בוקררררר

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif בוקררררר

היום מתחילה העונה הראשונה ופלורי?!?!

צהריםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo178.gif

אוףף יש לי היום יום עמוב
|חסול|
שונאת ימים כאלה.. ועוד יש יל היום יום הורים
יש לי 3 נכשלים ועד אחד אמא עוד בכלל לא יודעת
אוף אוף אוףףףףףףףףףףףףף אז אם אני לא יכתוב פה יותר..תדעו למה

LOVE AGUS

New member
יאסס../images/Emo70.gif|בוקררר../images/Emo42.gif../images/Emo27.gif

התעוררתי ב12 וחצי כי אנחנו לא לומדים היום
בגלל חודש אירגוןן בבני עקיבאא
סופסוף נגמרר
כמה זמןלא ישנתי נורמאליי
אההההה היום העונה השניה מתחילההה
יאיייי

«Nitzan»

New member
ראיתי אתמול הארי פוטר 4!!!!!../images/Emo99.gif

סרט פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםםם אני מתכוונת ללכת אליו לפחו תעוד פעמיים!!! פשוט מדהיםםםםםםםםם אמה כל כךךך יפהההה
ודניאל התכער בטירוףףף
והיה כל כך עצוב כשסדריק מתתתתתתתתת
הוא כזה חתיך
וויתרו על מלאאאא קטעים חשובים אבל מלאאאאא
בקיצור היה ממש יפה
אהבתי את הקטע בבית ההקברות וגם הנשףף ועעעעעעעעעעעע אמה הייתה מהממתתתתתתת
קיצר רוני אנחנו צריכות דלבר על הסרט
היוםםםםם
שעתיים אזרחות לא היה אז הביאו לנו מורה מחליפה שנתנה לנו עבודהו אחרי זה היה חופשי
שעתיים מתמטיקה בעע
ואז צרפתית
ושעה חופשית שישבנו על הדשא והיה הכי מצחיקה בעולםםםםםםםם בהסעה היה מוי מצחיק
ואממ זהו...
רותםםם דברי איתי כבררר
ברוש גם אתתת
או ורוני גםםם
יום טובבבב

«Nitzan»

New member
אוו ואתן חייבות לשמוע משהו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חברה שלי כזאת טיפשהההההההההה
ישבנו על הדשא ושתי בנות מרוקאיות אז הן לימדו אותי קצת ואז אחת מהן אמרו שהיא יודעת אידיש אז שוחי חברה שלי אומרת לה שוחי: איך את יודעת אידיש? שנהב: סבא וסבתא שלי מצד שני שוחי: מה הם באו מאידישיה? והיא הייתה הכי רצינית בעולםםםםםםםםםםם אני נשפכתי שםםםםםםםם היא כל כך טיפשה אני מתה עליה אבל די היא כל כך טיפשה חחחחח

../images/Emo85.gif../images/Emo95.gifאידישיה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא שמעתי על ארץ כזאת
LOL

מה? ניצן את סתומה!!!

ברור שיש ארץ כזאת!! איזה בורה את!! זה במזרח אירופה..אבל בזמן המלחמה זה סופח ע"י הגרמנים לגרמניה..

../images/Emo85.gif../images/Emo95.gifבאמת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

ילד מהכיתה שלי יודע אידיש, אבל הוא בא מעין גדי

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Miss CMM

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifנגמר כימיההההההההה../images/Emo65.gif

אוחח סופסוף סיימתי עם המבחן בכימיה הזה.. ואפילו הלך טוב טפו טפו טפו
נממ היום אין הרבה שיעורים אז זה יום טוב לנוח קצת כי אתמול התערורתי ב-10
ולקראת הערב אבא שלי יקח אות לספריה קחת ספר באנגלית.. לבוקריפורט כזה אבל עושים לנו על זה בוחן לא עבודה
יש למישה ספר ברמה 5-6 (כיתה י') להמליץ עליו?

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif הגעתי לפני חצי שעה הבייתה!!!

שונאת את יום ראשוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן קיבלתי 98 בספרות
לולולולו עוד שעה ו40 דקות!!!!!

שאלה

למשהו יש תמונה של פליפה ובנחמין מפרק של המורדים שהמטוס עומד להתרסק ולפני שפבלו ומריצה מתנשקים אז רואים את פבלו כאילו ישן ושם את הידיים שלו על הראש של מנואל משהו כזה... אז אם למישהו יש את התמונה בבקשה שיעלה אותה פה או שישלח לי מסר תודה מראש

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifראיתי אתמול הארי פוטררררר

בכלליות אחלה סרט, כמובן שיש כמה דברים שעיצבנו אותי
אבל מילא... נהניתי
דניאל רדקליף שחקן כזה גרוע
כאילו פאאק אפילו אני יכולה לשחק יותר טוב מזה.. דמבלדור הוא בדיוק ההיפך מדמבלדור בספר, כאילו מה הוא צועק כל הזמן!?!?!? רופרט הכי חמוד שם וגם השחקן הכי נורמלי מהשלושה, גם אמה די בסדר.. בקושי ראו את מאלפוי =/ והוא הכי מצחיק!! הוא ורון. הם הורידו את כל הקטע עם ווינקי ודובי
הייתי בשוק. גם עם ריטה סקיטר בקושי היה (הקטע בספר שהרמיוני מגלה שהיא חיפושית היה ממש חסר לפי דעתי). הדארק מארק היה ממש טוב! גם הקטע באגם.... הקטע בבית קברות לא הפחיד אותי בגרוש
וולדמורט כולו שמח והיפראקטיבי חח. הקטע במבוך גם היה די טוב אבל הם הורידו את כל המכשולים.. אממ מה עוד רציתי להגיד הנשף! חחחחח השמלה של רון
אוי זה היה מצחיק. הקטעים עם הרמיוני וויקטור היו גם טובים. אבל בכלליות הרגשתי כאילו הכל מזה רץ. בקושי הרגשתי שזה הוגוורטס... כאילו הם רצו מדבר לדבר כי יש כ"כ הרבה פרטים שצריך להכניס וברור שהם לא יכלו להכניס את כולם כי אז זה היה סרט של 8 שעות. קיצורררררררר היה כיף
והיום אבא חוזר מחו"ל אחרי 3 שבועות

../images/Emo85.gif../images/Emo95.gifאוףף אני רוצה כבר לראות

הארי פוטררררר
מזל טוב
מה אבא שלך עושה בחו"ל
הוא עובד שם

למעלה