבעתי עם חברות שלי ללכת לקניון והם דפקו אותי ואת חברה שלי זונוותת אבל היה כיף גם בלעדיהם

../images/Emo187.gif../images/Emo215.gifערבבבבבבבב

בבית ספר עבר סביר..
והיום לבת דודה שלי הייתה יום הולדת..אז אני הייתי צריכה להפעיל אותה אז ישר אחרי סבתא נסענו למודיעין(שם היא גרה..) וואי איזה גשם ירד בדרך
זה היה כזה מפחידדדדדדד
לא ראו פשוט כלום
אבל ממש כלום
וירד ברד וואי זה היה מש מלחיץ
זאת הייתה הפעם הראשונה,והאחרונה שאני מפעילה למישהו יום הולדת(אלא אם כן אני מקבלת 500 שקל לשעה
) ילדים..איזה דבר מעצבן זה
חזרתי הבייתה רק לפני חצי שעה ככה.. ואני צריכה ללמוד למתמטיקה..יש ביום ראשון מבחן ולא ממש התחלתי ללמוד
ואני לא ממש מבינה חצי מהנושאים

MiChELLey

New member
../images/Emo210.gifחחח בהצלחה../images/Emo24.gif ו..

לבת דודה שלך
חחח

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifלמרות שלא קיבלתי תעודה..

בא לי נורא שגם לי יגידו "ציונים טובים!" וכו'
למרות, שאפילו לא בחלומות הלילה אני אקבל
מה לעשות... נולדתי מטומטמת. אז, לא קיבלתי תעודה [כמה פעמים כבר אמרתי את זה?] אבל בכל זאת, הציונים של המבחנים האחרונים [והחשובים] שהיו לי- מדעים [=כימיה, פיזיקה וביולוגיה] - 60. גאוגרפיה- 45. פורטוגזית- 100
[לפחות זה!!] אנגלית- 90. מת'- אין לי מושג, אבל נכשלתי ככה בסביבות ה50-60. יאי לי
יום ראשוןןןןןןן- משחק כדורגל
חהחה. וסופסוף סוף שבוע
התחיל לי הבלט, וכל הריצות, ואיחורים, ורעב, ומחזור, וחם, וגשם ואעאעאעאע
|
[מאיה, לנעמי הייתה מומולדת! מקווה שלא שחכת!
]
- למי שקראה.

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifכאד, יש לי בעיות ניסוח.

בא לי נורא שגם לי יגידו "ציונים טובים!" וכו'
למרות, שאפילו לא בחלומות הלילה יגידו לי את זה, מה לעשות... נולדתי מטומטמת
*

MiChELLey

New member
../images/Emo210.gifוואו יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

ובהצלחה במשחק כדורגל

למעלה